Şimdi Ara

Hyundai İ20 Aracımı Aldım. Kısa Bilgilendirme.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
539
Cevap
3
Favori
37.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hotel california

quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah

Bizim müşteri 520 m paket 53,400 euroya aldı

Burda i20 bile 70.000 küsür

Bu zülumu destekleyenden razı değilim hakkımı helal etmiyorum inşallah çocuğundan çıkar resmen vurgundur bu. Hakkımı helal etmiyorum destekleyendende yapandanda edenden de inşallah ahirette görüşürüz vergi değil soygun resmen

Reise bela okumuşsun. EGM ye bildirdim.

Yapma vatandaş yapma senin için geleceğimiz için çocuklarımız için yapma tepki göstereni kovma inan bana maddi durumum azımsanamayacak kadar iyi ancak sizler için titriyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    2011de dolar 1.65 iken 16.363 dolar alabiliyordunuz simdi 7.714 dolar alabiliyorsun arabanizin suanki fiyati 56 bin tl teknoloji ve fiyatlara zam yapildigini(vergi,araba firmalarinin zammi vs ) dusunursek gene aynı para olan bize olmus paramiz değer kaybetmiş yoksa hersey ayni fiyat...

• Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güle güle kullanın :)

Fiyat konusundaki olumsuz yorumları boşverin maalesef memlekette herşeyin fiyatı uçmuş durumda :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: niccotinous

1.0 dsg ecotsi ibiza yakıt tasarrufu , performans , otomatik şanzıman , güvenlik kalitesi olarak i20'ye göre 2 gömlek üstün.
    Dsg'nin sorunları azalmakla birlikte devam ediyor , 1500'tl ye 2 yıllık daha uzatılmış garanti ile 4 sene kafanız rahat kullanabilirdiniz.

i20'nin ibizaya göre üstünlüğü ise tasarım, ekstra donanım , konfor , iç mekanın ferahlığı ve emin olmamakla birlikte süspansiyonları ibizaya göre daha konforlu şehir içi kullanım için.

1.0 eco tsi'in 7lt yaktığı trafikte hyundai ile 10-11 den aşağısını görmezsiniz.
    Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin , ben olsam bu fiyata yine de ibiza alırdım :)

Tasarım konusunda da i20nin son demleri, ibiza yenilenen kasasıyla çok daha yakışıklı geliyor 2018de.

• quote:

Orijinalden alıntı: aksumit

quote:

Orijinalden alıntı: Engin Cann

i20yi küçümseyenler olmuş. Kaç kere bindiler, kaç kere kullandılar acaba ? Ben söyleyeyim : hiç.

Yorumları okudum da kotuleyenler i 20 yi değil fiyatını kötülüyor.

70 bin liraya benzinli otomatik panoramik ne alınabilir bi söyler misin 0 km? İ20 f/p bir araçtır b segmenti demekte tam doğru değil şaft tünelide yok. 1.90 boyumla çok rahat kullandım bu aracı 5000 km boyunca ama yakıt sarfiyatı yüzünden 1 ay önce sattım. 45 kurusa yakın harcıyor devirli şehir içinde.

• herkes 70000 liraya takılmış fakat 0 araç fiyatları böyle artık ve gittikçe artıyor ne yazık ki. konu sahibine hayırlı olsun.

@spookytr hocam hangi devir aralığında vites değiştiriyorsunuz? 2016 i20 1.2 var bende de. küçük yerde yaşıyorum neredeyse hiç trafik olmuyor fakat 7 litrenin altına hiç inmedi. 4 aylık sürücüyüm belki onunda etkisi vardır.
  • Su forumda 2 tip uye var,

birinci tip karsisindakini asagilamayi, yada aldigi arac uzerinden kisisel olarak hakaret etmeyi bi halt sana uye tipi.

Allahtan bunlardan cok yok yorumlara kisaca goz atin zaten kendilerini aninda ele veriyorlar.

Diger tipte normal isinde gucunde insanlar hobi olarak burada yazi yazan uyeler.

