YA ARKADŞLAR BU LPTOPU ALDIM AMA GERİMİ VERSEM??SIRF EKRAN KARTI 128 MB DİE İLERDE SORUN ÇOK OLUR MU??NE DERSİNİZ..MÜHENDİSLİK,GRAFİK ÇALIŞMALARINDA KULLANACAM
Madem almışsın şimdimi aklına geliyor hata yapıp yapmadığın hocam.Makina iyidir.Her türlü ihtiyacı karşılar ama mühendislik ve grafik bakımından dolayı birşey diyemem.Ama üst sınırda kullanacam diyorsan onun yerine 4398 almanı önerirdim.Her türlü ihtiyacını karşılar kafanda soru işareti bıraktırmazdı.
Ekran kartı 128 paylaşımlıdır bu bazı programlarda sorun oluşturabilir elbette bazı oyunlarıda açmakta sorunda yaşayabilirsin.En güzeli pavilionların ekran kartı paylaşımsız modellerini almaktır.
Genede hayırlı uğurlu olsun
eyvallah arkadaşım..teşekkürler
arkadaşım bence de hayırlı olsun güle güle kullan.. bu saatten sonra alacağın her kötü görüş senin moralini bozmaktan başka bi işe yaramaz.. eywallah :)
oncelikle gule gule kullan. otocat falan acıyor 128 paylaşimlilar. ram ini yukseltırsın.cok kasmaz alet.birkaç yıl sonra zaten deiştirceksin.hiç takma kafana gule gule kullan.kasası cok kaliteli,ekranı da cok guzel makinalar phavilionlar. ayrıca isinma derdi de yok diye biliyorum.
hiç sorun olacağını sanmam bayan arkadasımda paylaşımlı intel vga lısı var cizim vs yapıyor gayet sorunsuz 1gb ram olursa seni hayatta yolda bırakmaz
saolun arkadaşlar..içimi rahatlattınız. netcad,otocad çalışcam..korkum daha yeni sürümleri falan çıktığında çalıştırmaması.sanırım işimi görcek baya bir.tekrar teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme