keşke bilgisayarla beraber şarj cihazınıda yollasaydn. o zaman kesin 30 iş gününü doldururdu. yurt dışından gelmesi 30 iş gününden fazla sürüyo. ve kesin alırdın başka bir pc
slm arkadaşlar benimde dv 6755 et vardı 1 martta servise verdim 15 iş günün de aradım yedek ürün istedim tamam dediler kordinator atadilar 3 gün bekledim sonra aradılar elimizde yedek ürün şuan yok ama olunca sizi arayacaz bende beklemeye başladım 30 iş günü dolmaya az kaldı ama arayacaklar diye yusuf etme başlamıştım.31 iş gününde aradım para iadesini istedigimi söyledim benim eskiden kordinator atadıklari için bu sefer 3 gün beklemedim.bana Vt 927ea yi önerdiler ben kabul etmedim.para iadesine geçtim 2 günde işlerimi halletiler 6 nisan dan beri bekliyorum benim elimde ki şarj cihazı ne olacak .bu arada bende gidip dv6t 2160et aldım 1880tl ye bana da 1700tl iade yapmayı bekliyorum yeni pc ve şarj cihazı hakında yorumlarınızi bekliyorum
sarj cihazının üstünde durmuolar bi çok kişiye sizde kalsın demişler sende sallama. yeni bilgisayarına gelince beğendm güzel. aynını arkadasım ev kurdan 2.500 emi ne almıs :D
anladım yeni bilgisayarıma da olmuyor o zaman ben bunu sattım olmaz mi? :):)
Ya arkadaşlar birşey sorcam. Benim 1350etde de bazı problemler var garantiyi aradım yollayın dediler ancak şu anda pc okulum için lazım ve bu yüzden yollayamıyorum.. Asıl sorum şu: annem kutusunu işe yaramaz diye atmış faturası falan bizde.. garantiye kutusuz da yollanıyo ancak değişim gibi bir durumda kutusuna ihtiyaç varmıdır?
hayır kutu olayı sadece hp de olmadanda oluomuş yani bi sorun teşkil etmez sorun etme ;)
servise kendin elden vereceksen hiç birşeye gerek yok faturada para iadesi isteyince lazım oluyor.
arkadaşlar tam 3 aydır laptopumu parçaladılar ve hala ses soluk yok ben napabilirim pm den ulaşıp dester verebilirseniz sevinirim özellikle hukukçu arkadaşlar varsa yardım etmelerini bekliyorumahmetdoger2 yazdı HP Lcd Ekran Servisten Parçalanıp Geldi 08.02.2010’da Pavillion Hdx9450et model Cnu8272vbk seri nolu laptopumun iki sorunu için 02124440307 müşteri hizmetlerini aradım. Ccihazımda ekranın üste yakın kısmında çok ince bir çatlaklık oluştu ve hiç bir dağılma ve piksel kaybı olmaksızın kullanılabiliyordu. Ancak Lcd ekran fiyatını müşteri hizmetlerine sorduğumda fiyat bilmediklerini istersem ücretsiz cihazı evden teslim alıp servise inceletebileceklerini ve fiyat o şekilde bildirileceğini söylediler ben de hem Lcd’sindeki ufak çatlak için hem de Tv ünitesindeki kayıt ve yeterli kanal bulamama sorunu için 794404961 nolu servis kaydı açtırdım. Cihaz Ups Kargo tarafından özel kutulu olarak korumalı özel bir koliye kargo personeli ile birlikte kutulayıp kargoya teslim ettim ve beklemeye başladım. Uzun süre arayan olmadığından önce 02124440307’yi arayıp sorduğumda bana ulaşılamadığını belirttiler. Beni hiç arayan olmamasına rağmen ben tekrar tekrar hem Call Center’i hem de 03122990*** nolu servisi yüzlerce kez aradım ve tuşlattıkları 142’yi tuşladığımda hiç cevap vermediği gibi beklediğimde operatör bağlanması gerekirken o da meşgul diyip kapatıyor. Ben 19 Şubat’ta artık ne için beklediğimi 02124440307 yi aradığımda sordum. Eğer niyetlerinin yapmaktan yana olmaması durumunda ya da bana ulaşmak istemediklerinden olacak ki yapmıyorlarsa Tv sorununu halledip aynı şekilde yollayın dedim. Demez olaydım. Ups Kargo tarafından bu gün geldi kargo açtığımızda bir koli içinde içerisinde jelatinli özel korumaları yok. Üç beş yuvarlak körükcük koymuşlar ve açtığımda kutunun içinde İ** A** ismine düzenlenmiş Tx1350et model cihaza ait bir belge de koymuşlar ve cihazı açtığımızda Lcd’nin yüzlerce parçaya bölündüğü dikine kalın piksel kayıp alanları yatay kırıklar olduğunu gördük ve tutanaklaştırdık. Servis mecburi değişeyim diye parçalamış sanırım.”
