Şimdi Ara

HONDA KULLANANLAR/ALACAKLAR MUTLAKA OKUSUN (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
456
Cevap
6
Favori
66.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
558 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başkan yazıyı sonuna kadar okudum paranla rezil olmak buna denir gulermisin alarmisin yinede geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

Forumda hiç beğenilmeyen Renault hem de üvey markası olan Dacia aracımız için kendi hatamızdan ötürü yeni aldığımız aracımızın aküsünü bir tanıdığın ricasını kıramayıp aracına takviye yapmaya çalışırken bitirmemiz ve aracın kontağa hiç tepki vermemesi üzerine yol yardım ekibini 40 km öteye göndererek hem diğer işlemleri yapıp aracımızı çalışır hale getirmiş hem de akümüzü ücretsiz sıfırıyla değiştirip gitmişti. Honda konuları beni şaşırtıyor, bu firmaya yakıştıramıyorum bu işleri. Ancak bir yandan da ortaya çıkan bu kadar rezaletten sonra yine de kapısında kuyruk olan, arabasına daha da bağlanan hondacılara şaşıyorum. Geçmiş olsun, söylenecek şey yok.
    Göçük olayları gün yüzüne çıktığı dönemde facebook kullanıyordum. Merak ettim Altunizade Honda'ya gittim bir akşam. Amacım dışarıdaki arabalara bakmaktı.
    Sedanlar zaten göçüyordu onu biliyorduk ama ben aynı göçen bölgede HB modelinde rastladım. Fotoğrafını falan çekip gruba göndermiştim.
    Bir tane yeni kasa honca kullanıcısı onu paylaştığım için beni markayı karalamaktan dolayı şikayet edip dava açtıracağını söyledi.
    Dedim ki Honda bunlara iyi yapıyor. Gruptan çıktım, zaten facebook'um da yok 1 seneden fazladır. Hak ediyorlar hocam demek ki. Uğraşsınlar bakalım nereye kadar.
    Benim anlamadığım nokta sanki babalarının markasıymış gibi sahiplenip arabanın kötü yanlarını gizleme çabaları. Ellerine ne geçecekse artık.
    Bu kasa çıktığında gerçekten çok beğenmiştim ama yaşanan olaylardan sonra tamamen soğudum araçtan. İstediği kadar tasarımı güzel olsun bunlardan sonra alınmaz.

• Arkadaşın başına gelenlere çok üzüldüm sanki benim başıma gelmiş gibi çok sinirlendim ama burası Türkiye işte normal artık böyle şeyler bende geçen sene araç alacaktım yürüme engelliyim ötv indiriminden alacaktım Allah devletimize milletimize zeval vermesin neyse aklımda bir kaç araba var megane,honda civic ve passat babam honda civic çok istiyordu ben ise tam bir passat hastasıyım neyse bizim çevreden bir kaç kişi honda civic almıştı onlara tanıştık hiç biri tavsiye etmedi ne konfor var diyorlar ne sorunu bitiyor diyorlar anlattılar durdular babam da bunları duyunca tabi almaktan vazgeçti bende bu fırsat babamı Volkswagen bayisine götürdüm aldırdım passatı :)bu arkadaşın başına gelenleri görünce iyi ki tanıdıkların da aklına uymuşuz da almamışız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 28 Ocak 2020; 13:55:17 >
  • Bu kadar saçmalıklarla dolu bir süreçte sakin kalabileceğimi zannetmiyorum. Hem zamanınız hem de hevesiniz gitmiş. Çok geçmiş olsun. Umarım özürler eşliğinde masrafınız karşılayarak hatalarını biraz olsun kabul ederler. Honda Türkiye'nin ilk rezaleti de değil hatırladığım kadarıyla.

• 1. Aracınız çok güzelmiş Allah başka kaza bela bişi vermesin. Bunu neden söylüyorum sorunu araca karşı bulmayın sorunun sebebi ahlaksız insanlar. Aracınız çok güzel. başkada sorun vermez.

2. Konuyu güzelce yazmışsınız ama herkes okumaz bunu. En başa önemli yeri koyu ile yazdım diye not düşün. En altta büyükçe yazdığınız yer var. olayların sonuçlanıp ustanın size belirttiği "sorun takılan tampondan, ama tampon garanti dışı" dediği kısım ve sonrasıburalarıda koyultun.

3. Kesinlikle davada açın yada güvendiğiniz bir avukatla görüşün(avukatlarında bir çoğu kesin alırız, kafanı yorma diyecektir ama sonra alamadık banane der.) garanti belgenizde menfaatinize ise ya da tampon meselesi belirtilmemişse bence eliniz gayet güçlü. ayrıca konuşmalarınızın kayıtlarınıda en yakın zamanda isteyin.

