Şimdi Ara

HONDA KULLANANLAR/ALACAKLAR MUTLAKA OKUSUN (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
6
Favori
66.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
558 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz oto kurtarma yerine çekici çağırmışsınız, normalde minibüs gibi bir araç geliyor. içinde malzemeler felan var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu sahibi; Bu elektrikli tamponlarin sis farlarinin Sanliurfa Servisinde takildigina emin misiniz?

Siz araci 2. EL almadiniz mi?

Ilk sahibi mi yaptirmis aksesuarlari, yetkili servis mi?

Honda FC5 icin aksesuarcilar dolu,git sanayiye taksinlar hemen..Misal yani..

Ben Urfa bayisinin taktigina inanmiyorum acikcasi.

Ilk sahibinden yaptirilan seyler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim cok gecmis olsun okumadim muhtemelen cok magdur olmussun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Egzoz yok gürültü yok sadece görüntü oda zevk Bunada apachi diyen varsa kedi ciğer ilişkisidir
    HONDA KULLANANLAR/ALACAKLAR MUTLAKA OKUSUN

• Yanlışım yoka ilk defa bir rezalet başlığına yazıyorum. Rezalet gibi rezalettir. Geçmiş olsun :/

• ortada bir mağduriyet var ama Honda nın ödeme ile ilgili tavrı doğru.. ancak gece yardımcı olmalıydı..

• Siz bir şeyleri okumadan güveniyorsunuz ama öyle olmuyor sonuç bu. Gidin şanlıurfadaki bayi ile halledin sizde
  • Ah ahh. Bu Honda ve hondacilarin çektikleri nedir Yarabbi. Neden akillanip vazgeçmiyorlar bu Honda sevdasından.ustelik çuval çuval paralar dökülüyor.yav adamlar birşey bellemisler kullanıcı hatası diye anlamadan dinlemeden yapıştır gitsin,nede olsa papaz eriği,yerse diyorlar.bosverin bu hondayi.almayin aldırmayın desekte millet sahada alevleniyor ters tepiyor yanıp tutuşuyor gidiyor yine alıyor.ama müstahak sizede birazda işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HONDA KULLANANLAR/ALACAKLAR MUTLAKA OKUSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeyourmindtr

1. Geçmiş olsun.
    2. Aracınızın arıza yapmasından, size çekicinin gelmesine kadar olan süreç kabul edilemeyecek kadar uzun.
    3. YETKİLİ Honda Bayii’nin yaptığı bir şeye biz Honda Türkiye olarak karışmayız demeleri yasal olarak belki doğrudur ama ETİK olarak yanlış. Düzgün yönetilen bir firma olsa, size önce çektiğiniz çile için özür dilemeleri, sonra bütün harcamalarınızı karşılamaları en sonda da bir sonraki servisinizi bedava olarak size hediye etmeleri gerekirdi.

Maalesef müşteri memnuniyetini ön planda tutan çok fazla firma yok.
    Yazdığınız yazıdan bilgili olduğunuzu düşünüyorum, yeni bir araç almayı düşünüyorum. Bu konuda sıkıntı çıkartmayacak hangi markaları önerirsiniz?

• Geçmiş olsun. Yetkili serviste değişen tampon onların sorumluluğunda olması lazım.

• tekrar geçmiş olsun yalnız konu honda değil başlık..

yetkili servis haricinde montaj edilen aksesuarlar ve sonuçları olmalıydı..

ilave olarak böyle bir başlık açtığınızdfa gelen cevaplarada hazırlıklı olmalısınız.
  • konuyu tam okumadım ama sorun çakma aksesuardan dolayıdır deyip çıkayım.

• Hocam bende de Honda var. Senin kide baya bir şansızlık olmuş. Dava et Urfa servisini mutlaka

• quote:

Orijinalden alıntı: LOADING_

Siz oto kurtarma yerine çekici çağırmışsınız, normalde minibüs gibi bir araç geliyor. içinde malzemeler felan var.
    Anlatmis ya uzun uzun. Tamir aracı göndermemisler. Sadece çekici göndermişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

tekrar geçmiş olsun yalnız konu honda değil başlık..

yetkili servis haricinde montaj edilen aksesuarlar ve sonuçları olmalıydı..

ilave olarak böyle bir başlık açtığınızdfa gelen cevaplarada hazırlıklı olmalısınız.
    Yetkili serviste takilmis aksesuar. Okumamissiniz

• Bunlarin alayi ayni..
    Suzuki aracima garantili LPG takildi..
    Servis bakimda LPG ile uyumlu olmayan yag kullandi..
    Araba motor lambasi yakmaya baslayinca Servise gittim.. daha 10 metre ilerden bakip arabanin kaputunu dahi acmadan..

" Kullanici hatasi " dediler..

Ben çikişinca..

" Bu ariza LPG kaynakli.. oraya gidin " demislerdi .

Size servis diyenin... Kafsinkafli bagirmam sonrasi..

Acin kaputu bi bakalim... Diye lutfettiler..

" Size dedim degil araba Bisiklet teslim edenin .... "

Saydirdim.. kafayi siyirdim o an Kralı gelse dalacagim gozum donmus zaten..

Şimdi Sanayiye gidiyorum Aslanlar gibi... Ohhh beeee

• Bunu ben okuyamadım.
  • Hep derdim sıfır arabalara bu saçma aksesuarları neden takarlar.(orayı burayı delip kablo kesip takıldığı için) Sonuç ortada.
    HONDA KULLANANLAR/ALACAKLAR MUTLAKA OKUSUN

• quote:

Orijinalden alıntı: debug

Ne demek araç garanti dışı kalmış :) Komik misiniz arkadaşlar? "YETKİLİ" servis ne demek? burda şu var ben honda araç alıyorum senin bayiine değil markana güvenerek alıyorum. Senin YETKİLİ servisin aracın garantisi bile bile bozuyor sonra "benimle alakalı değil bayi ile hallet" diyorsun. Senin dolandırıcı bayiinin suçunu ben mi çekeceğim? Yok öyle dünya o parayı paşa paşa ödeyeceksin sonra gidip sorununu o çakallığı yapan bayii ile halledeceksin... müşteri olarak benim sorunum değil. Şu olayı faturaları ile mahkemeye taşıyın kazanma ihtimaliniz %100 bak 99.9 bile değil direk 100... Artı çektiğin rezillik için manevi tazminat bile talep edebilirsin bence...
    Kardeş Türkiye'de yaşadığını unuttun galiba.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.