Şimdi Ara

Honda: 'CR-V almak RAV4, X-Trail ve Forester almaktan daha mantıklı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Markaların yeni ürünlerinin reklamını yaparken ilginç yöntemler kullandığına zaman zaman şahit oluyoruz. Honda da farklı bir çalışmaya imza attı ve CR-V’yi rakipleriyle kıyaslayan videolar paylaştı. Japon üreticinin videolarda doğrudan rakiplerinin ismine yer vermesi dikkat çekti.

Honda, SUV modelini Toyota ile kıyasladığı videoda RAV4 XLE yerine CR-V EX almanın çok daha mantıklı olduğunu söylüyor. EX ve XLE versiyonları, her iki modelde de giriş seviyesinin bir üzerinde yer alıyor. Şirket, CR-V’nin rakibine göre daha geniş bir iç mekan ve bagaj hacmi sunduğunu belirtiyor. Üstelik moonroof, ısıtmalı ön koltuklar ve motoru uzaktan çalıştırma gibi premium standart donanımlara sahip olan SUV’nin rakibinden 2 bin dolar daha ucuz olduğunun da altını çiziyor.

Ayrıca Bkz.Audi RS 6 Avant, ABT dokunuşuyla çok daha hırçın ve güçlü

Konu Honda CR-V ve Subaru Forester kıyaslamasına geldiğinde ise 2020 CR-V’nin standart özellikleri devreye giriyor. Şirket, çift bölgeli klima kontrolü, arka yolcular için sunulan USB girişleri, motoru uzaktan çalıştırma (yine) ve kör nokta bilgi sistemi gibi standart özellikler bakımından CR-V’nin rakibinden önde olduğunu söylüyor. Ayrıca yine iki model arasındaki fiyat farkına değinilerek CR-V’nin Forester’dan 2 bin dolar daha ucuza alınabileceği belirtiliyor.

CR-V’nin Nissan Rogue/Xtrail ile kıyaslandığı videoda ise CR-V’nin daha düşük şehir içi yakıt tüketimine sahip olduğuna ve adaptif hız sabitleme gibi artılara sahip olduğuna değiniliyor. Japon üretici, diğerlerinde olduğu gibi iki model arasındaki 3 bin dolarlık fiyat farkına da değinmeden geçmiyor.

Söz konusu modellerin ABD pazarındaki 2019 yılı satış rakamları şöyle:

Model Adet
    Toyota RAV4 448.068
    Honda CR-V 384.168
    Nissan Rogue 350.447
    Subaru Forester 180.179

• Tutulmamasına rağmen.. şunu şuraya bırakalım..

Öyle tepeye hardtop, arkaya bisiklet koymayla olmuyor o işler..

Elalem şehirli GERÇEK SUV görsün..

Edit: Videonun başındaki 45 derece tırmanışı ve 01:35'deki sadece tek tekerde tutunma ile ilerlemesi.. bilemiyorum altan..

Ne de olsa Evo alt yapısı ve genleriyle üretildi..
    honda markası şu göçük sorunundan sonra gözümde sıfırlandı bedava verseler üşenerek yavaş yavaş gider alırım o derece :)

bu sınıftan bir araç alacak olsaydım da tercihim kesinlikle opel grandland x olurdu 1.5d otomatik ultimate paket.. acc , direksiyon ısıtma, sky tavan , otonom park yani günümüz için güncel özellikleri barındıran bir araç.. üstelik opel servisi bulamazsan çek pejoya da citroene parça konusunda da sıkıntı yok motor, şanzıman ve yürür konusunda

OPEL GRANDLAND X 1.5 Dizel AT-8 130 HP Ultimate 299.000 TL

HONDA CRV 1.5 Executive+ Otomatik | 1498 cc | Benzin 332.600 TL
    Biraz geyik yapayım dedim, Ayhan sicimoglu dinliyordum :) onun tavirlarindan aklima geldi ağabeycigim. Le raconn...

Şaka bir yana hani 2 kere binen insan zaten kiyaslamaz, crv ne 5008 kadar hantal ve büyük ne de 3008 kadar ufak.

Çoğu insan Crossover ile kiyasliyor 308 ile ayni platform olan 3008 olabilir 30cm uzatip 5008 de olabilir ayni QQ xtrail gibi.. ama forester crv rav4 bu suv isini çok eskiden beri yapiyor, hatta bu işin öncüsü olan rav4'e cevap CRV japonlar varken bunlarla kiyaslamak biraz talihsiz olmuş ve hatta "bedava verseler almam" "de la ayıp" değil mi mösyö:)

Aslında japon (Terrano) Xtrail de iyiydi... le cola Renö(renault) Nissan'i satin alip tecavüz edene kadar...

Hitler Opel'in PSA tarafından alındığını duysa mezarından kalkip Paris'i bombalar...
    Yorumunuzu gördüğüme şaşırdım. Ülkemizde herkes otomobil tutkunu olduğunu söyler ama böyle cevherler yerine en düz ne varsa beyaz rengini bulur alır. Ben 1 yılı aşkın süredir Eclipse Cross kullanıyorum ve çok memnunum. S-AWC'nin yeteneğinin yanı sıra çevikliği birçok c segmenti hatchbackten bile iyi.
  • Dacia Duster?

