teşekkür ederim bir sorum daha olacak bina montaj Elektrikli Araç Şarj ünitesi için bu kablo kullan dediler 5X4 Mm Nym Antigron kablo bunu önerdiler |
HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (170. sayfa)
-
-
9 kasım da 1840 fiyat aldım. oldukça yüksek geliyor. Aralık ayında araç gelmeyeceği söylendi.
ev 6 1920 tek fiyat bu ay araç yok. Yer: antalya
-
Ev6 konyada var aracı inceledim. Ambiyans aydınlatma, elektrikli bagaj kapağı, kararan ayna, elektrikli yolcu koltuğu ve uzun far asistanı gibi özellikler ioniq 5 te varken malesef ev6 da yok. Ayrıca çok fazla sert plastik malzeme kullanılmış ioniq5 e göre. Bence tek üstün yanı dış tasarımı çok hoş. Fiyat performans olarak değerlendirdiğimde ioniq in daha düşük fiyatla satılması ve yukarda saydığım ekstraları yüzünden ev6 ya göre çok daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Kia 1920den aşağı indirmiyor fiyatı zamanında benzerini niro da filan da yaptılar. Fiyatı indirmeyip 2025 te 2024 model ev6 ları kampanyalı(sıfır faiz vs) satmaya çalışırlar bu kafayla
-
Hes marka alın -
Konya bayisi hep aynı, test sürüşüne gittiğinizde bile tavırları bir acayip. Bu kafayla nasıl araç satıyorlar anlamıyorum.
-
Şerit takip tuşuna basılı tutun... -
Bu yazdıklarınızın hepsi Ioniq6'da da mevcut... O da çok iyi bir seçenek bence...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricin -- 10 Kasım 2024; 19:57:16 > -
Fronius markasıyla bu ürün bire-bir aynı. Hangisini isterseniz onu tercih edebilirsiniz. Kaliteli bir ürün. Sarj kW gücünü kendiniz dilediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.
Tesisat kablosuyla ilgili sorunuza gelirsek; Bu kabloyu bulunduğunuz ildeki bir elektrikçi ile (daha önce pano kurulumu yapmış olması tercihiniz olsun) görüşerek karar verin. Çünkü onların toptancıları oluyor malzeme alabileceğiniz.
-
Tek Vestel almayı düşünüyorum servis ağı çok geniş olduğu için -
Yeni IONIC 5 te Hafızalı koltuk ayarı varmı? Varsa nasıl yapıldığını paylaşırmısınız.
-
yeni ioniq5 te yok maalesef hafızalı koltuk.
-
-
Selamlar hocam . Ruhsatımda 2024 model Ioniq 6 nisan-mayıs türkiye girişli aracımdaki avn ünitesini biraz önce söktüm ve kontrol ettim. sizinki ile aynı, device-id ve user-id yok. ayrıca 3 numaralı bağlantı kablosu ile beyaz konnektör girişi de yok. Fotoğrafları ekliyorum.
-
Güncelleme: Eski kia media unitlerime göz gezdirdiğimde sizlerin bahsettiği beyaz çok pinli konnektör lte modülüne güç veren konnektör büyük ihtimalle. Büyük beyaz konnektör işlemciye ve ramlere güç verirken küçük beyaz konnektör de lte modülüne güç veriyor çünkü lte modülü de ayrı olarak ram vs içeriyor. Örnek fotoğraf ekliyorum.
-
dostum seninde ellerine sağlık hem cesaretini için kutlarım hemde uğraştığın için... keşke okadar uğraşmışken çözülseydi. :(
-
Sürüş modları ile ilgili şöyle bir öneride bulunabilirmisiniz?
Şehir içi sürüşlerde- Eco Mode yada Normal Mode Auto Rejen Açık yada kapalı
Şehir dış - Eco Mode yada Normal Mode Auto Rejen Açık yada kapalı
Hangi kombinasyonla daha efektif şarj kullanımı sağlanabilir?
-
Merhaba 2024 model Ioniq 5 te hız uyarısı her araba çalıştığında devreye giriyor. Uyarıyı iptal etmenin ( ses anlamında) bir yolu var mıdır?
cevap verenlere teşekkür ederim şimdiden
-
Merhaba, progressive aracımdaki NEXEN yazlık lastiklerden hafif yağışlı havalarda hiç memnun değilim.. Araç ile ilk kışım olacak, tercih ettiğiniz kış yada 4 mevsim lastikler nedir?
-
Maalesef hocam, bildiğim kadarıyla yapılan yazılım güncellemeleri de bu sorunu çözmedi.. Direksiyondaki kısayolu o menüye yönlendirip her çalıştırmada kapatıyorum hala..
-
Şahsen şehir içi-dışı Eco mode + i pedal kullanıyorum. I pedal'a alıştıktan sonra hem en tasarruflu şekilde sürüyorsunuz hemde tek pedal kullanım gaz fren kullanımına göre çok daha kolay gelmeye başlıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X