|
Bildirim
Crv sahibi arkdaş konuyu basmış her şeyin içinden geçiyor
Crv anca tünelin içinden geçer, hadi bakalım ![]() |
Tutulmamasına rağmen.. şunu şuraya bırakalım..
Öyle tepeye hardtop, arkaya bisiklet koymayla olmuyor o işler.. Elalem şehirli GERÇEK SUV görsün.. Edit: Videonun başındaki 45 derece tırmanışı ve 01:35'deki sadece tek tekerde tutunma ile ilerlemesi.. bilemiyorum altan.. Ne de olsa Evo alt yapısı ve genleriyle üretildi.. |
Bedava verseler havada takla atarak alırsın..
3008 çakması arabayla kiyaslamak için gözleri kapayarak kiyaslamak lazim... |
Onu bilmem ama rav4'un şu anki kasası çok çok güzel
|
honda markası şu göçük sorunundan sonra gözümde sıfırlandı bedava verseler üşenerek yavaş yavaş gider alırım o derece :)
bu sınıftan bir araç alacak olsaydım da tercihim kesinlikle opel grandland x olurdu 1.5d otomatik ultimate paket.. acc , direksiyon ısıtma, sky tavan , otonom park yani günümüz için güncel özellikleri barındıran bir araç.. üstelik opel servisi bulamazsan çek pejoya da citroene parça konusunda da sıkıntı yok motor, şanzıman ve yürür konusunda OPEL GRANDLAND X 1.5 Dizel AT-8 130 HP Ultimate 299.000 TL HONDA CRV 1.5 Executive+ Otomatik | 1498 cc | Benzin 332.600 TL |
Arabadan biraz anlıyorsanız bunların hiçbiri Subaru forester u tutmaz
|
Biraz geyik yapayım dedim, Ayhan sicimoglu dinliyordum :) onun tavirlarindan aklima geldi ağabeycigim. Le raconn...
Şaka bir yana hani 2 kere binen insan zaten kiyaslamaz, crv ne 5008 kadar hantal ve büyük ne de 3008 kadar ufak. Çoğu insan Crossover ile kiyasliyor 308 ile ayni platform olan 3008 olabilir 30cm uzatip 5008 de olabilir ayni QQ xtrail gibi.. ama forester crv rav4 bu suv isini çok eskiden beri yapiyor, hatta bu işin öncüsü olan rav4'e cevap CRV japonlar varken bunlarla kiyaslamak biraz talihsiz olmuş ve hatta "bedava verseler almam" "de la ayıp" değil mi mösyö:) Aslında japon (Terrano) Xtrail de iyiydi... le cola Renö(renault) Nissan'i satin alip tecavüz edene kadar... Hitler Opel'in PSA tarafından alındığını duysa mezarından kalkip Paris'i bombalar... |
Yorumunuzu gördüğüme şaşırdım. Ülkemizde herkes otomobil tutkunu olduğunu söyler ama böyle cevherler yerine en düz ne varsa beyaz rengini bulur alır. Ben 1 yılı aşkın süredir Eclipse Cross kullanıyorum ve çok memnunum. S-AWC'nin yeteneğinin yanı sıra çevikliği birçok c segmenti hatchbackten bile iyi.
|
Subaru Forester varken arazide diğerlerinin adı bile olmaz. Gerçek awd subaru'dur.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 6 Nisan 2020; 23:39:26 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 6 Nisan 2020; 23:39:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 6 Nisan 2020; 23:52:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 7 Nisan 2020; 0:23:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|