Şimdi Ara

HYUNDAI i10 1.1 team otm..ACIL CEVAP BEKLIYORUM ARKADASLAR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
12.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hyundai i10 team otm almayi planliyorum.

2009model 10000de bir araba gordum.
    buyuklugu, ici, ozellikleri beni tatmin etsede otomatiginin 4 ileri olmasi biraz sorun yaratir gibi geldi.

1.1 motor ve 66 beygir araba. ozellikle annem ve babam biraz kilolu oldugundan onlari bir yerlere gotururken sorun yasarmiyim? yokusta sismesi filan?

yukardaki ozelliklerde i10la boyasiz celikcantli 18750 gibi bir fiyata anlastik. celik cantlari istemessen 18500e olur dedi..
    araba metalik giri..

ne dersiniz? otomatik arabada ozellikle ankara civarinda sorun yasaniyor.. yani araba bulunmuyor uzun bir suredir inceliyorum. bu ilanda bugun konmus. gidip baktim arabaya. yarin karar verecegim...

NE DERSİNİZ? YORUMLARINIZI ACIL OLARAK BEKLİYORUM!!!

• Yapay Zekanın Yanıtı

HYUNDAI i10 1.1 Team: Kullanıcı Yorumları ve Ayrıntılı İnceleme

Hyundai i10 1.1 Team, şehir içi sürüşler için ideal olan kompakt ve yakıt verimli bir hatchback'tir. Hyundai i10 1.1 Select ile benzer özelliklere sahiptir, ancak bazı ek özelliklerle donatılmıştır.

Kullanıcı Yorumları

Hyundai i10 1.1 Team kullanıcıları genellikle aracın aşağıdaki yönlerini övmektedir:

• Yakıt Verimliliği: 1.1 litrelik benzinli motor, etkileyici yakıt verimliliği sunar.
    • Manevra Kabiliyeti: Kompakt boyutu sayesinde şehir içinde manevra yapmak kolaydır.
    • Uygun Fiyat: Hyundai i10 1.1 Team, rakiplerine kıyasla uygun fiyatlı bir seçenektir.

Önemli Özellikler

Hyundai i10 1.1 Team, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli özelliklerle donatılmıştır:

• Klima
    • Elektrikli ön camlar
    • Merkezi kilit sistemi
    • Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
    • 14 inç çelik jantlar

İlave Özellikler (Select Modeline Göre)

Hyundai i10 1.1 Team, Select modeline göre aşağıdaki ek özelliklere sahiptir:

• Sis farları
    • Gündüz farları
    • Deri direksiyon simidi

Sonuç

Hyundai i10 1.1 Team, uygun fiyatlı, yakıt verimli ve şehir içi sürüşler için ideal bir araçtır. Kullanıcı yorumları genellikle aracın pratikliğini ve düşük işletme maliyetlerini vurgulamaktadır. Hyundai i10 1.1 Select ile benzer özelliklere sahip olmasına rağmen, Team modeli sis farları ve deri direksiyon simidi gibi ek özelliklerle donatılmıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yokuşta sorun yaşarsın.1.3 getz bile 2 yetişkin 1 çocuk ile zorlanıyor...
  • niye sorun yaşasın 66 hp var araçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldier_of_fortune

http://www.sahibinden.com/2009_model_hyundai_1_1_team_full_bu_fiyata_zorrrr_bulursunuz_-70WQQaXQQ17540473WQQpXQQdisplayitem

18 000 tl'YE, HEM DE 19 KM'DE!

arkadaş otm istemiş ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: mail777

arkadaslar oncelikle selamlar..
    hyundai i10 team otm almayi planliyorum.

2009model 10000de bir araba gordum.
    buyuklugu, ici, ozellikleri beni tatmin etsede otomatiginin 4 ileri olmasi biraz sorun yaratir gibi geldi.

1.1 motor ve 66 beygir araba. ozellikle annem ve babam biraz kilolu oldugundan onlari bir yerlere gotururken sorun yasarmiyim? yokusta sismesi filan?

yukardaki ozelliklerde i10la boyasiz celikcantli 18750 gibi bir fiyata anlastik. celik cantlari istemessen 18500e olur dedi..
    araba metalik giri..

ne dersiniz? otomatik arabada ozellikle ankara civarinda sorun yasaniyor.. yani araba bulunmuyor uzun bir suredir inceliyorum. bu ilanda bugun konmus. gidip baktim arabaya. yarin karar verecegim...

