Şimdi Ara

hp 1315 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün hp 1315 all-in-one aldım ancak usbden bilgisayarı bağlayıp donanımı yüklemeye çalıştığımda " Aygıtın yüklenmesi sırasında bir hata oluştu.Gerekli INF dosyasında bulunamadı." Diye bir hata veriyor ve kapanıyor.Bunun sebebi ne olabilir bilen var mı?

• aynı makine bendede var
    hiç böyle bir sorun vermedi
    acaba hiç mi kurulum yapmıyor. ayrıca en az 192 mb ram istiyor
    bi de önce cd yi tak ve yüklemeye başlasın usb kablosunu program istemeden takma yoksa kurulum bi işe yaramıyor
  • Ya yazılım yükleniyor ama iş usbden printerı tanıtmaya gelince bir dosya hatası verip aygıt yüklenemedi diyor 2 ay önce bir arkadaşım da almıştı onunkini ben kurmuştum onda hiç bir sorun yaşamamıştık.
  • *.INf dosyası cihazı bilgisyara tanıtmak için gerekli olan driver dosyasıdır. driverde bir sorun olabilir diye düşünüyorum..
  • işletim sistemin ne
    xp veya win2000 falansa tanıtmana gerek yok
    bi de dediğim gibi usb kablosunu program yüklenirken kendi isteyince tak
    geçenlerde format attım makineyi yükledim scanner çalışmadı hp ye mail gönderdim 10 dakika sonra cevap geldi kabloyu çıkartıp yükleme yapın diye
  • arkadaslar pekı memnunmusunuz 1315 den tabı dedıgınız gıbı kurabılen bırılerı varsa...
  • Ya bende az önce aldım geldim bimex den... Ama kurulum sırasında usb yi tak dedi ve taktım, sonra kurulumda %31 seviyesinde takılı kaldı alet...

Cidden XP kullananların tanıtmasına gerek yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP ısınma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende kullanıyorum öyle bi sorun yaşamadım ayrıca iyi tercih yapmışsın
  • int yeni driver i ni indirip bi denesene.bi dosya ismi veriyosada cd nin içinde ara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GAMO

bende kullanıyorum öyle bi sorun yaşamadım ayrıca iyi tercih yapmışsın

Ya yazılım cd sini taktım, sonra cd den otomatik yükledim, yazıcı usb sini tak dedi taktım ve gördü... buraya kadar herşey normal... Sonra ki bölümde %31 de takılıp kalıyor

Bir de şey var, hani yazıcı yı açtığımızda bir kağıdı alıpta ayar için HİZALAMA SAYFASI yaratıyor ya... onu tarat dedim şimdi, her açıp kapadığımızda içinde kağıt varsa yapacak mı bu gereksiz kağıdı?
  • quote:

Ya yazılım cd sini taktım, sonra cd den otomatik yükledim, yazıcı usb sini tak dedi taktım ve gördü... buraya kadar herşey normal... Sonra ki bölümde %31 de takılıp kalıyor

Bir de şey var, hani yazıcı yı açtığımızda bir kağıdı alıpta ayar için HİZALAMA SAYFASI yaratıyor ya... onu tarat dedim şimdi, her açıp kapadığımızda içinde kağıt varsa yapacak mı bu gereksiz kağıdı?

hayır tarama işini bildiğim kadarıyla kartuş değiştirdiğinde tekrar yaptırıyor
  • hocam bende cd yi kurunca %31 de kaldı. daha ilerlemedi. bende kızıp çıkardım. makinayı tamamen kullanabiliyorum. garip ama şimdilik sorun yok gibi....
  • Aynı cihazı kullandığım için tecrübelerimi paylaşmak istedim. Cihaz kurulum esnasındaki yönergeleri adım adım izlediysen hiçbir problem yaşmazsın ancak bem SP1 li sisteme kurulumu sorunsuz yaptım. SP2 lerde 2 kez benzer sorunu yaşadım. SP2 lerdeki USB sorununu duymayan kalmamıştır sanırım. Sen driver yükledin ama HP nin ekstra yazılımlarından (bence çok iyiler) mahrum kaldın. Üzgünüm ama ben sorunu formatla hallettim, ne yapılırsa yapılsın yüklemeye izin vermiyor. Ancak tüm bunlara rağmen mükemmel bir alet diyebilirim, 6 aydan fazladır scainer, printer, fotokopi işini yapıyorum bana mısın demedi
  • bende 6 ay kadar once aldım.cok iyi.kurulum yaparken usb takılı olmayacak ancak baglantı kurmak istediginde yazıcıyı baglıyacaksın.o tarama sayfası olayı kartusları hizalamak için.sadece kartus sokup taktıgında yapacaksın.xp+sp1 kurulu makinalara kurdum ve hiç sorun yasamadım.cd nizdede bi problem olabilir
  • quote:

bende 6 ay kadar once aldım.cok iyi.kurulum yaparken usb takılı olmayacak ancak baglantı kurmak istediginde yazıcıyı baglıyacaksın.o tarama sayfası olayı kartusları hizalamak için.sadece kartus sokup taktıgında yapacaksın.xp+sp1 kurulu makinalara kurdum ve hiç sorun yasamadım.cd nizdede bi problem olabilir

+ ev kullanıcıları için mükemmel bi makina. Tahminimce sorun Cd dendir. Kurulumunda hiç bi sorun yaşamadım. 3 gün önce kartuşlarını değiştirdim. Tarama sayfasını 1 kere tanıttım alet cillop gibi çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.