|
Hyundai BAYON Ana Konu (15. sayfa)
-
-
Bende sanki biraz azaldı gibi ama yine de ses var. Düz bir zeminde el freni çekmeden park edip öyle deneyeceğim. -
Elite paketteki beyaz ledin markasını hyundai yetkili servisleri bilmezmiki aynı marka ne ise takılabilir bence -
El freni değilmi acaba bende çünkü bayağı kanıran bir ses oluyor anlayamadım açıkcası -
Bilyalarda filan olsa ses devamlı olur sanki. Sadece sabahları araç soğukken yapıyor. -
Ünite komple farklı, öyle bir seçeneğiniz yok. Kaliteli LED ampul alıp takmak en mantıklı ve geçerli çözüm.
-
Cumartesi STYLE paket teslim aldım. 525'e geldi araç. Aksesuarlardan biride "photon milestone led" farlar mercekli olduğu için baya beğendim. Karşıdan gelenide rahatsız etmiyor. Bu arada far ampullerinin değiştiğini akşam yola çıkınca fark ettim, söylemediler :))
-
Hayırlı olsun 🙂 hangi renk acaba -
Kumsal Gri olması lazım. Rengi seçmedim bu denk geldiği için aldım ancak çok hoşumuza gitti.
Araçla tek olumsuz diyebileceğim nokta
Araç arka taraftan çok fazla yol sesi alıyor. Davlumbazların oraya ses yalıtımı yapıyorlar mı acaba ?
-
Bayii yapmaz ama yapan yerler var.
-
Kazasız belasız kullanın inş iyi bulmuşsunuz ama bayiler yok çekiyordu dünde fiyat listesini güncellemişler zaten bayağı artış olmuş -
Arkadaşlar geçen Cumartesi ben de bu ses için Altınsoy'a gittim. Oradaki atolye şefi kendinden emin şekilde olayı çözdük falan dedi ama hikaye maalesef. Kolçağın altından el freni ayarı yapıyorlar. Ertesi sabah denedim, azalma vardı ama yine yapıyordu. Tekrar gittim. Bi kademe daha ayarlayalım dediler. Ayarladılar. Ertesi sabah denedim yine aynı. Bu kez Ata Hyundai'ye gittim. Aracı bırakacaksınız, soğukken sesi duyacaz, deneme yanılmayla sırayla disk, balata v.s değiştirerek bulacağız dediler. Bunların yaklaşımı biraz daha çözüm odaklı ve ezbere değil. Vaktim olmadığı için bırakamadım. Bir de saçma sapan bir nedenden araca sürekli servis kaydı açılıyor. Bir süre beklemeye karar verdim artık. Ben sorunun balatadan olduğunu düşünüyorum. Arka balatanın değişmesi lazım. Sorun şu ki, aynı balata takılacaksa ses yine olacaktır. Farklı ve iyileştirilmiş yeni bir balata takılması lazım. En son pes edip yan sanayi bir arka balata alıp takacağım. Eşek gibi anıran bir araba gerçekten çok can sıkıcı.
-
Bende bugün aradım cumartesi gel tekrar bakalım dediler video çekimi yaptım ses bayağı duyuluyor onu dinleteceğim ama birsey değişeceğini düşünmüyorum ama bu seslede yani yeni araba hiç hoş olmuyor benim fren pedalında da bas çek yapınca bir ses var oda normal dediler soğuk havalarda çok amatörce yaklaşıyorlar çözüm bulan olursa bilgi verirse sevinirim -
Ben bir keresinde arka balata ve diskin olduğu bölgeye balata spreyi sıktım. 2 gün ses olmadı. Sonra yine başladı. Balatadan bence %100. Sonuç bulursak paylaşalım hocam.
-
Servis balatayı garantiden değiştirmiyormu ?en kesin çözüm bu gibi neden git gel yaptırıyorlarki gittiğimde bir görüseyim bilgi veririm
Şikayet varda da bu konu ile ilgili bir şikayette mevcutwww.sikayetvar.comHyundai Bayon Sıfır Araçtan Gelen Sese Çözüm Bulamıyor.https://www.sikayetvar.com/hyundai-assan/hyundai-bayon-sifir-aractan-gelen-sese-cozum-bulamiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albayrak06 -- 21 Aralık 2022; 22:4:59 >
-
Şu an öyle bir niyeti yok servisin. Gerçekten can sıkıcı.
-
Bende Bayon elite aracımı yarın Ankara'da bir bayiiden teslim alacağım. 33 yaşındayım 3. defa sıfır araç alıyorum. Daha önce araba alırken hiç bu kadar stresli bir süreç geçirmedim. Satış yetkilisi beni çok yordu ve sıkıştırdı. Çok fazla şey direttiler (aksesuar, krediyi ordan kullanmam, düşük fatura ile kredi imkanı, kaskoyu ordan yaptırmam vs.) bir çoğuna direndim. Sadece aksesuar konusunda geri adım atamadım. Umarım uyguladıkları seramik kaplama, kaput filmi, cam filmi gibi aksesuarları düzgün yapmışlardır.
-
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın renk ve fiyat nedir ? -
Mangrove yeşili, bayi satış fiyatı 519 bin iken ödemesini yapmıştım. Zam gelmeden bir gün önce. Ama tabi ki bana gelişi 550 bin tl
-
Çok iyi bir fiyata almışsınız. Ben 24 Kasımda aldım. ÖTV matrah düzenlemesinde önce anlaşıp parayı ödemiştir. O zaman liste fiyatı 550.000 TL iken bana 580.000 TL'ye geldi. Normalde 585.000 TL talep ettiler ama kasko ve trafik sigortasını da onlara yaptırınca bir 5.000 TL sözde indirim aldım. Hayırlı olsun. Güzel, donanımlı, konforlu ve keyifli bir araç. Kazasız belasız sürüşleri dilerim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X