Şimdi Ara

i phone kampanyası değişikliği hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 ay taahhütlü kampanyadan 3gs almıştım dostlar, malum 5 çıkıyor çok yakında, benim henüz 8 ay oldu, yani 10 faturam daha var, 5 çıktığı zaman, bu kampanyadan çıkıp (kalan cihaz bedelinin tamamını ödeyip) yeni iphone kampanyasına katılabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

18 ay taahhütlü kampanyadan 3gs almıştım dostlar, malum 5 çıkıyor çok yakında, benim henüz 8 ay oldu, yani 10 faturam daha var, 5 çıktığı zaman, bu kampanyadan çıkıp (kalan cihaz bedelinin tamamını ödeyip) yeni iphone kampanyasına katılabilirmiyim?

Faydalanamamaniz icin herhangi bir neden goremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

18 ay taahhütlü kampanyadan 3gs almıştım dostlar, malum 5 çıkıyor çok yakında, benim henüz 8 ay oldu, yani 10 faturam daha var, 5 çıktığı zaman, bu kampanyadan çıkıp (kalan cihaz bedelinin tamamını ödeyip) yeni iphone kampanyasına katılabilirmiyim?

taahhüt bedelini ödediğiniz anda problem olmaz..
  • Merak etme, sen 10 faturanıda ödediğinde ancak bulursun ip 5 i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Merak etme, sen 10 faturanıda ödediğinde ancak bulursun ip 5 i hi hi hi :)

iphone 5 çıkar onu alırsın tam yarısını ödemişken iphone 6 çıkar.Bu işler böyle pazarlama taktiği.iphone 5 almana gerek yok,ondaki programları iphone 4 e de yükseltirsin,boşuna para ödeme.Güncellemeleri yapınca ne gerek var iphone 5 e ,sadece rakamları farklı olacak.
  • benim de başıma geldi turkcellden ip4 alıp kontrattan çıkıp parasını ödemiştim.ancak tekrar almak istediğimde kontrattan çıktığım için yeni kontrat yapmadılar yani vermediler.bende müşteri hizmetlerini arayıp sor,bunun belli bir süresi vardır illa
  • gerekte kalmadı zaten 4s çıktı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: webislander

benim de başıma geldi turkcellden ip4 alıp kontrattan çıkıp parasını ödemiştim.ancak tekrar almak istediğimde kontrattan çıktığım için yeni kontrat yapmadılar yani vermediler.bende müşteri hizmetlerini arayıp sor,bunun belli bir süresi vardır illa

parasını ödemişsin madem neden verdiler ki ilginç!

süre ile ilgili bilgi alabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvencakin

quote:

Orijinalden alıntı: webislander

benim de başıma geldi turkcellden ip4 alıp kontrattan çıkıp parasını ödemiştim.ancak tekrar almak istediğimde kontrattan çıktığım için yeni kontrat yapmadılar yani vermediler.bende müşteri hizmetlerini arayıp sor,bunun belli bir süresi vardır illa

parasını ödemişsin madem neden verdiler ki ilginç!

süre ile ilgili bilgi alabildiniz mi?

yok hiç ilgilenmedim.müşteri hizmetlerini aramak lazım
  • Noxco kullanıcısına yanıt

Nerden nereye dimi @Noxco şekerim. 2011'de Iphone 5 almak için 5 maaş gerekiyordu. Şimdi 2. eli 200 tl etmiyor. Toplum olarak modayı takip ediyoruz. