Şimdi Ara

hyundai i30 station wagon vs Egea (Manuel dizel )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hyundai i30 station wagon  vs Egea (Manuel dizel )

Resimler temsili

bu yıllar arasında bakıyoruz bütçe max 130.000

iki aracı kullanmadığım için bilemiyorum sanki hyundai çoğu şeyde

daha iyi gibi sadece 2.eli SW olduğu için zayıf olabilir gibi

Egea 1.6 Dizel urban paket 2016 model

120 beygir 320 tork

Hyundai i30 station wagon 2014

136 beygir 260 tork

ikiside 4.5 metre civarında

bagajlarda 500 üstü ikisininde

6 ileri manuel iki araç

Araştırmalarım sonucu

+ ikiside 7 litre civarı şehir içi

+Boyutlar ikisininde aynı gibi pek fark yok

+Parça fiyatları'da aynı yakın sayılır

''''' Yol tutuş ve güvenlik daha önemli tabi '''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusatttt -- 2 Nisan 2021; 0:7:53 >

• Egea sedanın kalitesi i30a yaklaşamaz. i30 araba olarak daha mantıklı ama Egea bir tık daha ucuza yürütülür.
  • egea alırdım ben olsam.

2.eli daha rahat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

egea alırdım ben olsam.

2.eli daha rahat.

i30 daha kaliteli ama 2. eli zayıf.

• Kalbim i30

Beynim egea

not: bravo multijet 1.6 dizel kullanıyorum, parça maliyetleri hiç de uygun sayılmaz. 1.3 ile baya fark var.

• O kasa i30 şasesi ile Egea kıyaslanmaz bile ama station aracı satmak kolay olmaz Egea dediğin araç nakit para.

• Hayaller İ30 SW

Hayatlar Egea Sedan.

• i30 SW tabi ki alınır. Piyasası uygun olduğu için Egea ila aynı paraya geliyor zaten, satışı hiç düşünmeyin daha kolay bile satılır.

Ama ben Ceed 1.6 crdi manuel concept (ya da plus) öneririm, 1 tık daha kalitelidir. SW de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 2 Nisan 2021; 16:49:40 >
  • Parca fiyatlari konusunda fiat daha uygun, o maddeye katilmiyorum. İ30 daha iyi uzun sure binecekseniz zart diye satma derdiniz yoksa i30 daha iyi.
  • san_jose kullanıcısına yanıt

dostum parça maliyetlerinden bahsetmişsin neler mesela pahalı diyorsun galiba bahsedermisin

• pusatttt kullanıcısına yanıt
    İ30 bakım/parça maliyetleri bilmiyorum ancak daha önce 1.3 mjet kullanırken şu anda 1.6mjet kullanıyorum. 1.6 mjet bakım/parça konusunda genelde uygun diye düşünülür ancak değildir. O açıdan uygun olmadığını söyledim. Dediğim gibi i30 için bişey diyemem.
    Mesela 1.6 mjet için baskı balata volan şu an min. 5.000-5500 tl civarı olması lazım. 1.3 mjet için ise 2000-2500 tl civarı olması lazım.
    3-4 ay önce triger, devirdaim vs değiştirdim 2100 tl ödedim özel serviste. 1.3 mjet için zincir seti değişimi 1150 idi aynı dönemde, aynı serviste.
    En basitinden yıllık bakımda bile 150-200 tl oynuyor aralarında.

1.6 mjet gerçekten keyifli ama parça/bakım maliyetleri sanıldığı gibi 1.3 mjet kadar uygun değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.