Kalitesiz, 5 para etmeyen çayna markalarına para kaptırmak yerine gayet de alınır. Telefon ihtiyacı olanlar için 10 numara kampanya olmuş. https://www.hepsiburada.com/htc-desire-20-pro-htc-turkiye-garantili-p-HBV0000143465 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HTC Desire 20 Pro 6/128 2849 TL Hepsiburada
-
-
Htc kendine cok yazik etti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Snapdragon 665 ile ederi fiyat. Çinliler performans olarak pabucunu ters giydirir.
Şimdiden söyleyeyim HTC One M8 kullanmıştım 3 sene boyunca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Htc one m7.. üniversite yıllarım. Çift hoparlör ve beats uygulaması. Ne güzeldi.. Bitirdiler haticemi
-
İlk akıllı telefonum HTC incredible s reyis. Benden çok KVK'de durdun ama yine de özledim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Htc one X, one m7, one m8, one m9, one m10 kullanmış biri olarak söylüyorum htc kalitesi tartışılmazdı değerini bilemediler :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hani ölünün arkasından konuşuluyor ya şöyle iyiydi böyle güzel insandı diye herkes o şekilde konuşuyor
Anlaşılan kimsenin almaya niyeti yok.
Madem öyleyse ben de kendisiyle olan bir anımı paylaşayım. Birkaç yıl boyunca gözlüksüz 3d teknolojisine sahip olan modelini kullanmıştım çok efsane olaydı. Millete söylüyordum böyle bir olay var diye kimse inanmıyordu 3d video açıp bir veriyordum ellerine ağızları açık kalıyordu.
-
5 para etmeyen çayna markalarına para kaptırmak yerine
yazmışsınız ancak bilmiyorsunuzki bu telefon da o markaların elinden çıkıyor
HTC'nin ne telefon tasarlayacak ekibi ne de üretecek fabrikası kalmadı. Google'la olan anlaşmadan sonraki bütün telefonlar ODM dediğimiz, HTC'nin sadece isim haklarını ve (artık eskimiş) arayüz yazılımını lisanslayıp ürettirdiği telefonlar. Hindistan ve Çin'deki ODM'ler üretiyor bu telefonları.
-
Hatice çoktan bitti ..dandik bir cin markası ucuza isim hakkını alıp Hatice diye çıkarmış wuexiaung diye uydurma bir markayı işte ..bir sıcak fırsatcı olarak bunu çakozlamanızı beklerdim teessüf ederim 🤓
Sırf android arayüzü nedeniyle sipariş vermiştim. Telefona uygun kılıf bile olmadığı için iptal ettim. Komik ama durum bu.
-
HTC hayranı olarak kendi arayüzünü bırakıp saf android koyması nedeniyle almadım bu cihazı
Yukarıda bir arkadaş daha fark etmiş. İnternette bir kılıf araması yaptırın sonra bir daha düşünün bu cihaz alınır mı? Çok satılan malları tercih etmek her zaman daha kârlıdır. Bu sadece telefon için değil araba beyaz eşya vs her türlü elektronik ve mekanik alet. Yarın bir gün bozulsa yedek parçası ucuz olur aksesuarı bol ve ucuz olur, yazılımsal sıkıntı olsa destek vereni bol çözümü kolay olur kolay olmasa en azından bir çözümü bulunur vs vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 12 Eylül 2021; 19:0:39 >
Sensation bir ara hayal telefonumdu.
Hatice yazık etti kendine.
-
bunun neresi pro
ıps 60hz
video 1080p@30fps
Snapdragon 665
6,5" 201 gram
3-4 yıl önce giriş seviyesine konulan kamera
-
Böyle ucuz telefonlar getirmezler nerede çöp onu getiriyorlar özellikle HTC
HTC yi telefon yerine koyan yok birde cümleye 5 para etmeyen telefonla başlamış arkadaş 6-7 yıl geriden geliyor
Realme Q3 Pro Carnival (230 Euro)
Snapdragon 768G
128GB 8GB RAM
Super AMOLED, 120Hz, 600 nits
UFS 3.1
Video 4K@30/60fps
stereo speakers
4500 mAh
6.43" 174 g
https://www.gsmarena.com/realme_q3_pro_carnival-10923.php
Telefonda OIS yok işlemcisi orta seviye milletin ihtiyacını 3-5 yıl görecek telefon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 13 Eylül 2021; 22:10:10 > -
almayım htc bitti artık
-
-
HTC mi aman aman uzak dursun bana tamire yollaya yollaya 1 ay sonra yine bozularak en sonunda çöp oldu, xiaomi yıllardır taş gibi kullanıyorum.
-
En son 3-4 sene önce U play aldım, geçen sene çöp oldu, normalde bu telefon giriş segmenti telefon.
Şimdi Samsung M31S ve Huawei Y7 var ki bunlar o telefondan kesinlikle alt segment değiller ama parmak izi sensörü olsun, ekran dokunmatik olsun kalite olarak kesinlikle onun kat kat altındalar.
Htc kendine cok yazik etti
|
Htc one m7.. üniversite yıllarım. Çift hoparlör ve beats uygulaması. Ne güzeldi.. Bitirdiler haticemi |
5 para etmeyen çayna markalarına para kaptırmak yerine yazmışsınız ancak bilmiyorsunuzki bu telefon da o markaların elinden çıkıyor HTC'nin ne telefon tasarlayacak ekibi ne de üretecek fabrikası kalmadı. Google'la olan anlaşmadan sonraki bütün telefonlar ODM dediğimiz, HTC'nin sadece isim haklarını ve (artık eskimiş) arayüz yazılımını lisanslayıp ürettirdiği telefonlar. Hindistan ve Çin'deki ODM'ler üretiyor bu telefonları. |
Hani ölünün arkasından konuşuluyor ya şöyle iyiydi böyle güzel insandı diye herkes o şekilde konuşuyor Anlaşılan kimsenin almaya niyeti yok. Madem öyleyse ben de kendisiyle olan bir anımı paylaşayım. Birkaç yıl boyunca gözlüksüz 3d teknolojisine sahip olan modelini kullanmıştım çok efsane olaydı. Millete söylüyordum böyle bir olay var diye kimse inanmıyordu 3d video açıp bir veriyordum ellerine ağızları açık kalıyordu. |
bunun neresi pro ıps 60hz video 1080p@30fps Snapdragon 665 6,5" 201 gram 3-4 yıl önce giriş seviyesine konulan kamera |
İlk akıllı telefonum HTC incredible s reyis. Benden çok KVK'de durdun ama yine de özledim
|
Benzer içerikler
- vodafone 10 gb hediye tobi
- turknet burger king
- vodafone 1 gb hediye nasıl alınır
- turkcell 60 gb 390 tl
- yanımda premium
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X