Şimdi Ara

Honda Yetkili Servis Soygunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
6.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bilmiyorum hocam ama gerçekten çok kazık. İnsanı klimadan soğutur. Daha geçen hafta gaz bastırdım bende 200 liraya. Honda civic alacak olsam sırf bu sebepten vazgeçerdim. Klimasız yapamam ben yazın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt

Nerede hocam ya

Focus sahipleri gelsin yazsin konuya

En yüksek isteyenlerden birisi ford

• AtesHırsızı kullanıcısına yanıt

Kanunda boyle de adamlar kabul etmeyiz sorun çıkarsa cebinden verirsin mahkemeye gidersin hakli çıkarsan parani geri oderiz diyorlar .Mahkemelerin halini söylemeye gerek yok zaten

• Yıllar önce, Otohaber'de sanırım, çeşitli markaların 100 000km'deki bakım masraflarını haber yapmışlardı. Honda, Audi ile yarışıyor, hatta geçiyordu o zaman.
    Şimdi de böyle bir konuda video çekse biri, süoer olur.
    Size diyorum, Youtuber olmuş gevşekler. Okuduğunuzu biliyorum.
    3008`in 75 000 bakımı 830TL. Ama akü değişecek dendi. Yine 1100 kilitlediler.

• Sure olarak aynı ama dediğini gibi yıllık 30 bin km yapan adam 3 kere girer servise Honda da .Nerede kaldı lpgnin tasarrufu

• Objektif değerlendirmeniz için teşekkürler @konu sahibi, benim gibi Honda almayı düşünenler için eksi bir özellik oldu bu. Araç almayı düşünürken artık salt özelliklere değil servis ve bakım maliyetlerine de dikkat edilmesi gerektiğini hatırlatıyor ayrıca.

Hele ki otomotivde fiyatlar sürekli yükselişteyken.

Bu arada kadrolu fanboylara aldırmayın, onlar yağmur sensörü çalışmayınca kabahati buluta buluyorlar

Ayrıca durup dururken böyleleri yüzünden insan markadan soğuyor ya.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jocker35

Kanunda boyle de adamlar kabul etmeyiz sorun çıkarsa cebinden verirsin mahkemeye gidersin hakli çıkarsan parani geri oderiz diyorlar .Mahkemelerin halini söylemeye gerek yok zaten

Ee ver avukata aç dava, üstüne senin avukat para da kazanır ne güzel.

• Servisler şu sıralar sağlam giydiriyor opelde de aynı durum, maliyeti çok olmayan iki mekanik parça değişti ve bir bakım yapıldı ama alınan parayı ne sen sor ne ben söyliyim.

• AtesHırsızı kullanıcısına yanıt

Sorun şu arıza ciddi birsey olursa onu karşılayacak parayı bulamayabilirim. Örneğin sanziman indirseler 30 bin lira diyorlar. Aracın arızalı olması bir dert bu işlerle uğraşmak başka dert kırsalda yaşamak ayrı dert,sonucun lehine olacağını bilmemek apayrı bir dert yani ben uğraşamam.

Şaşırdığım kısım ise o kadar savcı avukat vs var .Birisi de aracını özele götürüp bu kanundan yararlanmiyor. Hiç duymadım.

• Acil Stop kullanıcısına yanıt

Hibrit chr in bakimini 1250tl ye yaptirdim. Enjektor temizleyici dahil. Yag ve filtreler 1000tl civari diyebilirim. Ayrica arkadasim dizel opel corsanin ilk bakimini 1000tl ye yaptirdi. Nerden baksak honda kazik

• quote:

Orijinalden alıntı: AtesHırsızı

Euro hesabına niye giriyorsun? Maaşları euro ile vermiyor bu servisler. Parçalar da zaten en kaliteli markada 50 yağ filtresi + 100 hava + 100 polen + 250 yağ tutuyor o da 500 lira / 50 euro tutuyor. 3 euroluk dot4 yağı falan eklemeye gerek yok sanırım.

