Şimdi Ara

Hocayı bozduğunuz anlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
17
Favori
5.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rudy_Fernandez

quote:

Orijinalden alıntı: bthcm

Beni eğiten kişilere ayar vermem

ooo çok ahlaklısın çok terbiyelisin çok coolsun örnek insan örnek öğrencisin helallllllll

Aynen bunu yazdiya mahvoldum cok fena bisiler oldu offfff manyak bisidi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Anlatıyorum dikkatle okuyun:

9.sınıftayken yani 4 sene önce en arkada oturuyorum önümde bi kız oturuyor ders coğrafya acayip sıkıldım kızın tarağını aldım tarağın tersiyle kızın sırtına falan vuruyorum neyse işte hocanın dikkatini çekti en son Seyit o elindeki çorba kaşığı mı yoksa tarak mı dedi.Bende çorba kaşığı hocam dedim ne kaynatıyorsun orda dedi bende dersi kaynatıyorum hocam dedim

Çorba kaşığıyla bi şey kaynatılmaz ki la
  • Çıkarıp vurmuştum masaya.
  • Derste arkadaşlarla konuşuyoruz hocada buranın iq seviyesi çok düşmüş dedi bende hocam üzüm üzüme baka baka kararır dedim dersten attı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cutek

quote:

Orijinalden alıntı: pofeenk

bugün okula çanta goturmedim malum grev var hocalar yok ingilizce dersindeyiz sınıfta 10 kisi var hoca raytink yaptırıyo bende de kalem yok fazla kalemi olan varmı dedim. hoca niye kalem getirmedin dedi bende ders islemicektik dedim. okula niye geldin ozaman dedi. yok yazilmamak için dedim 5 saniye suratıma baktı boş boş. Biliyorum çok iyi değil ama o anda iyi oluyo

Oğlum çok komik espri lan valla yemin
    ediyorum baya komik çok üst düzey bir espri
    bu ya.Bunun düzeyini millette öğrenmesi
    lazım.Fazla komik yani mesela bazı espriler
    yapıyorlar bu kadar komik değil.Ben buna
    şimdi gülüyorum ya yarın buna gülemiyorum
    diye üzüleceğim kendi kendime.Hani genel
    olarak baktığında espri şeylerine çok üst
    düzey kalıyor bu espri.Lan biraz az komik ol
    gülmekten altımıza .ıçmayalım.Yani biraz az
    komiğini yap bunun yine güleceğim.Çıkalım
    dağların başına hep beraber halay çekerek bu
    espriye gülelim yani bu esprinin karşılığı çok
    daha kaliteli esprilerin önünü de açar
    yani.Ülke olarak kalkınırız yani.

hocam konunun adına bakar mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rider of the Red Horse

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Anlatıyorum dikkatle okuyun:

9.sınıftayken yani 4 sene önce en arkada oturuyorum önümde bi kız oturuyor ders coğrafya acayip sıkıldım kızın tarağını aldım tarağın tersiyle kızın sırtına falan vuruyorum neyse işte hocanın dikkatini çekti en son Seyit o elindeki çorba kaşığı mı yoksa tarak mı dedi.Bende çorba kaşığı hocam dedim ne kaynatıyorsun orda dedi bende dersi kaynatıyorum hocam dedim

Çorba kaşığıyla bi şey kaynatılmaz ki la

İşte o an ne hoca düşünebildi onu ne de ben

• Şimdi hoca okuldan geldi tarqy dedi okulda dedi 40.yım dedei sınıfta kaçıncısın dedim 3.yüm dedi hocam niye birinci olmadın dedim oğlum dedi başka hocalar da var HUHUHUHHUHU demek başka hoca olmasa 1. olacağmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Vincent

Çıkarıp vurmuştum masaya.

• Tasarı Geometri Hocamız Var İlber Ortaylı Gibi Gözlüklü Sakallı Felan Millete Bişey Soruyo Bilemiyolar Sonra Açklıyo Felan Bi Havalar Bi Şekillere Giriyor Yine Sordu

- = Ben
    + = Hoca

+ LPG Açılımı Nedir Çocuklar Bilen Var Mı ? ( Sınıfta Sessizlik )
    - Likit Petrol Gazı Hocam
    + He iyi doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Vincent

Çıkarıp vurmuştum masaya.