4. Yada maddi anlamda çok dokunan bir durum değilse size, olanları unutun aracınızın keyfini sürün. tercih sizin.

• Göçüğe köpük sıkan zihniyetten fazla bişey beklememek lazım...
  • Baştan sona okudum. Tüm süreç boyunca art niyet taşımayan biri olmadığını düşünmüyorum. Her aşamada bu adam mağdur, kabul etmek zorunda mantığıyla para yolunmaya/sorumluluk alınmamaya çalışılmı?. Bu konu hafife alınacak bir konu değil. Bundan sonra Honda'ya adımımı dahi atmam. Çok geçmiş olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Honda araç düşünüyordum bunu okuduktan sonra tövbe ettim.

Hyundai bakacağım en azından servisi baya ilgili ve sorunları çözüyorlar.

Fiat yada Renault'ta olabilir ama HONDA mı ASLA almayacağım araçlar arasına ekledim.

Şunu bana yapsalardı ne yetkili servis kalırdı nede mahkemeliği söke söke alırdım.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decapita -- 30 Ekim 2020; 20:4:53 >
  • Bu ne arkadaş korku filmi senaryosu gibi..

Hayır ben de kendimi şanssız addederdim, bu nasıl makus bir talihtir..
  • Dişlerimi sıka sıka okudum valla. Hocam çok geçmiş olsun bu ne rezillik.
  • Hocam öncelikle çok büyük geçmiş olsun. Yani yazdıklarınızı okurken artık daha ne olabilir ki dedikçe daha beterini yaşatmayı başaran HONDA TÜRKİYE ile ilgili size ufak bir önerim olacaktı.

Yaşadıklarınızı aynı burda yazdığınız şekilde fotoğraflar ile birlikte Honda Genel Merkezi'ne şu adresten: ingilizce olarak gönderin. Gerisini onların halledeceğini düşünüyorum.

Alacağınız cevabıda bizimle burda paylaşmanız, şahsen benim açımdan hayatımın geri kalanında HONDA markalı kibrit çöpü bile alıp almamak konusunda belirleyici bir unsur olacaktır.

Çok geçmiş olsun tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeMETH_ -- 28 Ocak 2020; 15:6:47 >

• Aksesuar montajından tamam servis sorumlu ama bu yetkili servisten ise honda sorumludur. Teknisyenin bu montajı yetkili servislerde zorunlu uyulması gereken teknisyen bilgi sistemi iş değerine göre yapması lazımdı. O lede yan hat çekilecekse o hattın izolasyonu yapılmak zorunda (gm-tis e göre ama hondada da böyle olduğuna eminim). Bu durumun honda türkiye tarafından urfa bayiine rücu ettirilmemesi akla mantığa aykırı resmen.

Geçmiş olsun, hakkınızı arayın.

• Çok geçmiş olsun malesef takılan aksesuarları sadece takan bayi garanti altına alıyor Honda bu işe karışmıyor
    Ama sonuçta bunu takan Honda bayisi ise Honda da aracın arkasında durmalı

• Olayın nasıl olacağını değil de nasıl biteceğini çok iyi tahmin ettim. Eğer Türkiye'de devlet sadece bu markaya değil tüm markalara kallavi cezaları misliyle kesse bu olaylar bıçak gibi kesilir. Suçlu olduğu anlaşılan firmaya misliyle ceza kesilmeli. Hukuki süreç sonucu sadece hak alınması yeterli değil. Uğraşın ve yaşanılan stresin de bedeli ödetilmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kurumsal bir yaklaşım da bulunmuşlar tebrikler honda

• Aga okurken sinirden benim de şarteller attı, sıkma canını olur böyle vakalar hayatta. Canına bir şey olmasın da..

• Öncelikle geçmiş olsun... Çok sıkıntılı bir durum fakat siz bile hile lades olmuşsunuz... Aracın tampon vs feleğin çemberinden geçip oynanmış sizde aracım garantili vs diye almışsınız... Her zaman diyorum ne alırsanız alın orjinal halini alın ve modifiyesini siz yapın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Fren müşüründen olan sıkıntıları biliyorum aracı çalıştırmasını etkiliyor yada şanzımanda hatta yolda silkeleme yaptırıyor vs. Fakat japon araçlarında böyle bir şeyi ilk defa duydum. Belki de servis gerçek arızayı söylemedi böyle bir şey uydurdu diye aklıma da gelmiyor değil. Cevabınız için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Yok yanlış anladınız
    Fren müsuru değil fren lambası müsuru:)

• bnde bunu anlamıorum 1.6 motor zaten zor gidio o yamponlar ne allahını seversen
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.