Şimdi Ara

Hukuk Fakültesi Öğrencileri bi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bizim vizeler 1 ay sonra başlıyor.Tek vize olacağız bu dönem , 2.dönem 1 vize 1 final.

1.sınıfım ve şu ana kadar hiç çalışmadım diyebilirim.Vizelerden geçer not almak istiyorum derslere gitsemde sıkılıyorum zaten pek bir şey anlamıyorum derslerden bölümü bırakacağım büyük ihtimal.Her neyse sınava 1 ay civarı var ve ben 70-80 gibi notlar almak istiyorum sadece kitaplara sağlam calisarak geciliyor mu sizce hiç fikrimde yok misal romada 250 medenide 300 sayfa ilerlemişiz nasil calisacagim tonlarca şeyi 2 ayda nasil isledik yaw. Günde 2 saat civarı çalışsam geçer miyim sadece geçsem yeter bölümü bırakamazsam da sınıfı geçeyim bari

• Hangi ünidesin
  • yuhyiv Y kullanıcısına yanıt
    deü
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    kırıkkaledeyim ben de..bizde de yıllık dersler...açıkcası bu sistemin sıkıntısı çok konu birikiyor...ve hocadan da kopunca tekrar yakalamak zorlaşıyo...ben de siz gibi pek sevmiyorum bölümü bu sene tekrar gireceğim sınava iyi bir yer gelirse giderim...ama midyata giderken de eldeki pirinçten olmak istemiyorum..o yüzden kendime kredisi yüksek dersleri seçtim..medeni ve anayasa..önceliğim bunlar...bu dersleri de günü gününe olmasa da en azından 2 günde bir açıp tekrar etmek lazım..özellikle medenide pratiklerle pekiştirmek çok etkili oluyor...biraz da romaya bakıyorum ama derslerine hiç gitmedim nerdeyse..ama kalsam da önemli değil...medeni ve anayasayı verdikten sonra diğerlerini son sene de verebilirim...bence vizelere daha 1 ay varken sıkı bi tempoyla eritirsiniz aradaki farkı..sonrası 1 ay tatil zaten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de var aynısı. Ne çalıştım ne derse girdim vizeye de 1 ay var. Bizde birinci dönem vize 2. Dönem final var. Derslerin %90ına gitmedim hukuka dair hiçbir bilgim yok ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Asla çalışasım gelmiyor

• Aynı durumdayım :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şuna bak hepsi aynı durumdayım diyor sonra ülkede hukuk niye böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • //

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towns -- 5 Mart 2021; 13:51:18 >
  • LawLove kullanıcısına yanıt
    yatay gecis yapacak misin ?
    Şimdilik öyle bir şey düşünmüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aaa ben de deu'deyim
    Ben sene başindan beri az da olsa düzenli olarak çalişiyorum ama özellikle medeni, genel kamu ve roma bizi biraz zorlayacak gibi duruyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amfi kaç? Ben amfi-1 im.
    Roma hiç çekilmiyor ya adam slayttan anlatiyor direkt hareketsiz. Genel Kamu serkan hoca müthişş ama. Medeni-Anayasa da cok sıkıcı geliyor valla bana:d tek sevdiğim atatürk ilke inkılapları ve genel kamu. Ha bir de hukuk baslangici hocası

Amfi 2 deyim ben

Seçmeli ne seçmiştin sen??

• İnsan Hakları Hukuku

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.