Şimdi Ara

Hukuk kontenjanları toplamda ne kadar arttı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ne kadar arttı ve tahminen kaç k'ya kadar düşer

• 2500 civarı arttı diye biliyorum.
    24-25 bine kadar düşer.
  • aynen bende öyle duymuştum ama bugün bi yerde 400 kişi kadar olduğunu gördüm belki de yanlış haberdir bilemiyorum,puan olarak kaçta kalır ki acep?Geçen sene 423 civarıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozymcn

aynen bende öyle duymuştum ama bugün bi yerde 400 kişi kadar olduğunu gördüm belki de yanlış haberdir bilemiyorum,puan olarak kaçta kalır ki acep?Geçen sene 423 civarıydı

400'e kadar inme ihtimali var. Geçen sene 419 idi.
  • Gecen sene 419du, bu sene 400e duser.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    Aynen arkadaşlar bende böyle düşünüyorum fakat tırsmıyo da değilim herkes farklı konuşuyo
    Bi konuda daha fikrinizi öğrenmek isterim yüzde 50 hukukta başarılı olunca bursun yüzde 100 e tamamlanma durumu var mı?
  • Ozeller hakkinda bilgim yok

• özellerle toplam 5bini buluyor galiba
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeşim eyvallah sağolasın fikir verdiğin için;sende hukukçu olma niyetindesin :)
  • quote:

Anladım kardeşim eyvallah sağolasın fikir verdiğin için;sende hukukçu olma niyetindesin :)

İnsallah hocam bakalim

• quote:

Evet arkadaşlar ne kadar arttı ve tahminen kaç k'ya kadar düşer

toplamda 2942 artmış. yeni üniversiteler de açıldı. geçen sene devlette en düşük erzurum iö almış 21600'le. bu sene 30 bini rahat geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaarslan66

quote:

Evet arkadaşlar ne kadar arttı ve tahminen kaç k'ya kadar düşer

toplamda 2942 artmış. yeni üniversiteler de açıldı. geçen sene devlette en düşük erzurum iö almış 21600'le. bu sene 30 bini rahat geçer.

Devlette 30 bın mı

• Arkadaslar tas catlasin erzurumun dusecegi 22 bin. Fazla iyimser olup uzulmeyin derim tm de en fazla kac puan duser ki abi bence standart sapmadan oturu lys matematik katsayilari. fena derecede artacak

• nowkilltime N kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar tm puan türünde 30k ve altındaki bölümlerde toplam kontenjan artışı 2280. sayısalda da tıp kontenjanlarında ciddi artış var. bence en az 5-6 geriler.
  • tolgaarslan66 kullanıcısına yanıt
    Gerileyeceği konusunda benimde şüphem yok fakat 400 puan civarı geçen sene 34 k ya denk gelirken bu sene kaça denk gelecek bu soru kritik işte,çünkü
    puanlar bu sene ne durumda olur gerçekten herşey muallak şu anda bu sene 400 puan 34 k nın arkasına düşersede şaşırmam açıkcası
  • benim okul puanıyla yaklaşık 425 geliyor. anadolu hukuk istiyorum. geçen sene 439 ile kapatmıştı, sizce puanlar ne kadar düşer?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.