Şimdi Ara

Hyundai Tuscon 1.6 GDI Turbo 2017 model nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bütçem yaklaşık olarak 980.000 TL civarında. Güzel bir SUV araç arıyorum. C Suv olması tercihimdir. 2020 model Nissan Qashqai Skypack modelleri var. Bugün galerilerde gezerken 35.000 km'de 2017 model bej renkli Tuscan araca denk geldim. Fiyatı biraz beni aşıyor ama en son 1.015.000 TL'de ok dediler. Araçta carplay yok ama sanırım download edilerek yüklenebiliyor. Emin değilim bunu da araştırıyorum.

2020 model bir Qashqai 60.000 KM mi yoksa 2017 model Tuscon mı diye iki arada bir deredeyim şu anda. Araçta koltuk ısıtmadan tut cam açılır tavan vs her şey var. Boyanmış, çarpılmış vs hiç trameri de yok. Güvendiğim bir bayi satıyor. Neyse içim ısındı bu arabaya ama 2017 model çok da yeni sayılmaz. KM'sinin düşük olması büyük avantaj.

Başka araçlara da bakıyorum. Toyota C-RV, Honda H-RV, Nissan Qashqai ve hatta biraz da MG modellere de bakıyorum. Şimdi başka model ekledikçe herkes kendi zevkine göre bir model söyleyecektir. Ama öyle yapmayalım mümkünse bu fiyata bu araba alınır mı nasıldır, Carplay yüklemesi kolay mı gerçekten internette okuduğum gibi bir dosya indirip USB ile araca yüklemek kadar kolay mı?

Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwain -- 6 Nisan 2023; 19:2:35 >

• Tucson'un da Qashqai'nin de yeni kasaları çıktı . Yolda her gördüğünüz de moraliniz bozulabilir. Ayrıca 1 milyona 5 yaşında bir araç almak pek mantıklı değil . Onun yerine sıfıra yakın B SUV alınıp keyifle binilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chery bakın,veya mg
    bilindik marka istiyorsan grandland

• en1gma kullanıcısına yanıt

MG de bakıyorum ama 1.0 modelleri ile 1.5 modelleri arasında sanırım kasa farkı var. 1.0 modeller B sınıfı, 1.5 modeller C sınıfı diye algıladım fotolardan. Aracı gidip görmediğim için bilmiyorum. Cherry Omoda var sanırım şu anda çıkacak ama gelmedi diye biliyorum satan da var mı ondan da emin değilim hala. Bayiler gelmedi demişti aradığımda.

• Öncelikle Hyundai Tucson, Qashqai'den net daha iyi bir araç. Arka arkaya birer gün binin anlarsınız direkt farkı.

Yalnız Tucson makyajlı kasa olsa daha iyi olabilirdi. Üzerine makyaj yedi ve kasa değişti. Biraz yüzü eski kalmaya başladı.

• Mokali Amca kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Evet kasa ve makyaj olması bir sorun elbette. Ama bana şu anda baktığım kasa da çok kötü görünmüyor. Keşke yeni kasayı alabilsem ama bütçe yaklaşık 980.000 TL.

• dwain D kullanıcısına yanıt

2022 model mg 1.5t hs ler 1030 bandında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 6 Nisan 2023; 21:59:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha yeni bir kasa olarak ssanyong korando yu inceleyin isterseniz.. güzel ve geniş bir araç.

• en1gma kullanıcısına yanıt

Sahibinden de o fiyatlarda göremiyorum :( Millet kafasına göre arttırıp duruyor.

• dwain D kullanıcısına yanıt

hocam araba değişeceksen beklememen lazım,senin arabanın veya paranın da değeri aynı oranda artıyor ona bakarsan,tabi parayı tl de tutmadığını varsayıyorum

beklediğin her dakika zam yer

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-mg-2.000-km-de-mg-luxury-paket-1089956235/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 8 Nisan 2023; 8:48:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.