Şimdi Ara

Hsbc 120 puan OCAK 2022

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
2.337
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-31 Ocak 2022 tarihleri arasında HSBC Advantage kredi kartları ile farklı günlerde, tek seferde yapacakları 150 TL üzeri tek veya taksitli alışverişleri kampanya kapsamındadır.

Müşterinin kampanyaya katılması için OCAK yazarak 4477’ye SMS atması gerekmektedir. Gönderilen her SMS, operatör tarifeleri üzerinden 1 SMS olarak ücretlendirilir. Kampanya müşteri bazlıdır. Bir müşterinin bankamızdan almış olduğu tüm kredi kartları ile yaptığı tüm alışveriş işlemleri kampanya dahilinde sayılacaktır. Müşterinin NakitPuan’a hak kazanabilmesi için SMS ile kayıt olması ve tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapması gerekmektedir. Yurtiçi ve yurtdışı alışveriş işlemleri kampanya kapsamındadır. Ek kart harcamaları, asıl karta sayılacaktır.

SMS ile kaydolarak kendisine belirtilen harcama tutarını gerçekleştirmiş müşterilerin hak kazandığı NakitPuanlar 4 Şubat tarihinde yüklenecek ve kullanılmayan kısım 3 Mart tarihinde geri alınacaktır. Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla, işyerilerinden yaptığı harcamalar için 6 kez (60 TL), internet veya mobil uygulamalar üzerinden yapacağı işlemlerinden 4 kez (60 TL) NakitPuan kazanabilir. Bir müşterinin (asıl+ek kartları toplam) kazanacağı NakitPuan için 120 TL ile sınırlıdır Kazanılan NakitPuan’lar TatilPuan olarak kullanılamayacaktır.

Kullanılması halinde TatilPuan karşılığı tutar ekstrelere borç olarak yansıtılacaktır. NakitPuan, ön ödemeli kartlara yapılan yüklemeler, otomatik fatura ödemeleri ve ticari kartlar ile yapılan harcamalar dahil değildir. HSBC Premier müşteriler kampanyaya dahil değildir. HSBC Premier müşterilerimize özel düzenlenen kampanyaların detaylarını öğrenmek için 0850 211 0 112'yi arayabilirsiniz. Bu kampanya diğer NakitPuan kampanyaları ile birleştirilemez HSBC Bank A.Ş., kampanya koşullarının tamamında, dilediği zaman değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro26 -- 2 Ocak 2022; 18:24:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• halen bu kartı alabilmek için bankada mevduat mı olması gerekiyor ? diğer bankalar gibi internet üzerinden başvuru sağlanmıyor

HSBC Advance müşterisi olmak ve avantajlarından faydalanmak için, bankamızda en az 100.000 TL veya muadili döviz cinsinden bakiyenizin bulunması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 1 Ocak 2022; 10:42:6 >
  • DarthWorm kullanıcısına yanıt
    Öğrenciyken hesap mesap açmadan kredi kartı vermişlerdi (hala da hesabım yok bu bankada) üstüne de kart aldım diye bedavadan uçuş vermişlerdi de Berlin’e gitmiştim. tey tey tey ne günlere kaldık.

• Teşekkürler hocam, hsbc bu yıl da devam anlaşılan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler

• Hsbc ile devam evet... teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında (2018 gibi) hesap açtırmak için gitmiştim de ta afedersiniz ebeme kadar sorup üzerine sanki kredi başvurusu yapmışım gibi benden telefon numaramı alıp ertesi gün arayıp size hesap açamayız falan diyip vadesiz TL hesabı açmamışlardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yine gelmiş iki gözümün çiçeği 🤗 2022 de devam etmen dileğiyle

• Teşekkürler.

• İnşallah HSBC kampanyası bu yıl da kesintisiz devam eder. 2021'de en çok HSBC kartımı kullandım. Konu için teşekkürler.

• DarthWorm kullanıcısına yanıt

Şubeden başvuru yapmak gerekiyormuş.

HSBC Concept kart ise aidatsızmış.

Birçok şehirde şubeleri kapatıp gitmişler.

Az önce baktım. Birçok şehirde şubesi yokken Ankara'da 8 tane şubesi varmış.

Yolumuz düşerse gidip sorarız bir gün:)

• isok kullanıcısına yanıt

Bende öğrencilik yıllarımda hiç birsey sormadan ayak üstü vermişlerdi kartı. Üstelik 50 TL puan verdiler ve getirdiğim her kişi için 50 TL verdiler hem bana hem gelen kişiye. O yıllarda(2008ler) o para çok çok iyiydi. Yıllardırda çok fazla Kampanyadan yararlandim. Yatmayan puanlar oldu ama müşteri hizmetleri gayet ilgili bir şekilde her zaman sorunları çözdü.

Ayrıca döviz ve emtiya alım satımında en az fark genelde bu bankada oluyor. Ve ayrıca parite üzerinden de işlem yaptırıyor diye biliyorum. Daha yapmadım :)

• Bende platinum var kart ucreti ödemem hic yıllardır. Ayrica her ay en az 100 lira bedava shellden yakıt aliyorum sayelerinde. Bir karttan başka ne isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road35 -- 1 Ocak 2022; 17:17:25 >
  • road35 R kullanıcısına yanıt

hesap ve kredi kartı almak için belirli bir miktar TL istiyorlar mı ? herkese açılmıyormuş diye duydum vadesiz hesaplar...

• Yeri değil ama Turkcell kadar lanet bir hat yok yeni geçiş yaptım uzun numaraya msj attım bu kampanya için bakiyeden kesti.herkesde aynı mı durum?

• MoKoKoSeekeR kullanıcısına yanıt
    Hocam diğerleri uzun numarada sms hakkı varsa ucretsiz fakat Turkcell sms hakkı olsa da uzun numaraya atsanız yine ücret alıyor.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

ankarada yolum düştü, ikametim baska ilde oldugu için yine acmadilar, eski musteriydim telefon numarami güncelleyin dedim, güncelledi hic bir sey yapılmıyor onunla da 

• yıllık aidatı 226 tl. aidatsız kartada kampanya yok sanırım.

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt

bendeki aidatsız ve kampanyadan her ay yararlanıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.