Bildirim
Hyundai nasıl bir arabadır?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu nasıl bir soru ne kadar yakar ne demek hocam 4 litre yakan arabasıda var 14 litre yakan arabasıda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 6 yıldır 2019 model Hyundai Tucson kullanıyorum ,genel olarak Hyundai sorunsuz bir araç ,dizel alırsanız yakıt tüketimi düşük, benzinliler de model yılına göre değişir ,yeni modeller daha az yakar
Korkmadan alın ,oturmuş modelleri ,arıza pek çıkarmaz ,uzun yıllar kullanabilirsiniz
Benim araca özel arızası kalkışlarda titremesi, onuda yoğun trafikte yapıyor ,vitesi manuele alarak çözüyorum ,oda çok ender oluyor motor evladiyelik
-
Hocam 2019 model araç nasıl 6 yıldır kullanıyorsunuz :)))
-
araç 6 yaşında görünür sistemde, o yüzden öyle demiştir arkadaş.
araç yaşı mtv sisteminde öyle hesaplanır, 2019 model araç, 2019-20-21-22-23-24 toplam 6 yaşında sayılıyor.
-
Elit plus gibi en üst paket aracın kapı koluna siyah plastik açma kapama düğmesi(böyle baya bildiğin basmalı) koyan dandik bir arabadır. Teknoloji yönğnden çok doluymuş gibi görünür ama bunları mantıklı kullanmak konusunda biraz salaktır. Yakıt tüketimi kararsızdır. Her gün yeni bir arızasını forumlardan öğrenirsiniz. Dizelleri hele baş belasıdır en çok arızayı bunlar verir ki internette gördüğünüz ambele olmuş motor bu markaya aittir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hyundai h100 tutulan modeli hangisi
- hyundai accent on cam fiyatını bilen varmı
- hyundai i30 en çok tutulan modeli
- hyundai otomatik şanzıman nasıl
- hyundai i20 en dolu paketi hangisi
- hyundai i20 n kaç beygir
- bayiden sıfır araba fiyatları
- hyundai i10 otomatik sıfır fiyat
- hyundai santa fe, 7 kişilik 2024
- hyundai i20 sıfır fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X