Şimdi Ara

honda civic premium& i30 elite gdı&opel astra j kasa mı? mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nedeniyle birlikte yazarsanız tşk ederim.karar aşamasındayım lütfen marka fanatikliği yapmayalım

• i30
  • Donanin ve fiyatin en uyumlu oldugu 2 model mevcut . Birisi i30 digeri golf .

Golfun orta donanimi ve 1.2 tsi motor 45.000 civari
    Benzer donanimda belki daha fazlasi 49.000 lira i30 dizel

I30 un torku golfun 0-100 u daha iyi. Ikiside alanlarinda en az yakan araclar . Birisi benzinli digeri dizel. Aralarindaki fiyat farkini cikartmak icin 60-70.000 km gitmeniz gerekebilir. Golfun ikinci eli daha kuvvetlidir . Fakat ciddi indirim verirlerse i30 tercih edilebilir

Bu yondeki tek cekincem , i30 un golf malzeme kalitesinde olup olmadigidir. Ornegin fiatlarda bir 3-4 sene sonra kendi kendine deformasyonlar oluyor. arabanin cesitli yerlerinden rahatsiz edici seslee gelmeye basliyor . Bu tur seyler olurmu i30 da bilemiyorum

Astra bence fazla tercih edilesi bir arac degil gerek motorlari gerek fiyatlari gerekse donanimiyla .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 1 Aralık 2012; 9:09:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i30
  • Civic 2. el olarak hepsinden daha hızlı bir araçtır. Fakat gel gelelim yeni Civic'i test ettiğim zaman motor sesi alman arabaları gibiydi ve bu hiç hoşuma gitmemişti. Keyif almamıştım araçtan yani.

Malzeme kalitesi, sorunsuzluk, performans bakımından kafanızda soru işareti olmasın Civic hakkında fakat dediğim gibi ben 2004 Civic sahibiyim ve benim aracım yeni Civic'den daha fazla sürüş keyfi sağlıyor bana. (ESP'yi saymazsak.)

Golf ile lütfen kıyaslamayalım. Vital konularda Civic, Golf'den daha üstün bir araçtır. Zevk meselesidir, kasa hoşunuza gidiyordur yada Volkswagen firmasına sempatiniz vardır alırsınız ona bir şey diyemem.

Şunu da belirtmek isterim ki Yeni Golf, Yeni Civic'den daha fazla keyif verdi bana sürüş esnasında. Fakat dediğim gibi, vital konularda Civic daha üstündür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.