Şimdi Ara

hyundai i10 lpg inceleme var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hyundai forum forum hyundai hyundaiclubtr.com hyundai club türkiye forum fan club teknik portal
    2014 Yeni i10 Blue LPG
    http://www.hyundaiclubtr.com/34344-2014-yeni-i10-blue-lpg.html

cok verimli bir konu olmuş.
    bilgilendirmek istedim.

özellikle yakıt tüketimi çok ilgi çekici.

• çok iyi yakmış...
  • Vay be. Bayagi iyiymis. Ama hic al beni yok arabada. A sınıfı bu herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sehir içi kullanım olarak güzel arac dedim ve fiyatına baktim,keske bakmasaydim 38.000 tl cok para. 30.000 olsa belki alınabilirdi.

• bu araçları 3 4 sene önce satmalıydılar 20 22 bine gelirdi heralde.tam alıp şehiriçi kullanmalık.
  • A sınıfı benzinli bir araç 41.500 TL parayı hakketmiyor her ne kadar full de olsa. Farklı , marjinal bir tasarımı olsa hade neyse millet alır belki ama oda yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 24 Nisan 2014; 1:16:45 >
  • 2008 de sıfır i 10 almıstık arabayı yıkarken amblemı dusmustu :D motorunu degıstırmısler sanırım 1.1 4 ılerı otomatık tı bızımkı enteresan araba otomatıkte yakıtın ındıgını göstergede yolda gıderken goruyorduk resmen sonra ılk kazasında sattık saçın naylondan bı farkı yok cunku yakıt degerlerı cok guzel lpg nın ucuz oldugunu dusunursek bırde kullanılan benzınıde hesaba katmak gerektıgını dusunuyorum lpg lı aracta en nıhayetınde her marşa basmamızda benzın ıle calısıyor araba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    4 yıl önce açıldı
    Sportage VS Corolla
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla aracın benzinli hali de az yakıyo, LPG katmerlemiş yakıt tasarrufunu. Ama LPGli fiyatına otomatik CVT şanzımanlı alınabiliyor. LPG ekstrası biraz tuzlu olmuş. Tabi fabrikadan LPG çıkışlı olmasının sonradan LPG takılmasına göre bariz artıları var. Her 2 yakıt deposu da aynı yerden doluyo, yine tek bir beyin var (sonradan LPG takılan bazı araçlarda sistem sapıtıyor, LPG'ye hiç geçmiyor) ve ön konsolda ayrı bir LPG göstergesinin olması da avantaj.

İlla da tasarrufun son haddesine ulaşayım diyenler için LPGli versiyonu iyi ama aynı fiyata otomatik de çeldirici. Özellikle aracın şehir içi kullanıma uygun olduğu düşünülürse otomatiğin değeri daha da artar.

Benim araçla ilgili bir sorum da var: Acaba LPGli versiyon gaz kokusu oluyo mu?
  • az yaksaymış
  • i10 lpg sonradan montaj olmadığı belli.Özellikle tasarlamış adamlar.

Bu araç LPG+otomatik=32.000 tl gibi bir fiyata satılsın B sınıfı tüm araçların satış rakamları düşer eminim
  • Tüketim çok şahane acayip ilgimi çekti bu model. Zaten bu benzin fiyatlarında en güzeli A segmenti lpg li araca binmek. Şehir içi 7 litre lpg tüketiyorlar 100 km yi 22-23 tl ile gitmek gerçekten harika.
  • Fiat Panda da ciddi bi rakip bu araca. 34000 TL'ye 1,2 motorlu versiyonu var. Bazı paketleri pahalı olsa da özellikle içi çok daha şık ve çift sunroof, navigasyon, bluetooth, stop&start gibi seçenekleri var.
  • 15 kuruş iyiymis.

• hararet göstergesinin yerine lpg gösregesi konması... ne kadar doğru,

ayrıca gaz dolumu için aparat gerekmesi:), benzinliğe her gittiğimde torpido da başlık mı arayacağım.. tamam aracın ilk tasarımında lpg yoktu ama daha iyi tasarlanabilirdi

yakıt konusuna gelirsek, muazzam... 15 kuruş şehir içi rahat yakalanır görünüyor
  • yakıt güzel
  • Şehir içi LPG tüketim verileri bekliyoruz.

Ayrıca beğenmediğiniz özelliği var mı?

Varsa nedir.
  • LPGi 1.89dan alirsaniz sehirici 14 kurus.
    2.49dan alirsani 18 kurus yakiyor.

• Ayrıca basan basıyor da
    Bu mesaja eklenen görseller:

hyundai i10 lpg inceleme var.

• İnsan bi anlık gösterge açar, km yerine. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.