Şimdi Ara

Honda Yetkili Servis Soygunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
6.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 60 bin bakım için opel 1850 TL fiyat verdi
    Yağ ve filtre
    Hava ve polen filtresi
    Bujiler
    V kayışı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

60 bin bakım için opel 1850 TL fiyat verdi
    Yağ ve filtre
    Hava ve polen filtresi
    Bujiler
    V kayışı

60 binde buji mi değişirmiş? Bakır buji mi kullanıyor opel benzililerde?

• quote:

Orijinalden alıntı: AtesHırsızı

60 binde buji mi değişirmiş? Bakır buji mi kullanıyor opel benzililerde?

Alıntıları Göster
    60 değil hocam 30 binde değişiyor. Şuan ikinci değişimi

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

60 değil hocam 30 binde değişiyor. Şuan ikinci değişimi

Alıntıları Göster

30 bin nedir ya? Para israfı resmen. Toyota'da orijinal bujiler 90 bin 100 bin gibi değişiyor.

• quote:

30 bin nedir ya? Para israfı resmen. Toyota'da orijinal bujiler 90 bin 100 bin gibi değişiyor.

Alıntıları Göster
    90-100 de değişmesi bence çok sağlıklı değil ideali 55-60 bin km

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ZX10-R hoşgeldin enflasyon sıddık bebek

yukarda yazmışlar kiraz yahu kiraz homo sapiens in temel yaz meyvelerinden biri 10 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

90-100 de değişmesi bence çok sağlıklı değil ideali 55-60 bin km

Alıntıları Göster

Hocam eski tip nikel alaşımlı bakır bujilerden bahsediyorsanız doğrudur. 20-30 binde genelde değişir.

Ama platinyum bujiler kaliteli ise 80-90 bin yapar. İridyum bujiler ise çok rahat 150 bin civarı ömür doldururlar.

Ustalarımızın çoğu okumayı ve öğrenmeyi sevmediği için 20-30 binde değiştirdikleri parçada "farklı malzeme olsa bile herhalde en fazla iki katı ömrü vardır" diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Şu pahalı şeyleri sadece bir marka yapıyor gibi konu açmayı bırakın artık. Her şey pahalı bir anda verdiğiniz için çok geliyor olabilir ama kiraz da pahalı erik de pahalı.

Bugün bakımlar sadece Honda'da pahalı değil. Bütün markalarda pahalı çünkü kur arttı. Elektriğe, doğal gaza her şeye zam geldi bu yüzden firmalar maliyeti çıkarmak için daha çok marj eklemek zorunda. Yarın aynı ürünü yüksek kurdan alacak.

ben daha da genelleştireyim, ülkedeki birçok esnaf size kazık atmaya çalışıyor, her girdiğiniz dükkana bu kafayla girin, telefon elinizde, açın google 'dan bakın hemen fiyatlara. kazık yememeye çalışın.

• Honda yine bildiğimiz Honda şaşırtmadılar o nasıl fiyat. Hocam sizin bir aksigorta sorunu vardı ne oldu halloldu mu ? Birde hidrolik yağı görmüşken sorayım araç 2 senedir bende (Bora) hiç değiştirmedim çamur gibi olmuş Castrol alayım diyorum başka tavsiye var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

Toyota Corolla 10 bin bakım 900 TL istiyor ?

Yarım litre fren hidroliği mı fiyatı ekliyor  

Biz feredo 500 ml DOT 4'ü 25 TL ye satıyoruz  

Servis 122 TL yazmış...

Sanayici olmam birşeyi değiştirmez garanti var.

Servise gitmeyip klima olayını cepten yapsak 20 Bin lira.. onu nasıl yapalım ?

Araç yiğenimin bu arada.

Alıntıları Göster

servisler malesef yazdığınız gibi rahmetli kamer gencin dediği gibi hep kucaklıyorlar ama ters taraftan..

• quote:

Orijinalden alıntı: zaqwear

Honda yine bildiğimiz Honda şaşırtmadılar o nasıl fiyat. Hocam sizin bir aksigorta sorunu vardı ne oldu halloldu mu ? Birde hidrolik yağı görmüşken sorayım araç 2 senedir bende (Bora) hiç değiştirmedim çamur gibi olmuş Castrol alayım diyorum başka tavsiye var mıdır ?

Yeni üretim bulursanız ate (biraz pahalıdır) yoksa ferodo öneririm ben. O da yoksa motul.

