EV6'da yok maalesef. |
HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (168. sayfa)
-
-
Satınalmadan önce ücretsiz keşif mümkün mü?
Sıva üstü mü bu cihazların kablolaması yoksa sıva altı mı?
-
Ücretsiz keşif mümkün hocam, numarası var ararsanız geliyorlar. Kendi sistemimde sıva üstü geçirdim, ancak sıva altı da geçirmeniz mümkün. Hattı düzenleyen binanın mühendisi sıva altı olup olmayacağını sordu ancak pek görünür bir yer olmaması nedeniyle sıva üstü tercih ettim.
https://statik.vestel.com.tr/webfiles/vestel-evc-kurulum-rehberi.pdf
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hyundai den sms gelen var mı gönüllü geri çağırma diye bi sms aldım
aynen şimdi bana da geldi
Sebebi ne acaba
makyajsız yeni kaasa alıp multimedya güncellemeyen oldumu arkadaşlar ?
-
Bana da gelmiş ben iccu yu yaptırdım başka bir geri çağırmamı uygulamadan baktım eskisi duruyor.
-
Hyundai'ı arayıp sordum mesajla ilgili, Akü bitmesi hakkındaymış. akü incelemesi yapıp Broşür vereceklermiş.
-
ICCU konusu neydi onu da yaptırmadım ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de randevu aldım, akü hakkındaymış ama servise gidip aracı bilgisayara bağladıktan sonra detaylı bilgi vereceklermiş. ICCU güncellemesi olayından farklı bir geri çağırmaymış.
-
✋
Merhaba arkadaşlar şu konuyu merak ediyorum batarya sağlığı ile ilgili ioniq lerde durum nedir servis bakımlarına giden arkadaşlar var ise orada bilgi veriliyor mu? fazla km si olan arkadaşlarda böyle bir bilgi var mı acaba, teslalar için baya var mesela 90binde batarya %91-92 de falan, bataryalar aynı benzer oalcaktır ama merak ettim bizim araçlar içinde elinde veri olan paylaşabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guven29gs -- 6 Kasım 2024; 16:30:20 > -
Ev araç sahipleri olarak fosil yakıtlı araçlar hakkında ne düşünüyorsunuz ? Halen yeni modeller geliyor,pazar payı elbet düşecek ama fiyatlarında gerileme olacak mı sizce ?
80 lerdeki dizel araçlara, 90 lardaki lpgli arçlara ne olduysa şimdi de ev lere aynı şey olacak. Kümeste yeteri kadar ev li araç sahibi toplandığında sırasıyla ötv, ve şarj fiyatları artırılacak, EV araç sahibi olanlar stalinin tavuğu gibi bir oraya bir buraya koşturacak, ama sistem hep kasanın kazanmasına programlı olacağından ne EV sahipleri ne fosil yakıt kullananlar hiçbir zaman kazanamayacak. Bu ülkede vatandaşın nefes almak için yöneldiği ne varsa zamanı gelince gırtlağına çökülerek burnundan fitil fitil getirilir. Not: EV araç almak için uygun zamanı bekleyen, fosil yakıt kullanan bir araç sahibiyim, linçlerken bunuda göz önünde bulundurun.
Edit:İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 6 Kasım 2024; 18:15:42 >
Hyundai'lerde 100.000km yapıp serviste bataryası %99 üstü ölçtüren çok var.
Obd adaptörü alıp cep telefonundan aracın pil sağlığını görebilirsiniz.
-
Muhakkak öyle olur tabi,biz vatandaş olarak kollamak durumunda kaldığımız için fosile şimdi mi veda edelim yoksa biraz daha bekleyelimmi derdindeyiz,kasa alacağını alacak her türlü.
Kia EV3 menzil 600 km (şehir içi 770 km) ve liste fiyatı 1.640.000₺ ile başlıyor. Üstad bu araca ne diyorsun
B suv segment bir araç, fiyatı sınıfına göre fazla; öte yandan 800 volt mimari yok, alacağınız hızlar pek fazla olmayacak. Hızlı şarj almak öncelik değilse alınır, ancak benim tercihim olmayacaktır. Makyajsız ioniq 5 kısa menzil de olsa fersah fersah ileride bir araç.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X