Şimdi Ara

HUKUKTA SAKARYA MI SELÇUK İÖ MÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İKİSİ ARASINDA KALDIM. HANGİSİNİ BİR ÜSTE YAZSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BU ÜNİ. İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VARMI

• serhatuy S kullanıcısına yanıt
    Selçuk geliyosa sakaryayı hesaba katmazdım ben olsam.Ama sıralaman kritikse sakaryayıda sonrasına yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmekliKomiser

Selçuk geliyosa sakaryayı hesaba katmazdım ben olsam.Ama sıralaman kritikse sakaryayıda sonrasına yaz.

hocam sıralamam 26 bin. geçen sene 27 binle kapatmış selçuk iö, sakarya 26 ile kapatmış. gönlüm selçuktan yana ama selçuğu üste yazarsam sakarya ölü tercih gibi gözükecek sanırım
  • sakaryanın binası yokmuş. akademik olarakda yetersizmiş duyduğuma göre.
    Benim şahsi izlenimim açıkçası millet selçuk istiyor.Yani sıralaması 25.000 civarı olanlardan bahsediyorum.İkinci öğretim dolayısı ile istenmeyebilir belki ama sıralaması kötü olmasına rağmen iyi olduğunu düşünüyorum.Yine bi ararştır aynı hocalarmı giriyor 1. öğretimle 2. öğretime.Eğer seni kötü etkileyecek bi fark görürsen Sakarya yı tercih etmen daha mantıklı olur tabii.Ama selçuğun 1 ve 2. öğretimi arasında bir fark yoksa selçuk derim.Tabiiki karar senin başarılar tercihlerinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmekliKomiser

Benim şahsi izlenimim açıkçası millet selçuk istiyor.Yani sıralaması 25.000 civarı olanlardan bahsediyorum.İkinci öğretim dolayısı ile istenmeyebilir belki ama sıralaması kötü olmasına rağmen iyi olduğunu düşünüyorum.Yine bi ararştır aynı hocalarmı giriyor 1. öğretimle 2. öğretime.Eğer seni kötü etkileyecek bi fark görürsen Sakarya yı tercih etmen daha mantıklı olur tabii.Ama selçuğun 1 ve 2. öğretimi arasında bir fark yoksa selçuk derim.Tabiiki karar senin başarılar tercihlerinde...

hocam aklımda biraz birşeyler şekillenmeye başladı. araştırmama göre 1-2 hocası farklıymış iö ile normalin selçukta. Rehberlik hocama sordum Hakim savcılık dusunuyorsan selçuk. Sosyal Aktivite ve Kulüpleri düşünüyorsan sakarya dedi. bende ilk tercihime büyük ihtimal selçuk, 2.ye iöyü yazarım. bu arada sizler tercihinizi başarı sıralamanıza göre mi yoksa isteğe göre mi yazıyorsunuz? kafamı çok karıştırıyor. ben direk istediklerimi yazıyorum başa.

Tabiiki bir üniversiteyi sıralaması iyi diye yazma sakın öncelik senin isteğindir.Bende kendim neresini istiyorsam onu yazıcam.Bi üniversitenin sıralaması iyi olduğu için yazıp gittiğin zaman mutlu olmayacaksan gereksiz olur.İyi düşün, hangi meslekte ve nerde mutlu olacaksan orayı yaz.Diğer etkenlerede bakmayı unutma ama şehrin pahalılığı,barınma imkanı v.s.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardes 14k ym selçuk yazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24k benim sıralamam da erciyes ve çukurovadan da önce yazacağım selçuk iö.yü umarım pişman olmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19.837 sıralamam var izmir eskisehir antalya adana konya ikinci öğretim antep şeklinde bi ilk 6 düşünüyorum sizce neresi gelir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim gündemi takip etmelisiniz 900 kişiden 829 kişi mezun OLAMADI bu sene.Acı ama gerçek Selçuk üniversitesi en iyi üniversitede belki ilk 3 e girmeyebilir ama en zor üniversitede başı çeker.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakimee

24k benim sıralamam da erciyes ve çukurovadan da önce yazacağım selçuk iö.yü umarım pişman olmam

aynen kardeşim bende öyle yapacam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.