NE DERSİNİZ? YORUMLARINIZI ACIL OLARAK BEKLİYORUM!!!

tam otomatik vites için her doluluk ve eğim şartında sorun yaşamamak için bence en az 100 hp olmalı zira o beygirlerin yüzde 15-20 sinide tork konvertörü yiyecek. aslında 50 hp lik bir aracın olmuş olacak. yokuşlarda araç dolu iken sorun yaşaman çok muhtemel heleki yokuş yukarı araba sollamayı hepten unut. klima da çekiş sorunu yaratmaya adaydır. üstelik az yaksın diye 1.1 tercih ediyorsan biraz zorlayarak kullandığında bir süre sonra neredeyse 1.6 kadar yaktığını görüp şaşırmanda muhtemel.

2. el arıyorsan en az bir 80-90 hp arası motor gücü olan bir araca yönelmeni öneririm.

örnek olarak ( kimse şaşırmadı eminim :) ) bütçen civarına 2007 model 1.3 95 hp mitsubishi colt 6 ileri otomatik bulabirsin. ve yokuş yukarı 5 kişi ve full bagaj la rahat rahat araba sollayabilirsin. klima açık kapalı önemli de olmaz.

üstelik büyük olasılıkla 66 hp lik araçtan daha az yakar .

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 8 Ekim 2009; 17:34:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 ileri olması sorun tekil emez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özer...

quote:

http://www.sahibinden.com/2009_model_hyundai_1_1_team_full_bu_fiyata_zorrrr_bulursunuz_-70WQQaXQQ17540473WQQpXQQdisplayitem

arkadaş otm istemiş ama

ok ,atlamışım...
    ama 1000 motor tam otomatik vites nasıl gider ki?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Özer...

quote:

arkadaş otm istemiş ama

ok ,atlamışım...
    ama 1000 motor tam otomatik vites nasıl gider ki?

bi şekilde gider her halde yoksa niye koysunlarki araca.tabi hızlı gitmeyeceği kesin.

yukarıdaki arkadaşların dediği gibi colt daha mantıklı bencede.motoru ve şanzımanı gerçekten başarılı.ayrıca iç hacmide daha geniştir muhtemelen.

• 15.000 tl ye kalos vs gibi bir araba dusunebilirsin. 1.4 ve 90bg ayrıca ici genis kilolu annen baban hic sorun yasamaz
    bir incele istersen
  • Benim arkadaşım eşine aldı aynı aracı otomatik. şehir içinde 9.5-10 lt yaktığını söyledi. Yalnız hemen atlayıpta yakar mı o kadar felan demeyin yakıyormuş çünkü.
  • yakar tabi, küçük motor, otomatik vites ve kayıp, düşük bg gücü nedeniyle kasayı çekemeyen motora gitsin diye, daha fazla gaza basıp yüklenerek yakıt tüketiminde artış, gayet normal
  • Kullanmayı bilmeyen yaktırır.200 kiloluk 150 cclik motosikletler bile basınca taksi gibi yakıyor.Nezaman vitest arttırman gerektiğini bilmezsen.Aracın maksimum torkunu değil de maksimum beygir gücünü verdiği devirde araç kullanırsan araba yakmayacak da ne yapacak.
  • Konuyla ilgili altta linki verilen topicte birebir kullanıcılarından bilgi alabilirsin?

Hyundai i10 Topiği
  • bu bayram i10 team otomatikle 2500 km uzun yol yaptım. bagaj ve arka koltuklar full esya doluydu. tık demedi. ve km de 200 yaktı. motorun küçük olduğuna bakmayın. araç uzun yolda hiç yormuyor. 9 saat hiç durmadan yol aldım.. gayet konforlu. bilmeyenler atıp tutmasın. ben bizzat kullanıyorum. hyundai eradan daha donanımlı ve konforlu. içi çok geniş. boş konuşanlar bi içine girip otursun lütfen. yokuşta da sollama yaptım. otoyolda 156 km yi de gördüm.
  • arkadaşlar bende huyundai i10 1.1 mode kullanıyorum km de 240 krş yakıyor şehir içi istanbul trafiğinde malum sıralı sistem lpg atılabilirmi yoksa satacağım aracı.. atılırsa çekişi düşermi chip yazılım atıp beygir gücü yükseltilebilirmi? ne yapcam bilemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.