Şimdi Ara

hoşlandığım kıza nasıl açılabilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç tecrübem yok yaş 18 :( ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• git ve ona ondan hoşlandığını söyle
  • Yukarıdaki arkadaş doğru demiş ama umudunu kırmak gibi olmasın kabul etmiyorlar :D İlk tanışıp sonra arkadaşlığı ilerletmek lazım friendzone'a düşmeden tabi.Ben mesela hayatımda ilk kez hoşlandığım kızda friendzone'u bırak kanka alanına düşmüştüm :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBuLL008 -- 15 Aralık 2013; 16:08:11 >
  • Aynen acılma bence ben acıldım kabul etmedi ama şansımı aynı kız üzerinde tekrar deniyecem facesini buldum ordan arkadaşlıgı ilerletirim olmassada olmasın bana kızmı yok :D
  • Artık öyle gidipte senden hoşlanıyorum devri bitti dostum ne yazıkki.Artık kızlar malum uğraştırmayı seviyor.Dikkat çekmen lazım.Mesela ona hafiften sataşmaya başla.Yani kötü niyet olmadan.Mesela gördüğün bir gün ona yaklaşarak ve ciddi bir surat ifadesiyle sana e olmuş böyle de ve hiç bişi söylemesini beklemeden git.Onun kafasında artık yer etmiş olacaksın.Neden böyle dedi diye düşünüp duracak.Sonra ki gün mesela sadece gülümse.Yavaş yavaşta muhabbeti kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phobersus -- 15 Aralık 2013; 16:49:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim Kıza Açılamıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.