Şimdi Ara

Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.065
Cevap
51
Favori
189.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Horizon Forbidden West™: Burning Shores
    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-PPSA01521_00-BURNINGSHORESPS5

Buldum store'da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nier

Ben bedava olur sanıyordum ama iyi fiyat. Ama 1-2 saat oynanış sunacaksa gerek yok, uzun oynanıs olur umarım.

Ghost'un DLC'si çok kısaydı mesela kesinlikle o parayı haketmiyordu

Horizon Zero Dawn'da Frozen Wilds DLC'si vardı yanlış hatırlamıyorsam 10 saat kadar oynanıyordu. Ghost'a göre çok iyi çünkü o 5 saatte bitiyordu

Horizon Forbidden West dolu dolu bir oyundu bence DLC'si de iyi içerik sunar diye düşünüyorum. İncelemelerde belli olur artık bu durum

• Horizon Forbidden West: Burning Shores - Pre-Order Trailer | PS5 Games

Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/horizon-forbidden-west/burning-shores Coming to PlayStation®5 consoles on April 19, 2023. Horizon Forbidden West: Burning Shores sees Aloy pursue a sinister threat in the untamed wilds of Los Angeles, now a treacherous volcanic archipelago. ©2023 Sony Interactive Entertainment Europe. Developed by Guerrilla. Horizon Forbidden West is a registered trademark or trademark of Sony Interactive Entertainment LLC. #ps5 #ps5games #horizonforbiddenwest
    https://www.youtube.com/watch?v=oIchGA6p5ZY
  • Horizon Forbidden West: Burning Shores bugün ön siparişe açıldı, ön sipariş bonusları ayrıntılı olarak açıklandı

Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022

Klan Toprakları'nın ötesine seyahat ederken Aloy'u sırada neyin beklediğine bir göz atın.

Çeviridir :

Aloy'un yolculuğu Horizon Forbidden West: Burning Shores'ta devam ediyor - vahşi Nora avcısının, şiddetli tektonik aktiviteyle harap olmuş, uzak bir gelecekte, volkanik Los Angeles'ın evcilleştirilmemiş vahşi doğasında uğursuz bir tehdidi kovaladığını gören bir genişleme. 19 Nisan 2023'te PlayStation 5 konsolunda çıkış yapacak olan Burning Shores için bugün itibariyle ön siparişler alınmaya başlandı.

Ön sipariş, oyunculara aşağıdaki dijital bonuslara erişim sağlayacaktır:

• Blacktide Dye Outfit (ilk boyacıda mevcuttur)
    • Blacktide Sharpshot Bow (Burning Shores'daki ilk satıcıdan edinilebilir)

Hikaye, Aloy'un hikayesini Horizon Forbidden West'in kaldığı yerden devam ettiriyor – bu nedenle, Burning Shores'a girmek için Horizon Forbidden West'teki ana görevi (son görev Singularity'ye kadar ve son görev dahil) tamamlamanız gerekir. Singularity olaylarının ardından, Odağı üzerinden DLC'yi başlatan bir çağrı alacak.

Aloy daha sonra Tenakth Clan Lands'in güneyindeki tehlikeli yeni bir bölgeye seyahat edebilecek ve burada oyuncular yeni karakterler, makineler ve maceralar içeren ilgi çekici yeni bir hikayeyi deneyimleyecekler - çok yakında sizinle daha fazla ayrıntı paylaşmayı dört gözle bekliyoruz!

Blog :

Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022playstation.blog
    Horizon Forbidden West: Burning Shores is available to pre-order today, pre-order bonuses detailed
    https://blog.playstation.com/2023/03/22/horizon-forbidden-west-burning-shores-is-available-to-pre-order-today-pre-order-bonuses-detailed

• Dlc türkçe altyazi ile gelir mi acaba? Store da dil bilgisini göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyazı desteği ve oynanış süresi önemli . Bunlar belli olsaydı ona göre ön sipariş geçerdim

• witcher_king kullanıcısına yanıt

Son vr2 oyunlarında türkçe olmaması beni de bu konuda şüpheye düşürdü. Ancak ana oyun türkçe olup dlc türkçe olmaması rezalet ötesi olur bence.

• dlc yi alacak arkadaşlar için ufak bir bilgilendirme..
    oynayabilmek için ana oyunun hikayesini bitirmiş olmak gerekiyor bu save dosyasını dlc nin görmesi için ya oyunla aynı hesaba almak lazım veya ayrı hesaba alınacaksa pri hak olarak ayarlamak lazım. DLC sec hak olmayacak yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 22 Mart 2023; 19:1:15 >
  • önlerden yerimizi alalım..

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Hocam dlc yi farklı bi hesaba alsam kendi hesabımdaki plusla verilen oyun üzerinden dlc yi oynayabilir miyim yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jubeiyagyu kullanıcısına yanıt

ben o şekilde yaptım hocam açıklama böyle yani pri hak olarak çalışıyor

• merhaba, ana oyunu ps plus abonesi olmadigim bir donemde platinlemistim. gecenlerde elektrik kesintisi sonrasi acilmayan konsolu sifirlamak durumunda kalmistim. silinen save dosyamla alakali kurtarma yolu mevcut mu, bilen var midir acaba? ana hikayeye tekrar 30 saat civari ayirmadan dlc’ye gecmek istiyorum zira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candreva -- 23 Mart 2023; 14:43:10 >
  • Dayanamayıp verdik siparişi de umarım altyazı desteği olur :)

• Türkçe dil desteği olmayacak bence çünkü olsaydı şimdiye kadar Sony Türkiye duyururdu 😔

• Dünya nın en iyi grafikli oyunu. DLC day 1 oynanır

• quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII

Türkçe dil desteği olmayacak bence çünkü olsaydı şimdiye kadar Sony Türkiye duyururdu 😔
    Hayır bir oyun Türkçe çıktıysa Dlc'leri de Türkçe geliyor. Bunu duyurmaya gerek yok ana oyun zaten Türkçe ve dlc metinleri zaten oyun çıkmadan önce yazılmış, farklı dillere çevrilmiştir.

• Her türlü alınır silip süpürülür baya heyecanla bekliyorum. Türkçe olur gibi geliyor inşallah olur.

• O zaman çok iyi hocam sevindim valla 🙂

• Bende alayım 200tl bu oyun için değer. Sormak istediğim şeyler var, bu dlc mevcut forbidden west oyunu üzerinde ek harita açılması gibi mi olacak? Oynanış süresi tahmininiz var mı. Bende cihazı aldığımda yanında bu oyunu hediye vermişlerdi hesabıma tanımladım roadan oynuyorum.

Bu arada yukarda bir arkadaş güzel yazmış. Bende oyunu 2. kez bitirdim ama hala açık dünyada keşfedecek şeyler var. Arada açıp bir makine kill serisi yapıyorum :) Oyunda hikaye bitse bile yine de bir oynanış vaat ediyor bazılarına sıkıcı gelebilir ama bana gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 24 Mart 2023; 4:5:3 >
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam oyunun içinde yeni bir bölge açılacak dlc'de,benim tahminim yan görevler toplanabilir vs 10 saati bulur

• 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.