spor salonunda giymek için kapri gibi bişey alacaktım aslında ama bunu gördüm. indirimde varmış 76 tl. nasıl sizce?
quote:Orijinalden alıntı: ..White-Tiger..pempesi olsaymış güzel olucakmış ama yinede güzel h.olsunbaşlık sakat
quote:Orijinalden alıntı: ..White-Tiger..pempesi olsaymış güzel olucakmış ama yinede güzel h.olsunsen Amsterdam da değil miydin?
quote:Orijinalden alıntı: ..White-Tiger..pempesi olsaymış güzel olucakmış ama yinede güzel h.olsuniyi iyi
quote:Orijinalden alıntı: ..White-Tiger..pempesi olsaymış güzel olucakmış ama yinede güzel h.olsunGayet güzel keşke daha bol bişeyler seçseydin salon için ama hayırlısı olsun
quote:Orijinalden alıntı: ..White-Tiger..pempesi olsaymış güzel olucakmış ama yinede güzel h.olsun quote:Orjinalden alıntı: tommy_b pempesi olsaymış güzel olucakmış ama yinede güzel h.olsun
quote:Orijinalden alıntı: Tanura quote:Orjinalden alıntı: tommy_b pempesi olsaymış güzel olucakmış ama yinede güzel h.olsun Alıntıları Göster Güzelmiş... Güle güle kullan
quote:Orijinalden alıntı: sikendalGayet güzel keşke daha bol bişeyler seçseydin salon için ama hayırlısı olsunAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: tyndare0s Gayet güzel keşke daha bol bişeyler seçseydin salon için ama hayırlısı olsun saol. spor saloununda değil bluejean üstüne giyeceğim. S beden adım tam uydu. M odenedim ama bolartı durdu üstümde.
quote:Orijinalden alıntı: ..White-Tiger..pempesi olsaymış güzel olucakmış ama yinede güzel h.olsunolamazz metinT döndüüüü
quote:Orijinalden alıntı: sikendalGayet güzel keşke daha bol bişeyler seçseydin salon için ama hayırlısı olsunAlıntıları Göster 76 mı
quote:Orijinalden alıntı: Demostysen Amsterdam da değil miydin?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: DEMosTy sen Amsterdam da değil miydin? ordan döndü adam atraksiyonlar yaşadı, yedi yedirdi ,sonunda saglam olarak döndü geriye
quote:Orijinalden alıntı: Zeberu576 mı Alıntıları Göster hem T hem görgüsüz off off inşllh aynı spor salonuna düşmeyız
quote:Orijinalden alıntı: reçel_yapan_arıhem T hem görgüsüz off off inşllh aynı spor salonuna düşmeyızAlıntıları Göster Allahına kurban senin. koçum benim yakışır aslanıma siyah siyah yürü be.
quote:Orijinalden alıntı: ArtakisaBu mesaj silindi.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: DVDRip @metinT Metin, bazen sapık supuk şeyler yazsan da, anladım ki sen gerçekten kabullenmişsin durumunu. Yani sen böyle mutlusun, burada sana karşı bir sürü olumsuz mesaj atılıyor, ama sen umursamıyorsun. O zaman sorun yok. Bize de laf düşmez artık. Kırdıysam özür. yok kardeşim sorun değil. kötü söz sahibine aittir zaten. erdenar hocam sedat abi olmaya niyetim yok.
quote:Orijinalden alıntı: metinTquote:Orjinalden alıntı: DVDRip @metinT Metin, bazen sapık supuk şeyler yazsan da, anladım ki sen gerçekten kabullenmişsin durumunu. Yani sen böyle mutlusun, burada sana karşı bir sürü olumsuz mesaj atılıyor, ama sen umursamıyorsun. O zaman sorun yok. Bize de laf düşmez artık. Kırdıysam özür. yok kardeşim sorun değil. kötü söz sahibine aittir zaten. erdenar hocam sedat abi olmaya niyetim yok.Alıntıları Göster Fiyatı uygun, kendisi de güzel ne diyelim hayırlı olsun