Şimdi Ara

hyundaı i30 1.6 TURBO GDI SPORT benzinli --- Sizce bu araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 90 bin TL bütçe var aklım tercihler arasında gidip gidip geliyor. Bir yandan bu parayı verip alabileceğim en yüksek performansa sahip olmak istiyorum. Öte yandan vazgeçeceğim konforlar geliyor aklıma, en başta otomatik vites özelliği. Ne dersiniz sizce değer mi bu aracı almaya? Ya da aynı bütçeye farklı tavsiyeleriniz varsa nelerdir? Yardımlarınızı bekliyorum

• Gidip araci incelemelisiniz basta. Otopark testine bakmistim ilk ciktigi zaman. Ciddi almayi duunuyordum. Ama icerde pek de ozel hissettirmedi arac bana. Ambition donanim a3'um kullanirken beni daha cok simartiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kesinlikle hevesim olan aracı alırdım.

Turbo i30 almak istiyorsanız onu alın bence.

Benim 90 bin liram olsa ikinci el bir comfortline passat alırdım.

Tabi son zamlardan sonra araba almak tartışmalı bir konu. Parasını hak eden bir araba var mı bilmiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelamiŞahin

Ben kesinlikle hevesim olan aracı alırdım.

Turbo i30 almak istiyorsanız onu alın bence.

Benim 90 bin liram olsa ikinci el bir comfortline passat alırdım.

Tabi son zamlardan sonra araba almak tartışmalı bir konu. Parasını hak eden bir araba var mı bilmiyorum...

Fiyatlar ayrı bir tartışma konusu. Piyasadaki bütün arabalar hak ettiğinden yüksek değere satılıyor bence. Ama şuan bir araç almam gerekiyor dolayısıyla bu parayı öyle ya da böyle vereceğim. Ha bir de 2. el araç bakmadığım için tercih zorluğu çekiyorum. Benim de şuan tek düşündüğüm i30 sport ama yol bilgisayarında 9-10 litrenin altına düşmeme ihtimali korkutmuyor değil
  • ALAK_ kullanıcısına yanıt
    Gülü seven dikenine katlanır... Araba yürüyorsa yakacak ondan kaçış yok.

Kriter belirtseniz daha sağlıklı yorum yapılır aslında.

Bagaj,diz mesafesi,performans... tam olarak ne bekliyorsunuz?

• Alınır ama 2.el alın.Yesyeni az km'li araçları 70-75 civarına satıyorlar.
  • Test sürüşü yap görüşlerini aktar sonra yardım edelim.Şimdi kesin bir şey demek.

Zor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kia proceed dusunmezmisiniz peki? Temizleri var. Ve yeterince deger kaybetmis

• kia pro ceed gt ye de bir bakın.

• Kia da 2 kapı zor satılır ve kullanımı rahat olmaz.Fiat 1.4 tjet motorlular veya guiletta bakılabilir.Tüpe de uyumlu,direkt obd2 turbo regülatörlü sistem takılıyor.Öyle özel sistemlere gerek yok,3-4 bin cepten çıkmıyor. i30 gdi motor uyumlu mu ?
  • 1.4 tsi highline golf de düşünülebilir

• otomatiği yoktu bunun sanki, 150 tsi leon golf a3 tarzı bişey alsan yine işini görür, i30la aynı giderler malum i30 1500kg
  • ALAK_ kullanıcısına yanıt
    Hem keyif hem aile arabası isterseniz subaru levorglara bakın derim. Hem kaliteli hem 4*4 hemde hızlı. Donanımı ise epey iyi. 90 olmazsa 93-95 e temiz 2015 alınır.

• Arkadaşlar kesinlikle sıfır araç düşünüyorum. Ona göre tavsiye yaparsanız memnun olurum

• Alınır 2.eli 70 civarına bulursun güzel araç

• 0 düşünüyorsan i30 1.6 gdi turbo yu al bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.