Şimdi Ara

Hoparlörümden İlginç Sesler Geliyorr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bilgisayarımda hiçbi pencere açık değil. Radyo programı falan da yok. Ama hoparlörü belli bi ses seviyesine getirdiğimde arapça konuşan birilerinin sesi çıkıyor. Sanki arap radyosu gibi.

Sizce bu neden olabilir?

• benimde öyle bir hoparlörlerim vardı
    bazen dısardan polis arabası felan gecerken
    konusmalar duyuyordum bende
  • doğrudur, bazen benimkiden de geliyo,geçenlerde rus kızları kalin kakalin kamanyayı söylüyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1606 -- 6 Ocak 2008; 2:32:47 >
  • bende de oldu ama cep telefonu karışma ihtimali varmı? kaliteli bi cd playerım vardı radyo özelliğide vardı ama radyo açık değildi konuşmaları baya dinledim dükkana gel dükkana diyodu adam sonra gittim değiştirdim cd player ı
  • Ooo benimkide bir ara radyo çalıyordu hemde pc ye bağlı değilken direk bağlamıştım pirize öyle çaldı.
  • benimkinden de bi ara telsiz konumaları duyuluodu, adamın biri arkadaşıyla konuşuyor anlatıyor da anlatıyor..
    bilgisayar kapalı, o da karanlık biyerden kısık bi ses gelio, adamın biri dır dır..
  • radyo dalgalarını alıyo hopalör... bilimsel açıklamasını bilmiyorum ama... PC ses sistemleri ve ses kartları bölümünde bununla alakalı çok konu açıldı... nasıl düzeltileceğinden de haberim yok o kötü

*bu olayı bilmeyen biri doğa üstü bi olay zannedip korkabilir çok rahat valla..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses tek hoparlörden geliyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Electronic Voice Phenomena
  • böyle bir cihaza nasıl sahip olabiliriz peki darkchild hemşerim
  • Benimkinden cızırtılar geliyor.
  • bu ne demek kardeş ya
    quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Electronic Voice Phenomena
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.