|
Bildirim
|
S60 segment farkı var bir kere ayrıca biri premium biri honda
|
Kesinlikle Volvo. Daha kaliteli iç mekan, daha rafine sürüş, daha güvenli, daha oturaklı. Ayrıca D sınıfı bir araç. Tek eksisi yeni kasasının çıkaracak olması ve iç hacminin dar olması. Bunun haricinde Civic'in hiçbir artısı yok, bu paralara Civic almak hiç akıl karı değil.
|
volvo alıp kendi servisinde yazımlatırım honda bayinin önüne gider el hareketi çekerdim.
|
S60 varken honda bayisinin önünden bile geçmem
|
Arabadan anlamıyorsun yada fanatiksin bunun başka izahatı yok?????
S60 donanım, genişlik,konfor,yalıtım,malzememe kalitesi vs. Her konuda cıvıcı parçalara ayırır kusura bakma bunları zorla söylettin ama arabadan gram anlamıyorsun. |
Patlak şanzıman ve 6 ay sıra bekleme fetişi olanlara yaranamıyorlar o yüzden bu kadar indirim yapmışlar...
Neden indirim yapıldı belli 2010 dan beri aynı kasa yenisi gelecek stok bitirmek için yapılıyor. Su gibi benzin içiyor dediğin S60 ın şehir içi verisi 7.5,Civic RS inki ise 8.3. Leş CVT şanzımanlı Civic e bu parayı vereceğime 10 tane şahin alırım daha iyi. |
gücünün hakkını vermeyen, tasarımı emanet gibi duran cıvıka o parayı vermek, sınıf farkı da var.
troll |
S60'ı test ettim.
İç mekan kalitesi gerçekten iyi. Hiç bir falso görmedim. Bagajı sanki 380 ltden daha büyük gibime geldi, benim için gayet yeterli. Sürüş karakteristiği güzel, gaz ayarı iyi. Araba ağır ve bunu iliklerinize kadar hissediyorsunuz. Devamlı hafif bir yukarı aşağı sallantısı var aracın, hoşuma gitti, otobüs gibi aynı. Ammavelakin inanılmaz yakıyor. Test boyunca 9 yaktı ki fazla zorlamadım. Aynı parkuru(bildiginiz şehirlerarası yol) arabamla(golf 1.4 tsi) test ettim 6.5 yaktı. Satışçı ellerinde hiç indirimli premium S60 kalmadığını söyledi. Araba çok güzel, alanlar güle güle kullansın. Evet çok yakıyor ama o kadar kusur kadı kızında da olur. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 13 Haziran 2017; 18:5:19 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurozer -- 14 Haziran 2017; 15:30:59 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abs -- 14 Haziran 2017; 9:23:17 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasted.wastelander -- 14 Haziran 2017; 10:39:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|