Arkadaşlar para iadesinde faturadaki isim ile banka hesabı aynı isim üzerine olmak zorunda sanırım. Peki bilgisayarımı aldığım bimeks soyadımın bir harfini yalnış yazdıysa ne olacak ki öyle oldu. Ve fatura babamın üzerine para iadesini kendi adıma yaptırabilir miyim. Ve bimekse giderek faturayı tekrar düzelttirebilir miyim ?
slm arkadaşlar bende para iade işlerimi 6 nisan da halletim para iki ay için de iade olur dediler.şimdi iki ay mi bekleyecem yoksa daha erken, ortalama kaç gün de yatar cevap yazarsanız sevinirim teşekkür ederim
neden kimse bişey yazmıyor
çoğunlukla 2 ayı buluyor. 60 iş günü içinde yani hesap et. nisanda başladıysa işlemler en geç haziran sonlarında para banka hesabına yatar. Yaz tatilinde pc siz kalmazsn yani :)
walla yazılımcı online arkadşn 22 iş gününde yattı hocam
arkadaşlar bende bugün itibariyle paramı aldım.23 iş gününde 2458 tl aldım.umarım para idadesi alan arkadaslar en kıs zamanda paralarına kavuşurlar.hp yi seviyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Flara
Muhtemelen Arzu hanıma denk gelmişsindir. Karşılaştıklarım arasında en kötüsü o. Ondan sonra da sürekli "tamam paranızı verelim o zaman" diyen Zeynep hanım geliyor.
En iyileri ise Hande hanım. Beni dakikalarca bekletiyorlar sıkılıyorum ofluyorum püflüyorum ama Hande hanıma gelince, onun "Merhaba Salih bey, nasılsınız?" deyişini duyunca bütün buzlar eriyor. En mantıklı ve en güzel teklifleri veren de o.
şu kadınların varsa çalışma günlerini veya saatlerini falan verirseniz daha güzel olur allah korusun laptop servislik olursa hangi gün veya hangi saatte arıycağımızı bilelim
Muhtemelen Arzu hanıma denk gelmişsindir. Karşılaştıklarım arasında en kötüsü o. Ondan sonra da sürekli "tamam paranızı verelim o zaman" diyen Zeynep hanım geliyor.
En iyileri ise Hande hanım. Beni dakikalarca bekletiyorlar sıkılıyorum ofluyorum püflüyorum ama Hande hanıma gelince, onun "Merhaba Salih bey, nasılsınız?" deyişini duyunca bütün buzlar eriyor. En mantıklı ve en güzel teklifleri veren de o.
şu kadınların varsa çalışma günlerini veya saatlerini falan verirseniz daha güzel olur allah korusun laptop servislik olursa hangi gün veya hangi saatte arıycağımızı bilelim
Yaklaşık 2 yıl önce Hp den para iadesi aldım.. Benim koordinatörüm Nurcan Hanımdı. Para iadesi istedim, o dönem benden bazı evraklar istemişti, işlerim yoğunluğu nedeni ile istediği evrakları bankaya gidip alamamıştım bir süre. Evrakları yollayana kadar Nurcan beni her gün aradı. Her aramasında "Nurcan hanım, inşallah yarın yollayacam evrakları" diyordum. O da beni her gün arıyordu, evrakları dün yollayacaktınız yollamadınız diye:) İnanır mısınız bazen günde 2 defa falan arıyordu, hatta bazen telefonu açmıyordum, yine evrakları soracak diye:)) Neyse en sonunda işten fırsat buldum Bankaya gittim, istenilen evrakta küçük bir sorun çıktı, hemen Nurcanı aradım cepten. Bana ne dedi biliyor musunuz? "Bizi cepten aramışssınız, size çok yazar kapatın ben sizi arayım!?" O dönem Aveada kampanya vardı, sabit telefondan belli bir süre aranınca hediye kontor geliyordu, çoook kontör kazandım Nurcan sayesinde... Neyse istenilen evrakları Nurcana yolladıktan yaklaşık 10 gün sonra param yattı... Sonra, Hp ye Nurcanın ilgisinden dolayı teşekkür mesajı yolladım. 2-3 gün sonra Hp aradı, teşekkürünüzü Nurcan hanıma iletik diye, ertesi gün de Nurcan aradı, Müdürüme gönderdiğiniz teşekkür mesajınız için teşekkür ederim diye Koordinatör seçme şansınız varsa Nurcan Hanımı seçin derim...
way nurcanla kanka olmssn sen :D oy nrcanm nrcanm xD bnmki yaslıydı ya fazla muhattap olmadm :D ama pc teklifinden sonra çok teşekkr ederm size fln diyince kadının çok hosuna gitti ben pc çkarkende sizi arıcam hep haber vercm fln dedi pc çıktı eve bile geldi aramadı xD
Benlimle de dilek hanım ilgilenmişti. O da çok iyi biri. Ben ilk gün para iadesi istmeiştim zaten aa yinede bana değişim formu yollamıştı. Dedim tekrar ertesi gün para iadesi istiyorum inceledğim istemiyorum değişim deidm. Tamam zaten ben başlatmıştım işlemleri dedi sadece faturanın kopyasını yollayın bana dedi. Ertesi günde para iade formunu yolladı mailime. Hesap bilgilerimi verdim ve 20 iş günü içinde hesabıma yattı para :)
şarj cihazının gönderilmemesi ile ilgili il hakem heyetine baş vurumu yaptım belgelerimi verdim.artık bekleyeceğim