Şimdi Ara

Hyundai Accent Era çelik jant?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ticari taksime çelik jant almayı düşünüyorum... ama nasıl birşey alim karar veremedim. birde alırım yakışmaz falan tereddütteyim..
    ucuz yollu birşeyler en fazla 500 tl falan...
    cevaplarınızı bekliyorum... teşekkürler

BU ARADA 14 JANT OLUCAK... ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM...

SONUNDA ARAÇIN FOTOLARINI KOYDUM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi survivortr -- 22 Haziran 2009; 19:49:04 >

• sol kapı değişti galiba. Sol kapıdaki eksiklikler tamamlandıktan sonra jant almalısınız bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanal Bellek

sol kapı değişti galiba. Sol kapıdaki eksiklikler tamamlandıktan sonra jant almalısınız bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi survivortr -- 15 Haziran 2009; 17:46:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: survivortr

quote:

Orjinalden alıntı: Sanal Bellek

sol kapı değişti galiba. Sol kapıdaki eksiklikler tamamlandıktan sonra jant almalısınız bence

sol kapıdan vurmuşlardı o zaman çektim bi foto...
    arabanın son hali güzel şuan bir jant eksik bir ara resim çeker koyarım buraya..

• KM nin 5 kollu modelleri yakışır 14'' versiyonu da var. İkinci el olarak aradığınız fiyattan almıştık 1.5 sene önce ablamın 206 sına 15'' olanını.
  • 5 kollu iyi gider bence...
  • bir tane 5 kollu bir jant bulduk 400 tl. ye markası jaws 1-2 gün sonra resmini çekip koycam buraya birde arabanın resmini koycam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HYUNDAİ GETZ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arabamın jantları satılık haber verirsen sana satabilirim

http://forum.donanimhaber.com/m_32494573/mpage_1/key_//tm.htm#32494573
  • 16" isteseydin TFT lerin 8,5 offsetli olanları eralara çok yakışıyor. Ber bir kaç ticari erada gördüm, araba pirana gibi duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahsin053

16" isteseydin TFT lerin 8,5 offsetli olanları eralara çok yakışıyor. Ber bir kaç ticari erada gördüm, araba pirana gibi duruyor

16'' malesef teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.