Bildirim
Hyundai Accent'ler Neden Hep Boyalı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
boyalı olanların %90 ı taksi cıkması geri kalanlarda vurukdur. -
10 yaşında ki arabaya bakmayın o halde boya takıntınız varsa -
Hoyratça kullanıldığı için. -
Var,milenyum kasalarda saclara antipas uygulamasi yapilmamis,sacin oksidi tam alinmamis.Arac suyu gordumu direkt paslaniyor.Bu sebepten oturu yumurta kasalar piyasada daha revacta.
Kapi kenarlar,cam fitillerinin civari,camurluklar... ozellikle ilk paslanmalarin basladigi bolgeler.Albea lara bakmani oneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerektiğinden fazla boyalı arabası var, oto pazarında nasıl bilmiyorum ama nettekiler hep komple boyalı -
quote:
Orijinalden alıntı: hitmans58
Gerektiğinden fazla boyalı arabası var, oto pazarında nasıl bilmiyorum ama nettekiler hep komple boyalı
komple boya derseniz tamam. ama bir kaç parça boya normaldir artık.
ayrıca baktığınız araçlar ya taksi çıkması, ya filo kiralamalardaki şirket araçları. hususi çok az . -
Evet dediğiniz gibi satışda olanların büyük çoğunluğu fazla değer kaybetbeden elden çıksın diğe 100-150k km devirmiş taksi veya şirket filosu çıkması araçlar. Tabi tektük sahibinden olanlar da var onlarında yarısı keyfe keder kafasında.
Hususi kullanım için alanlar bu aracı ilk ne olup olmadığını bilerek aldıklarından gayet memnunlar ve elden çıkardıklarında muadili bir aracın sıfırı şuan o dönem satıldıkları fiyatın iki katına satılıyorlar. O yüzden normal kullanıcıların satmaması çok doğal -
Hocam çünkü hayvan gibi gidiyor. Benim 110 hp aracımdan daha hızlı kalkar ( megane 3 ) millet de basıyor bu sebepten
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Araba durmuyor ki :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski bir admire sahibi olarak ve bir sürü boyalı kısmı olarak ben de anlam veremiyorum.
Katıldığım bir nokta varsa, çok berbat fren sistemi var.
Ben zaten boyalı almıştım, bende 2parça boyandı 4yıl içinde ki bu normal zaten. Eski sahibi bayanmış sürekli ufak tefek şehir içi kazaları yapmış.
6-7 parça boyalı satmıştım. Büyük kazası da yok... Ufak tefek sürtmeler... -
bir kısmı taksiden çıkma diğer bir kısmı da rent a car çıkması -
Bir iki lokal boyaya Eyvallah da komple boyalı nettekilerin çoğu arkadaşlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X