Bu olay bizim sınıfta 8.sınıftayken olmuştu gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

quote:

Orijinalden alıntı: talhagul

Hoca işte bende profesör bilgisi var ama öğrenci almayınca bir şey yapamıyoruz demişti. Ben de bilmekle ANLATABİLMEK farklı şeylerdir demiştim. PİŞMAN DEĞİLİM YİNE OLSA YİNE DERİM. (bir de bunu fen lisesi öğrencilerine demişti )

430 p ilk fen lisesi var 490 p ilk ayrıca oraya basil geldiği falanca önemli kendinizi buyuk gorneyin

Sen önce Türkçe yazmayı öğren sonra bize saldırırsın haha.

• hoca espri yapti tabiki her zamanki berbat ogretmen esprilerinden kimse gulmedi tabi o anda ben alayci bir sekilde kahkaya bi patlattim kizardi adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konglomera -- 22 Haziran 2014; 23:22:32 >
  • Klasik ama cok yaptım bunu hocanın telefonu calar özelse biz cikalim hocam derim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: I AM MONGOL

quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

quote:

Orijinalden alıntı: talhagul

Hoca işte bende profesör bilgisi var ama öğrenci almayınca bir şey yapamıyoruz demişti. Ben de bilmekle ANLATABİLMEK farklı şeylerdir demiştim. PİŞMAN DEĞİLİM YİNE OLSA YİNE DERİM. (bir de bunu fen lisesi öğrencilerine demişti )

430 p ilk fen lisesi var 490 p ilk ayrıca oraya basil geldiği falanca önemli kendinizi buyuk gorneyin

Sen önce Türkçe yazmayı öğren sonra bize saldırırsın haha.

Banlanmis dikkat edecek kadar değerli olmadığından öyle yazdim

• çok net hatırlarım daha yeni çekinik gen felan öğretiyordu hoca işte konuda bir yerde kardeşlerinize benzeme konusuna döndü işte hocada bana sordu kardeşlerine benziyormusun diye bende evet dedim oda baya ilginç bir şey anlatacakmış gibi beniien m 2 ablam 1 kardeşim birbirilerine çok benziyor bir ben benzemiyorum dedi

sonrada ağzımdan "araya tüpcü karışmıştır " dedim fakat niye dedim blmiyorum öyle salakca bir görüşümde yoktu işte bir anlık gaf 1 derslik dayağa dönüştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ediga1864

o degilde gecen ay derste kagitlara suyu bastik tavana yapistirip Urfanin etrafi diye sira gecesi yaptik en son hoca agliyodu sinif ta alkislar falan ama.mezun olduk iste

Yooo o.
  • Uplayalım.

• Ben de bizim beden hocamız var herkese vurur ben ne istersem onu yaparım vs vs seyler der ben de elimden geldiğince bunu terslerim neyse bi gun beden eğitimi bana sen spor antremanına geleceksin lan dedi ben de iyi geliriz dedim sonra herkesi sıraya geçirdi okulun etrafında 4 tur hadi herkes eşek gibi koşuyor neyse okul bitti çıkışda eve doğru gidiyordum bana gel gel dedi sinsi sinsi geldim bi tane enseye saplatti nöröyon dedim o anlık sen kimsin la dedi bende bilmem tanımadınmi filan dedim neyse antremanda herkesi 3 tur beni 4 tur koşturdu it aradan 2 hafta gecti ben gelmeyecem dedim herkesin icinde 60 kısının icinde bana essek gibi gelecek sürüne sürüne getirmesini bilirim vs laf etti bende o gun arkadaslar ile bisiklete binecektik ben kaçtım tabi napayim ertesi gun bu arada arkadasımda kaçtı iste ertesi gun hoca gelin lan eşek herifler dedi biz de gittik arkadaşı bi tuttu gözüne patlattı ben kaçtım tabi sonra aileme söyledim tmm dediler ertesi gun gelip müdürle konuştular bu sefer de hocam beni tehdit ediyor senle görüşmez sen dur filan herkese sınava girmediği halde 95 verir ben girdim 70 aldım bedenden daha kötüsü müzik hocası olarak ta atamışlar :( ben bunu yolda gördüm bana gel la kütük dedi ben D ne var la hanzo dedim dilini sıktı bana bi bağırdı ben kaçtım ölüm adam tesekkurlu psikopat la okulda dayağını yetmeyen kalmamıştır okulun son gunü bana görüşürüz dedi ben de senle çok görüşecez dedim :)

• Matematik dersinde tahtada ki soruyu deftere geciriyorduk hoca bitti mi dedi bende biraz bekleyin hocam cos60'i yaziyorum dedim dondu bana "o cos diye okunmaz kosinus diye okunur" dedi bende bizde hersey yazildigi gibi okunur dedim yil sonu matematikten sözlulerle birakmisti :D

• Ulan bayadır foruma girdimyorum konu patlamaya hazır gibi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.