Şimdi Ara

Hyundai i10: Motor Performansı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba...bu ötv indiriminden sonra fırsattan faydalanmak istedim ve sıfır km bir i10 almaya karar verdim.alırsam genellikle şehir içinde kullancam ama aklımda motor performansıyla ilgili iki soru war:
    1-arada eminim şehir dışına çıkıcam.otomobil dergileri hep performans arabalarıyla karşılaştırdıklarını söyleyip; "zaten i10 size performans vaadetmiyor" deyip "sol şeridi unutun" diyor.peki cidden durum bu kadar kritik mi yahu?en azından güvenli bir şekilde sollama yapabilirim sanırım? sol şeritten su gibi akmayalım ama efendi efendi gideriz?! dergi biraz acımasız gibi geldi bana!
    2- ankara gibi yokuşlarının hakkının yenilmemesi gereken bir şehirde yaşıyorum.yokuş çıkarken arabanın zorlanacağını biliyorum ama çok can sıkıcı bir boyutta mı?Getzlerin ne kadar zorlandıklarını gördüm,fena değillerdi yine de ama malum motoru daha küçük i10'nun.
    i10'dan fazla bir performans beklemiyorum.malum okuldan eve,evden okula,arada sırada da memlekete ama dergiler ama pek ikna edici bir yorum veremedi.
    bu konularda bana yorumlarınızı belirtip yardımcı olun lütfen arkadaslar...

• 1 lt motorlu yaris yollarda nasıl gidiyorsa 1.1lt 66hp lik i10 da gider merak etmeyin.Rampaları düşünmeyin dişli oranları ona göre hesap edilmiştir her yere gidilir bununla.

Ben test etmedim ancak aracı inceleyen birisi olarak bagajının çok çok küçük olduğunu söyleyebilirim.Araç hindistanda üretilmiş plastik aksam ve kapılar biraz emanet gibi geldi bana.Ama iç hacmi 5 yolcuyu taşıyabiliecek büyüklükte.

Hangi ilte olduğunuz bilmiyorum ama bir aracı almadan önce yapılabilecek en güzel şey onu test etmektir.Büyük bir ildeyseniz test aracı vardır bayinizde.Biraz uzunca test edin ve kararı kendiniz verin.Sonra pişman olmak var.
  • ben bayiide inceledim geçenlerde...aracın en büyük avantajı 17400 lük fiyatı... bu fiyata abs ,klima ve mp3 player dahil.. .ortalama yakıt tüketimi 5 lt... benzinli arçlarda.bundan daha düşük olmaz heralde .tasarımını beğendim...hindistanda üretilmeseydi kesin alırdım..

onun yerine yeni kasa 2.el toyota yaris bakıyorum ...
  • uno muz vardı bi ş.içinde 5 litre tüketen birde bu araçı gördüm ben. düğmeler plastik aksam dandik ama ekonomi için

alıyorum derseniz alınır... tıngır mıngır sürersiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.