Siz sıfır araç aldığınızda 2.el olarak satmayıp hurdaya mı ayırıyorsunuz, o kadar mı zengin bir ülke burası 2.el ölsün deniyor (saçma fiyatlarla olmaz tabi ki 2.el satış) |
Honda City Türkiye fiyatı açıklandı (8. sayfa)

-
-
130 binmi ?aynı akp devrinde ve Türkiyedemi yaşıyoruz?akp olduğu sürece sıfır araçları bu fiyata hayal dünyanızda bile alamazsınız,sorun kaynağı üretici değil sömürücü hükümet!
-
Dostum alım gücü yükselirse refah yükselir, eğitim yükselir, insanların bireysel olarak kullandığı bir arabası olur ama garajda durur, acil bir ihtiyaçları olduğu zaman arabayı çıkartırlar ama onun yerine günlük ulaşımda toplu taşıma kullanırlar. Bizim hedef olarak koyduğumuz muasır medeniyetlerde bu düzen böyle ilerler.
Yoksa alım gücünün yükselmesi herkesin cebine bir anda para girmesi ve hurra diye herkesin bi anda araba alıp yola düşmesi demek değil. Zaten İstanbul'da da görüyoruz, arabası olmasına rağmen insanlar toplu taşıma kullanma eğiliminde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5BDC6BBAF
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster23 Yaşında kırsalda büyümüş ama hala cahil ve ergen kalmış birinin atacağı mesaj da bu kadar olur. Otur yerine sıfır.
-
Dostum eğitim ve bilinç yükselmeden insanların zengin ve varlıklı olmasını doğru bulmuyorum. Hele ki 50+100 sene sonrasının dünyası için böylesi kötü senaryolar bilim adamları tarafından yazılırken. Bir de şu söylediğin kafalar araba alalım acil olunca kullanırız garajda dursun mantığı da saçma. Sen kullanmayacağın bir arabayı aldığına göre kim bilir kullanmadığın daha neler alacaksın. Şuraya bir villa yapayım belki yazın gelirim, şuraya bir kışlık olsun belki kışın gelirim, şu giysileri alayım belki giyerim diye diye dünyayı bitirmenin mantığı nedir. Alım gücü değil ki bu bildiğin tüketim manyaklığı. İyi ki bazı ülkeler fakir yoksa bu dünya şu an için çoktan bitmiş olurdu.
-
dizel otomatik mi bu şimdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnsanlardaki bu marka fanatizmini veya düşmanlığını anlamak güç. Şu anda piyasada çok satılan Egea, Clio, Civic, Corolla, Megane, Scala, i20, Polo vs. orta kesime hitap eden araçların hepsinin bir tarafta aşırı tutkunu, diğer tarafta resmen düşmanı var. Her arabanın bir fiyat / performans ürünü olarak değerlendirilmesi gerektiği ise bir gerçeklik. Her arabanın eksileri olduğu gibi artıları da olabilir. Bu bağlamda herkesin tercihine saygı duymak zor bir şey olmasa gerek. Sizin arabanız dışında her arabayı teneke, çöp vs. ilan etmek gerçekten çok yanlış.
Birçok marka ve model araç kullandım. En son sıfır aldığım ve 5 yıldır kullandığım Passat aracımı satmaya karar verdiğimde hangi arabayı araştırsam birilerinin onu yerden yere vurduğunu gördüm. O para o arabaya verilmez, üç gün sonra sarı siteye ilan verirsin, ... markası pişmanlıktır, onu alana kadar git 10 yaşında premium araba al, ... alanın sanayide arkadaşı çok olur gibi birçok söz duydum. En sonunda Honda Civic almaya karar verdim ama buradaki insanların yazdıklarını hiç önemsemeden, arabayı alıp kullanan gerçek insanlara sorarak karar verdim. Çevremde bu aracı kullanan onlarca kişi var ve hepsi tereddütsüz almamı önerdi, hepsi çok memnun. Buradakilere baksan tüplü diye gitmiyor, CVT diye hızlanmıyor, atmosferik diye yokuşta bayılıyor, tasarımı çok kötü vs. dedikleri arabayla 6500 km yol yaptım ve inanılmaz memnunum. Verdiğim para ve arabanın bana sunduğu imkânlar, konfor, ekonomi vs. muazzam.
City için de bence benzer şeyler oluyor. Araba daha Türkiye'ye gelmeden hakkında neler neler yazılmış. 220 bin TL'ye alabileceğiniz arabalar arasındaki bence en güzel tercihlerden biri olabilir. Gerçekten almayı düşünenler, alıp da kullanan insanlara sorsunlar. Ben daha bugüne kadar bir tane Civic kullanıcısından yokuşta çekmiyor, cvt pişmanlık vs. diye duymadım. Ha evet, her güzelin bir kusuru olur aracın kaportası ve iç mekân kalitesi bir mercedes, bmw kalitesinde değil. Ama bir toyota, megane, octavia ne ise o ortalamada. Bu sınıfta ve fiyatta bir araçtan premium kalite veya 3.0 TDI motor gücü bekleyenlere de söyleyecek söz yok.