Ilk tipte buyuk psikolojik sorun var burada saga sola cemkirerek kendilerini rahatlatiyorlar aslinda forum bir tur psikolojik terapi oluyor bu uyelere. Tabi karsisindaki kisileri gereksiz meskul ediyorlar orasi ayri.

Araciniz hayirli olsun 1. Tipteki uyelere aldirmayin. Keyfinize bakin.

Hayirli gunler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 5 Haziran 2017; 22:23:55 >
  • Hyundai İ20 Aracımı Aldım. Kısa Bilgilendirme..

ayni arac 9 500 euro almanyada
    bedava verseler almam o ayri konu ama buna 70 000 tl bayilmak soygundur

ama türkiyede ehonomi coh eyidir sonucta
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Şu ibizanın tasarımında eskiye göre ne fark var anlayamadım. Klasik vag grubu araçlar gibi biraz kaportaya belirgin keskin hatlar yap piyasaya sür mantığı. Ibiza Leon skoda passat superb alayı aynı geliyor bana.

Adam sürücü koltuğunda emanet duruyor belliki sürüş pozisyonu sıkıntılı.

Gösterdiği sandviç araç içindeki ruh halini mi yansıtiyor orayı anlamadım :)

• Hyundai İ20 Aracımı Aldım. Kısa Bilgilendirme..

sunu da koyayim da güzel bir karsilastirma olsun :)
    elin almani 40 000e 313 beygirlik su canavari aliyor sen 70 000e o kutuyu aliyorsun
  • Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin

• quote:

Orijinalden alıntı: basturk9027

Adiniza sewindim hocam gule gule kazasiz belasiz kullanin.

Ama 70k ya i20 vicdansizlikdir soygunculuktur zorbalikdir !!!

Allahdan 2012 de 56k verip dizel nissan juke 1.5 sport pack almisim yoksa sifir arac isi hayal olucakdi.

Allah belanizi versin diyorum bizi bu hallere dusurenlere.. Elbet cikar biyerden ..

Bende tekna paketi 50k ya aldım. Nissanda sizi öpmüş

• 70 bin ₺ verilir mi diyen arkadaşlar hangi araçlara biniyor çok merak ettim açıkcası. Verilir hocam niye verilmesin. Kazasız belasız kullanın. Hayırlı olsun

• Aktif baş destek sistemi var mı? ESP zorunlu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TermeLee

quote:

Orijinalden alıntı: aksumit

quote:

Orijinalden alıntı: Engin Cann

i20yi küçümseyenler olmuş. Kaç kere bindiler, kaç kere kullandılar acaba ? Ben söyleyeyim : hiç.

Yorumları okudum da kotuleyenler i 20 yi değil fiyatını kötülüyor.

70 bin liraya benzinli otomatik panoramik ne alınabilir bi söyler misin 0 km? İ20 f/p bir araçtır b segmenti demekte tam doğru değil şaft tünelide yok. 1.90 boyumla çok rahat kullandım bu aracı 5000 km boyunca ama yakıt sarfiyatı yüzünden 1 ay önce sattım. 45 kurusa yakın harcıyor devirli şehir içinde.

Haklısınız i 20 güzel bir arabadir emsallerine göre. Ama her ne olursa olsun 70 bin lira çok para. Şahsen ben o fiyata c segment baz donanım alır ve çok daha mutlu olurum. Ve bahsettiğiniz i 20 benzinli bir de

• 🚮

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadın Doğum Uzmanı

70 bin ₺ verilir mi diyen arkadaşlar hangi araçlara biniyor çok merak ettim açıkcası. Verilir hocam niye verilmesin. Kazasız belasız kullanın. Hayırlı olsun

Fairway 1,6

• B+ mı bilmem ama aracınız yakıt konusunda gerçekten C+ sınıfında.

• hayırlı olsun, o sınıfta 1.4 motor 8.3lt aşırı...

• Hayırlı uğurlu olsun kardeşim Allah kaza bela vermesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.