• honda markası şu göçük sorunundan sonra gözümde sıfırlandı bedava verseler üşenerek yavaş yavaş gider alırım o derece :)

bu sınıftan bir araç alacak olsaydım da tercihim kesinlikle opel grandland x olurdu 1.5d otomatik ultimate paket.. acc , direksiyon ısıtma, sky tavan , otonom park yani günümüz için güncel özellikleri barındıran bir araç.. üstelik opel servisi bulamazsan çek pejoya da citroene parça konusunda da sıkıntı yok motor, şanzıman ve yürür konusunda

OPEL GRANDLAND X 1.5 Dizel AT-8 130 HP Ultimate 299.000 TL

HONDA CRV 1.5 Executive+ Otomatik | 1498 cc | Benzin 332.600 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 6 Nisan 2020; 23:39:26 >
  • Bedava verseler havada takla atarak alırsın..

3008 çakması arabayla kiyaslamak için gözleri kapayarak kiyaslamak lazim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 6 Nisan 2020; 23:39:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok be bro takla atmayı bilmiyorum

Haa ama şöyle olabilir, üşenerek gidip aldığımı farz edelim, satıp opel grandland x alırım
  • Sen bir kere CRV sürdükten sonra bırakıp o çakma arabaya geçeceksin oyle mi ?

• haa bu arada 3008 i küçümsemişsin ama amaç doluluksa 3008 hepsini solda sıfır bırakır.. bir kere o ay-kokpit 3d hayalet ekranı yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ikisinin de içinden geçer.

Kesin bilgi.

• quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Sen bir kere CRV sürdükten sonra bırakıp o çakma arabaya geçeceksin oyle mi ?

Honda dan bir teknik detay daha;

CVT - Sürekli Değişken Şanzıman

bu şanzımanı nissan qashqai de denedim, ruhsuz bir şanzıman, oyuncak gibi araba kullandığının bir ciddiyeti dahi yok

ben arabaları a noktasından b noktasına götürsün diye kullananlardan değilim, keyfini hissetmek isterim
  • Ikisinin de içinden geçer demiş miydim ?
    C5a da koy, üçünün de içinden geçer.

Kullanmadan fikir sahibi olma bence

190bg araba ile 130bg araba karşılaştırıyorsun.
    Awd tork vektörleme de bonus.
    Arka koltuklardaki diz mesafesi
    Bagaj hacmi
    Ferahlık

O fransiz oyuncaklarinin hiç şansı yok. Ancak 225bg versiyonu o da belki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 6 Nisan 2020; 23:52:59 >
  • Crv sahibi arkdaş konuyu basmış her şeyin içinden geçiyor

Crv anca tünelin içinden geçer, hadi bakalım

• yani şu da var tasarımı da çekici gelmiyor, marka fanlığı olarak algılama psa personeli değilim..

haa opel grandland x gerçekten sevdiğim bir araç ama olmadı ford kuga falan alırım ama yani crv bilmiyorum içime sinmedi,

zevkler ve renkler diyelim

iyi geceler
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Crv bedava verseler almam diye racon kesene, bizde böyle faça yapılır anadin mi

• Son şunu bırakıp kaçıyorum bro

www.auto-data.net
    2019 Opel Grandland X 1.6 Turbo (300 Hp) Plug-in Hybrid4 AWD Automatic | Teknik özellikler, yakıt tüketimi , Boyutlar
    https://www.auto-data.net/tr/opel-grandland-x-1.6-turbo-300hp-plug-in-hybrid4-awd-automatic-37601

• Kullandin mi hic ?

• Opel korsa tam kor diye bir iğrenç espride yapasım geldi ister istemez
  • Ooo kaç doz kurtlar vadisi aldın?

Laz ziyaya bağlamışsın

• crv nin yeni kasasını kullanmadım 1.6 i-dtec manuel kullanmışlığım var bir 500 - 600 km kadar uzun yolda..

yakıtı iyiydi gideri iyiydi ama cvt olmamasına bağlıyorum kullandığım aracın ve tabi diesel olmasına.. yeni kasada honda tr nin sitesinde diesel seçeneği görünmüyor.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Biraz geyik yapayım dedim, Ayhan sicimoglu dinliyordum :) onun tavirlarindan aklima geldi ağabeycigim. Le raconn...

Şaka bir yana hani 2 kere binen insan zaten kiyaslamaz, crv ne 5008 kadar hantal ve büyük ne de 3008 kadar ufak.

Çoğu insan Crossover ile kiyasliyor 308 ile ayni platform olan 3008 olabilir 30cm uzatip 5008 de olabilir ayni QQ xtrail gibi.. ama forester crv rav4 bu suv isini çok eskiden beri yapiyor, hatta bu işin öncüsü olan rav4'e cevap CRV japonlar varken bunlarla kiyaslamak biraz talihsiz olmuş ve hatta "bedava verseler almam" "de la ayıp" değil mi mösyö:)

Aslında japon (Terrano) Xtrail de iyiydi... le cola Renö(renault) Nissan'i satin alip tecavüz edene kadar...

Hitler Opel'in PSA tarafından alındığını duysa mezarından kalkip Paris'i bombalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 7 Nisan 2020; 0:23:34 >
  • Onu bilmem ama rav4'un şu anki kasası çok çok güzel

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.