Bildirim
hyundai 2 SIFIR araç arasında kaldım.yardım lütfen.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
i20 güzel bir araç fakat Accent Blue'deki motor çok iyi. Çok güzel hızlanıyor , performansına göre az da yakıyor. Bu kıyaslamada kesinlikle Accent. i20 accentten yüzde 40 45 daha fazla yakar ve o kadar da gitmez. -
bu yakıt pahalılığında dizeli alın yok ben benzinle binerim derseniz i20 blue dan iyidir yada lpgli binerim derseniz i20 1.4 mpi otomatik lpg uyumlu -
Hocam benzinli alacaksan vag TSI motorlu araçlara bak -
Bence accent blue. Gerçi tsi'ya göre çok yakar az kaçaar ama hani hyundai istediğiniz için. -
TSI candır benzinli dequote:
Orijinalden alıntı: etusch
Bence accent blue. Gerçi tsi'ya göre çok yakar az kaçaar ama hani hyundai istediğiniz için. -
lpg kesinlikle düşünmüyoruz.İ 20 de panaromik cam tavan çok güzel.kararsızlık çok kötü.quote:
Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy
bu yakıt pahalılığında dizeli alın yok ben benzinle binerim derseniz i20 blue dan iyidir yada lpgli binerim derseniz i20 1.4 mpi otomatik lpg uyumlu -
Volkswagen grup arabalarını deneyinquote:
Orijinalden alıntı: erceylan
lpg kesinlikle düşünmüyoruz.İ 20 de panaromik cam tavan çok güzel.kararsızlık çok kötü.
Alıntıları Göster -
hiç olmaz mı. keşke bütün markalar tsi kullansaquote:
Orijinalden alıntı: Car_sedan
TSI candır benzinli de
Alıntıları Göster -
Arkadaş ne tsi miş yaa öve öve bitiremediler acik ve net söylimm şuana kdar bütün piyasadaki dizel araçlara baktim da nedense hyundai araçlarin dizel benzinli diger araçlars göre daha sessiz caliştigini fark ettim hyundai blue diyorum al kafan rahat olsun 1.0 motora para verme hyundai tork degeri daha fazla güzel kaciyo tavsiye ederim -
TSI bluemotion benzinli modeller arasında 1 numaradır. Hocam objektif olarak söylüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: SEHZADE63
Arkadaş ne tsi miş yaa öve öve bitiremediler acik ve net söylimm şuana kdar bütün piyasadaki dizel araçlara baktim da nedense hyundai araçlarin dizel benzinli diger araçlars göre daha sessiz caliştigini fark ettim hyundai blue diyorum al kafan rahat olsun 1.0 motora para verme hyundai tork degeri daha fazla güzel kaciyo tavsiye ederim
Açık net nokta -
Konuyu saptıranları kınayarak;
Oyumu İ20’den yana kullanmak isterim efendim.Nedeni yeni kasa atmış olması daha güncel olması Accent’in kasasının güncelliğini kaybetmiş olması ve yeni kasa bekleniyor oluşu.Bu çerçeveden de değerlendirebilirsiniz. -
Yerinde olsam blue alırım ama tek kötü yanı kasası çol eskidi ve motor perfonmansı dillere destan. -
i20 aç1.0 alın tsi daha verimli daha sorunsuz şanzumanı vardır panaromic cam tavan ayrı bir güzellikquote:
Orijinalden alıntı: erceylan
lpg kesinlikle düşünmüyoruz.İ 20 de panaromik cam tavan çok güzel.kararsızlık çok kötü.
Alıntıları Göster -
Bagajı yeterli ise ve cok yol yapmiyorsaniz i20. Az km yapan icin yakit artarken mtv azalinca zarar cok olmuyor. -
Ben Accent blue diyorum yedek parçası bol ve tasarımı hoş araba bana göre. Kasası eskidi diyenler olmuş , bu adam arabayı alıp podyuma çıkmayacak veya drag yarışlarında boy göstermeyecek. -
Biri sedan biri HB ikisinin arasında kalmak nedir? -
Tam bunu yazacaktım?quote:
Orijinalden alıntı: AO
Biri sedan biri HB ikisinin arasında kalmak nedir?
Kullanım amacına göre karar vermek gerekiyor ama seçimler zaten alakasız -
İkisi arasında amcayla dayıyı karşılaştırmak gibi oluyor. Kriterlerinizi girin, söyleyelim. Fakat o paraya accent ve i20 almanızı KESİNLİKLE tavsiye etmiyorum. O paraya D segmenti temiz araç bulunur. Fakat B segmenti bakıyorsunuz. -
I20 de 100bınlerı asmıs vay vay. 140hp tam otomatık afl bı xenon farlı falan astra sedan cıdden bedavaymıs bunların yanında
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Biri sedan biri HB ikisinin arasında kalmak nedir?
|
Konuyu saptıranları kınayarak;
Oyumu İ20’den yana kullanmak isterim efendim.Nedeni yeni kasa atmış olması daha güncel olması Accent’in kasasının güncelliğini kaybetmiş olması ve yeni kasa bekleniyor oluşu.Bu çerçeveden de değerlendirebilirsiniz. |
Benzer içerikler
- en iyi dizel yakıt
- debriyaj yumuşadı vites geçmiyor
- el freni ikaz lambası yanıp sönüyor
- jaguar xf yorum
- arabanın altından yağ damlaması
- yeni fiat 600
- elektron motors
- togg ortakları ayrıldı
- golf 7
- toyota corolla 2024 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X