• quote:

Honda yine bildiğimiz Honda şaşırtmadılar o nasıl fiyat. Hocam sizin bir aksigorta sorunu vardı ne oldu halloldu mu ? Birde hidrolik yağı görmüşken sorayım araç 2 senedir bende (Bora) hiç değiştirmedim çamur gibi olmuş Castrol alayım diyorum başka tavsiye var mıdır ?

Ak sigorta mı aman aman.

Kavga bela zar zor çözdük yine de 5 bin civarı eksik alabildik.

Nalet olsun dedik.

Ferodo gayret başarılı hocam 25 TL 500 ml ..

Castrol de kullanılabilir.

Ama muhtemelen Castrol pahalıdır. Çünkü çok reklam yapıyor, tanınıyor diye pahalı ürünleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 11 Temmuz 2021; 22:0:5 >
  • quote:

Yeni üretim bulursanız ate (biraz pahalıdır) yoksa ferodo öneririm ben. O da yoksa motul.

Alıntıları Göster

Ate ürünlere ulaşmak zor pahalı olduğu için eskisi kadar ate ürün getirmiyor ithalatçılar.

Ferodo nun ürünleri gayet kaliteli ve fiyat politikası da makul seviyede.

Ate, Textar, TRW, Ferodo, Valeo, Bosch, Kale, Swag, Febi vs... Fren ürünleri satıyoruz.

Bugüne kadar Ate ve Ferodo dan kesinlikle 1 tek şikayet gelmedi.

Textar , TRW den bile şikayet aldık

• Tahkime gerek kalmadan çözüldüyse 5 bini sineye çekmekten başka çare yok maalesef bununla geçmiş olsun.

Castrol tam iki katı Ferodo hiç aklımda yoktu başarılıysa iki katı fazla ödemeye gerek yok o zaman aynı paraya işçilik aradan çıkar.

• quote:

Tahkime gerek kalmadan çözüldüyse 5 bini sineye çekmekten başka çare yok maalesef bununla geçmiş olsun.

Castrol tam iki katı Ferodo hiç aklımda yoktu başarılıysa iki katı fazla ödemeye gerek yok o zaman aynı paraya işçilik aradan çıkar.

Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz hocam.

Tahmin ettiğim gibi Castro hep pahalı.

Reklam bol isim yapmış ondan pahalı.

Ferodo fren markası işi sadece fren sistemleri.

• az tutmuş en az 7 bin TL olmalıydı 1990 lı yıllara göre diyorum

• 90larin Şahin doğan brodweycileri gelişip honda almış, parça servis tamir işlerine alışkın değiller tabi Şahin doğan sandılar demek ki lüks araçları

• quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

Ate ürünlere ulaşmak zor pahalı olduğu için eskisi kadar ate ürün getirmiyor ithalatçılar.

Ferodo nun ürünleri gayet kaliteli ve fiyat politikası da makul seviyede.

Ate, Textar, TRW, Ferodo, Valeo, Bosch, Kale, Swag, Febi vs... Fren ürünleri satıyoruz.

Bugüne kadar Ate ve Ferodo dan kesinlikle 1 tek şikayet gelmedi.

Textar , TRW den bile şikayet aldık

Alıntıları Göster

Ferodo kötü demedim ki hocam, benim tüm fren sistemimi ferodoya çeviriyorum yavaş yavaş.

Ate artık pek gelmediği için bulabilirseniz dedim zaten, internette satanlar var ama 2019 üretimi var. Ben onun yerine 2021 ferodo aldım ama ate ferodo'dan daha iyi, parçalarını bulabilsem ate alırdım.

• Teşekkür ederim hocam yakın fiyata birde Bosch buldum birini alırım artık.

Edit: bana çok uygun geldi 54 TL 1 lt

n11.com'dan Bosch Dot 4 Fren Hidroliği 1 Litre seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
    urun.n11.com
    Bosch Dot 4 Fren Hidroliği 1 Litre Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/fren-hidrolik-yagi/bosch-dot-4-fren-hidroligi-1-litre-P155561065

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaqwear -- 11 Temmuz 2021; 22:28:40 >

• ustelik honda yetkili servisinde opet marka yag kullanildigi daha once fotolarla belgelenmistir burda

2 yillik garantiye 6 sene diyip kaziklayan firmadir honda

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.