Şimdi Ara

Hoparlörümden ses gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2+1 Logitech hoparlöre sahibim.Kasamı değiştirdim dün.Önceki PC'de çalışan hoparlör şimdi çalışmıyor.Realtek HD audio yüklü şu an.birda AMD High defination device.

Hoparlörü sonuna kadar açtığımda ise yüksek sesli bir cızırtı oluşuyor

• bağlantılar doğruysa, realtekin yazılımından bağlı çıkış için hat çıkışı seçilmişse çalışmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: delisinek

bağlantılar doğruysa, realtekin yazılımından bağlı çıkış için hat çıkışı seçilmişse çalışmalı

Acaba hat çıkışnı nasıl seçicez
  • denetim masasından realtek hd audio ayarlarına girin hangi renk girişe taktıysanız onun üzerine tıklayarak çıkan seçeneklerden hat çıkışını seçin. eğer hat çıkışı ibaresi yoksa yeşil renkten çıkış alın ve bu işlemi tekrarlayın.
  • quote:

denetim masasından realtek hd audio ayarlarına girin hangi renk girişe taktıysanız onun üzerine tıklayarak çıkan seçeneklerden hat çıkışını seçin. eğer hat çıkışı ibaresi yoksa yeşil renkten çıkış alın ve bu işlemi tekrarlayın.

Hoparlörümden ses gelmiyor
    hocam böyle vallahi bulamadım hart çıkışını kusura bakmayın
  • sağ tarafta analog arka panel başlığı altındaki yeşil girişe tıkladınız mı? kabloyu ilkkez taktığınızda çıkan küçük pencerenin aynısı çıkar orda hat çıkışı olmalı.

ayrıca hoparlör yapılandırmasını stereo değil 2.1 olarak ayarlayınız. ayrıca eğer ayarlar değiştirilmediyse ön jaktan herhangi birşey taktığınızda hoparlörlere ses gitmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinagumus -- 1 Ağustos 2012; 15:28:12 >
  • quote:

sağ tarafta analog arka panel başlığı altındaki yeşil girişe tıkladınız mı? kabloyu ilkkez taktığınızda çıkan küçük pencerenin aynısı çıkar orda hat çıkışı olmalı.

ayrıca hoparlör yapılandırmasını stereo değil 2.1 olarak ayarlayınız. ayrıca eğer ayarlar değiştirilmediyse ön jaktan herhangi birşey taktığınızda hoparlörlere ses gitmez

hocam Ön jakta takılı bir şey yok.o yüzden mi ses vermiyor.Taıklı gözüküyor ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlörün Birinden Ses Gelmiyor
    13 yıl önce açıldı
    Hoparlörden radyo sesi alıyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jakların hemen üzerinde aygıtın gelişmiş ayarları var ordan o ayarı iptal edin yani hem hoparlörden hemde öne bağlı cihazdan ses gelmesini sağlayan seçeneği ayarlayın.
    önde bişey takılı olmadığı halde yeşile bağlı göstermesini anlayamadım.
  • quote:

jakların hemen üzerinde aygıtın gelişmiş ayarları var ordan o ayarı iptal edin yani hem hoparlörden hemde öne bağlı cihazdan ses gelmesini sağlayan seçeneği ayarlayın.
    önde bişey takılı olmadığı halde yeşile bağlı göstermesini anlayamadım.

hocam şimdi o dediğin ayarlar yaptım.Hocam ses alabiliyorum ama çok cızırtı var.Cızırtıdan ses duyulmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skdaj -- 1 Ağustos 2012; 18:49:17 >
  • önde takılı olmayan bir bağlantı gözüküyor. o parazit yapıyor olsa gerek. dışardan bir müdahale yoksa anakartın üzerindeki hd audio kablosunu çıkartırsan eğer ön giriş ve çıkış iptal olur. bu durumda cızırtısız ses elde etmen lazım. en azından sorun tespit edilmiş olur
  • quote:

önde takılı olmayan bir bağlantı gözüküyor. o parazit yapıyor olsa gerek. dışardan bir müdahale yoksa anakartın üzerindeki hd audio kablosunu çıkartırsan eğer ön giriş ve çıkış iptal olur. bu durumda cızırtısız ses elde etmen lazım. en azından sorun tespit edilmiş olur

Hocam Biostan ön paneli iptal ettim ama hala cızırtı oluyor
  • bu durumda ön taraftaki girişler iptal olmuş olarak gözüküyor olsa gerek realtek in yazılımında. yinede kabloyu çıkarmak daha net bir çözüm sonuçta donanımsal yada yazılımsal bir sorun yok gibi sadece parazit var.

https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTrXp3uia4neNPYw58xuwPIceCA9eCFPqcHIoA9aBJTXeuFti7z

şu kabloyu çıkarmalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinagumus -- 2 Ağustos 2012; 13:05:06 >
  • quote:

bu durumda ön taraftaki girişler iptal olmuş olarak gözüküyor olsa gerek realtek in yazılımında. yinede kabloyu çıkarmak daha net bir çözüm sonuçta donanımsal yada yazılımsal bir sorun yok gibi sadece parazit var.

https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTrXp3uia4neNPYw58xuwPIceCA9eCFPqcHIoA9aBJTXeuFti7z

şu kabloyu çıkarmalısın

hocam kabloyu bulamadım.Anakartım asrock 990 fx extreme3.Sadece Audio hd'he bağlanmış bir kablo var.

• tamam çıkar onu o şekilde bak bakalım düzelecek mi?
  • quote:

tamam çıkar onu o şekilde bak bakalım düzelecek mi?

yok hocam olmadı.Aynı yine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.