< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efekan198 -- 25 Şubat 2020; 13:40:32 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efekan198 -- 25 Şubat 2020; 13:40:32 > |
Konuyu öne çıkardım, geçmiş olsun, şahsen HP benim tercih edeceğim bir marka değil.
|
Havaya uçmadan günü kurtarmışsınız.
Ben olsam tüketici mahkemesine başvururdum hemen. |
Tamamen yanıltıcı yorumdur.
|
Anlamadığım bir nokta var. Resimlerdeki soğutucunun bakır kısımları neden tornavida ile çizilmiş gibi duruyor? Bu da mı fabrika hatası yoksa siz mi yaptınız?
|
Taşınabilir bilgisayarda Dell-Lenovo-Apple harici düşünmeyin.
|
Konu tamamen marka karalama amacı ile açılmış. Lehim damlaması diye bişey olmaz. Robotlar lehim yapıyor insanlar değil. Ayrıca kaç kere kontrolden geçiyor bu bilgisayarlar.
Yazık ,,, kul hakkıdır bu başka bişey değil. Şu soğutucu bloğun haline bak. Savaştan çıkmış gibi. Naptılar Allah bilir üstünde tepindiler herhalde. Edit: yazım hatası |
HP'ye mail atın olayı detaylıca anlatın. Baktınız sallamıyor açın davayı.
|
Soğutucu blokta lehim damlasının ne işi var çok garip. Yani sizin 85 derecede bile kalması baya büyük bir sorun. Keşke kapanmalar yaşansaymış sizde sorunu erkenden anlardınız. Böyle bir fabrikasyon hatası olur mu çok saçma bir şey.
|
belli değil mi hocam, hiçbir dayanak sebep sunmadan yazmışsınız.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheArchaeologist -- 24 Şubat 2020; 19:34:32 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-751620F32 -- 23 Şubat 2020; 23:13:7 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|