-
-
En az 400 bin ikramiye almalı. Böyle giderse; yani insanlar emekli oldukları zaman bile aldıkları ikramiyeleri ile konut ve otomobil alamazlarsa kimler alıp duracak bunları? Belirli bir zümre arasında el değiştirip duracak bu konutlar otomobiller.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CarShowyoutube
Honda City 2021 Hybrid 1.5 e:HEV RS ราคา 839,000 บาท Facebook page: https://www.facebook.com/roomcarshow/ Please Subscribe for more videos.https://www.youtube.com/watch?v=J0px_mMpUeYHonda City RS 1.5 Hybrid
Yarı deri ısıtmalı koltuklar
Hayalet ekran
Elektronik park freni
Otomatik kararan dikiz aynası
4 cam tam otomatik
Adaptif hız sabitleme
Arka havalandırma menfezi ve güç çıkışları
RS iç ve dış aksesuar donanımı
-
Aynen öyle. Annem 32 senelik öğretmen 145 bin tl ikramiye aldı. 145 bin tl seni daha çok borç sahibi yapacak bir para zaten kredi çekmek zorundasın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Araba lüks oldu artık
-
haklısın hocam arkadaş abartmış, yeni kasa 1.6 cvt corollayı 5bin civarı gezdirdiğim oldu uzun yolda (çok uzun süre olmasa da) balıkesir civarlarında, malum inişli çıkışlı yollar, araba bagaj çakılı + 4 yetişkin + klima vardı ama aşırı eğim olmadıkça sıkıntı yok araba yüklü bile olsa tabi dizelden sonra bunlar ölüm gibi performans anlamında düşününce ama öyle öldüm bittimlik durum yok neden abartılıyor bu kadar anlamıyorum , şehir içi zaten turbo olmuş atmo olmuş dizel ya da benzin olmuş fark etmiyor performans olarak , şehir içi için bence en önemli iki özellik var biri arabanın küçük olması diğeri de otomatik olması malum aşırı trafik ve küçük sokaklar ve park yeri sorunu (istanbul için), ticari hariç gidip şehir içi aile kullanımı için manuel almak sıkıntı insanlar gider bu arabayı alır eğer bayiler zorunlu 20-30 kitlemezlerse bene
-
quote:
Orijinalden alıntı: deepkurt
Hangi ülkede üretilmiş? Hindistan mı?Arac Hindistan dan geliyor.Otopark Sinan Cetin Motor Kodunu vs anlatıyor.Jazz da 130BG di motor burada 121BG ve 145 Tork gozukuyor.
Bİrader aylardır 210 dan gelecek diyordu.219 a geldi tabii Bayiler cer cop ekleyip 250 demezlerse...
Alınır alınmaz a kisiler kendileri karar versin.Arac Atmosferik,Servis Fiyatları Ortada,Yedek Parca Ortada,Fabrika gitti.
O paralara 1.6Mjet,1.3Mjet,1.0 Turbolar vb var.İsteyen istedigini alsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: end76
Aracın üretim yeri Tayland sanırım. Yanlışım varsa düzeltin.Arac Hindistan Uretimi...
-
quote:
Orijinalden alıntı: brkprlk35
Sinan Koç POV videosunda denk geldim. Biraz izledim, adam şu konuda haklı. Ön ve arka tekerlekler tamponlara çok uzak. Haliyle komik bir görüntüsü oluyor. Davlumbaz da pek olmadığı için çıplak iki teker görünüyor yandan bakınca, hoş değil. 185/55/16 da taban olarak oldukça yetersiz olduğunu belli ediyor. İlla B Sedan japon isteyen olursa Mitsubishi Attrage daha mantıklı bir tercih olur. En azından C Sedanlardan çok daha uygun fiyatlı..Hocam Otopark Sinan Koç aracın biraz fazla yaktığını söylüyor. Carviser Şafak Soysal az yaktığını söylüyor. En dolu versiyonda bile kararan dikiz aynası yok. Davlumbaz Taliant modelinde de yoktu. Sanayi tipi jantlara flanş takılsa, lastik tabanı 205 olsa güzel oturaklı durur gibi.
-
Gelecek civici yüksek yüksek fiyatalara satmak için city güzel bir basamak olacak hondaya
Honda City RS 1.5 Hybrid getirse 270'e çok satar
-
quote:
Orijinalden alıntı: lojistisyen
Gelecek civici yüksek yüksek fiyatalara satmak için city güzel bir basamak olacak hondayaHocam 240 binlik 1.0 500X Urban 120BG 190 Tork araclara Sarı Sitede Sıfır 200 bin istiyorlar.
180 ve ustune Sıfır ya da Sıfıra Yakın 1.33 EDC Clio,1.0 Turbo Megane, Clio CVT var.
230 a Fiat Sıfır 1.6Mjet veriyor 130BG 320NM Tork
219 ya da 229 a onu da bayiler verirse cer cop ekleyip 250 de diyebilir.Bakım Ucretleri de Ortada iken bu aracı alıp 2200TL MTV Odeyene Hayırlı Olsun.
Sekerpınar Civic 1.6 Atmosferik 300 kagıt cekiyordu Honda simdi 265 dustu Bayiler yine 290-300 cekiyor , Tayland dan gelecek Civic icin de 350 ve ustu ceker artık, Accord da 450-500 olur.Olsun Hocam Honda Vtec Futu Futu...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X