Araclar da yerli uretim

• Özel servislerin garantisi büten araçlarda ciddi indirim yapması gerekir düşüncesindeyim. Nihayetinde artık garanti sorumluluğu yok, araç bozulsa bile firmayı bağlayıcı bir durum yok.
    Hal böyleyken dışarda toplam maliyet 800tl tutan bir işleme 1800tl fiyat çekmek soygundur.
    Öte yandan servis sonrası yapılan işlemler nedeni ile meydana gelebilen ciddi bir hasardan servis sorumluluk kabul ediyor mu bunu da öğrenmek gerek. Mesela yağ tapasını düzgün takmadı ve araç yağsuz kalıp motoru yaktı. Garantisi bitmiş böyle bir araçta sizin başınızı ağrıtmadan yetkili servis tüm masrafı üstlenir mi?
    Böyle bir senaryoda sanayide ki usta hatasını kabul edip masrafı üstlenir mi, bunu da düşünmek gerekir.

• Fiyatlar hep böyle artık, biz geçen hafta Polo'ya yağ-filtre bakımına 1.900₺ verdik.
    Not: Lahmacun 11₺ memlekette🥴

• Honda motosikletimizin rutin bakımı için randevulu gittik. Ne kadar motoru pakette kullandığımızı, fazla vaktimiz olmadığını ve işlerin aksadığını söylesek de yoğunluktan dolayı motoru randevu saatimizden tam 4 saat sonra işleme aldılar. Günün sonunda önümüze gelen faturada sürprizi gördük: o beklediğimiz 4 saatin de işçiliğini yazmışlar utanmadan. Zaten sinirliydim faturayı görmemle gözümün kararması bir oldu kavga dövüş sildirdim. Ses çıkarmasak iteleyecekler. Yine başka bir bakımda kilometresi dolmamasına rağmen bana sormadan motorun tahrik kayışını değiştirmişler. Ben yine faturayı incelerken gördüm. Yine kavga dövüş söktürüp eski kayışı taktırttım. Bunları yapan Balgat göral.

Geçen ay 940₺'ye corolla'ya bakım yaptırdım yetkilide. Bence bu da pahalı. Ticari taksi Elantra'ya 220 liraya yaptırıyoruz sanayide her şey dahil. Yağ mobil olsun dersen o zaman da 350-400 liraya çıkıyor.

• albaywolf kullanıcısına yanıt

Vatandaş kabul etmiyor Corolla 900 TL bakım kim yaptırmış göster diyor..

Sayenizde görmüştür herhalde.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: daswagen

Objektif değerlendirmeniz için teşekkürler @konu sahibi, benim gibi Honda almayı düşünenler için eksi bir özellik oldu bu. Araç almayı düşünürken artık salt özelliklere değil servis ve bakım maliyetlerine de dikkat edilmesi gerektiğini hatırlatıyor ayrıca.

Hele ki otomotivde fiyatlar sürekli yükselişteyken.

Bu arada kadrolu fanboylara aldırmayın, onlar yağmur sensörü çalışmayınca kabahati buluta buluyorlar

Ayrıca durup dururken böyleleri yüzünden insan markadan soğuyor ya.

Ooo makine mühendisi Ajdar bey de gelmiş

Vosvos trollugu yanına Toyota Honda eklenmiş hayırlı işler bol güneşler  

• Hocam güzel bi tabir vardır; tereciye tere satmak diye birazda o hesap bunlar.

Ama olacak hocam, marka fanboyuda olacak, marjinalide olacak. Çok kaale almamak lazım. Ben şahsen çoğuna cevap vermeye bile tenezzül etmiyorum artık.

Onlarda forumun rengi ne yapalım. Bazen ileri gidip benim aracımı bende daha iyi bilselerde

• Servis ücretli arttığı gibi araç fiyatlarıda arttığından artık bu paralara alışmamız lazım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.