|
Hyundai BAYON Ana Konu (18. sayfa)
-
-
Var mı bir gelişme?
-
Hocam çok yoğun olduğum için götüremedim. Seste kesildi zaten. Götürmeyeceğim artık.
-
Bende hala var biraz azalmıştı şimdi yine artmaya başladı ne yapıcağız bilmiyorum ☹️ -
Ben de 4 ay önce Bayon style paket aldım ve araci çalıştırdığımda aynı ses bende de mevcut. Arac isinana kadar ses devam ediyor sonra tamamen bitmese de cok cok azalıyor. Özellikle sabahlari soğukta ilk dokunusta rahatsiz edici sekilde ses geliyor. -
Evet bizde bir süredir bu sorunu çzömeye çalışıyoruz -
Ben şunu farkettim. Eğer aracı hafif rampa yukarı parkedersem azda olsa ses geliyor. Ama rampa aşağı parkedersem ses gelmiyor. -
Ses çıkmasın problemi az olsun diye sıfır araba alıyoruz sonuça bak 😕 ses devam bende 1.000 km bakımında servise tekrar bırakıcam artık ama şirket aracını kullandığım için bayağı zaman alıcak -
Dün arabayı düz bir zemine park edip el frenini çekmedim ve bu sabah yapmadı sesi. El freni ayarı dediler, yapıldı ama ses kesmedi. Balata mı dandik acaba, yapışıyor mu ki soğukta?
-
Bende de el freni ayarını yaptılar aslında bende öyle bir deneyeyim olmazsa …valla arabadan soğudum iyice hep kısa mesefa yaptığımdan yakıtta 10 lt civarında bayağı yüksek kalıyor atmosferik motoru ilk kez kullandım performansta anllatılanlar kadar düşük 😕 -
Hocam pedal box veya pedal commander taktırmanızı öneririm. Çok faydasını gördüm. Yakıtı da Shell V-Power alıyorum o da çok yaradı arabaya.
Şu fren anırtısı olmasa ben memnunum hocam araçtan. Bu sebepten satmam sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 11 Ocak 2023; 12:19:38 > -
Yakıtı ben opetten alıyordum ama önerizi dikkate alacağım 🖐 fakat bu pedal box veya pedal commNder hakkında hüç bir bilgim yok şimdi netten baktım 3.500 tl gibi bir rakam gördüm bu cihaz saddece performans içinmi yoksa yakıtıda etkiliyormu acaba? Siz nerden hangi fiyata aldınız? Kendinizmi taktınız biraz ayrıntı veririseniz çok sevineceim -
Ben ikinci el pedal commander aldım hocam. Sıfırı 3.600 lira. 2.000 liraya aldım ben. Merkezleri Ankarada, gidip orada taktırdım. Çok bir detayı yok, eli yatkın biri kendi de takabilir. Performans olarak şöyle, araca güç vs katmıyor ama kalkıştaki hantallığı inanılmaz alıyor, arabadamn daha çok keyif alıyorsunuz. Daha seri bir araç oluyor. Şahsen ben öneririm.
Yakıta olumlu ya da olumsuz bir etkisini görmedim ben.
-
Teşekkürler Üstat şimdi bende biraz inceledim evet ankaradaymış merkezi bende araştırayım biraz bizim bayon uyumlu olan Hangi kod acaba pedela göre değişiyor zannedersem sahibindende değişik kodları var -
Pc 24 hocam bizim araca uyan.
-
Aracı alırken yakıt konusunda çok endişelerim vardı fakat ilk kullandığım andan itibaren genellikle 7.5 lt civarlarında gezindi. Hatta dikkat edince 6.5 litreye kadar düştüğü oluyor.
-
Siz benzini nerden alıyorsunuz? Bu arada kateetiğiniz mesafeniz nasıl -
quote:
Orijinalden alıntı: erAn_Bu kadar ani artış normal değil. Serviste cihaza bağlanıp bir bakılması lazım.
Teşekkür ederim...
-
Bende genellikle Opetten alıyorum. Günlük 50 km yol yapıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X