Şimdi Ara

Honda CB125 E düşünüyorum. Bilgisi olanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Honda CB 125E almayı düşünüyorum.Bilgisi olanlar olumlu ve olumsuz yönleri hakkında bilgi verebilirler mi?

• arora ve yuki gibi firmalar honda cbden daha kaliteli aynı motoru türkiyeye daha ucuz fiyata getiriyorlar tüm parçaların hepside aynı. ve honda cb'de devir göstergesi yok benzin göstergesi hemen bozuluyor kesinlikle tavsiye etmem. 300 400 tl daha para biriktir yamaha ybr al 125lik iyi bir motor istiyorsan.
  • Hiç düşünmeden alabilirsin.Honda farkını kullanınca anlarsın.Servise sadece yağ değişimi için gidersin.

Arkadaşıma geçen sene plaka dahil gaziosmanpaşada ki bayisinden plaka dahil 3.600tl'ye aldırmıştım.Arkadaş iyi ki almışım diye dua ediyor.100 kilometrede ortalama tüketimi 2-2.5 lt arasında geziniyor ki o da arda artçılı,değişken yol,trafik koşullu durum,daha ne olsun.

Bahsedilen önerilen çinli markalara kazara bulaştığın zaman seni üzecek durumları yaşama ihtimalin çok güçlü.
  • Bende aynı fikirdeyim.Çin malı motor asla düşünmem.Alacaksam ya honda olur ya da yamaha. Kafamdaki asıl soru 0 mı almak daha mantıklı 2. el mi. Çünkü satılık 2. el ilanlarına bakıyorum. 0 motorlarla en fazla 400-500 tl fark var. Hatta bazıları 0 dan da pahalı.Sizce hangisi daha mantıklı?

• Hocam teşekkür ederim. Karşılaştırmalara baktım, hemen hemen birbirine yakın değerler. Ybr ye de bakacağım.Hangisini daha uygun ve temiz bulursam ondan alacağım.
  • adı honda diye alabilirsin.ama ben olsam azer gibi titreyen,basınca gitmeyen,rakiplerinden konfor olarak 3 adım geride olan,devir saati olmayan motora para vermezdim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • drift 'e bir bak derim titreşim yok dökülmez saçılmaz cb125 ten az daha fazla yakar daha hızlı gider .
  • Şu anda honda pcx e biraz kaymış durumdayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umt9

Şu anda honda pcx e biraz kaymış durumdayım :)

Arkadaşım ben daha bugun yeni aldım, iyi ve KM si düşük bir PCX bulursan bence hiç kaçırma derim. Start stop, su soğutması ve daha sayabileceğim bir çok özellik.

Mondial, Asya, Kuba gibi motorlara binmektense, Honda 125'i al, eğer ki paran varsa PCXten vazgeçme derim ben.
  • Yamaha ybr 125 e de bi bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.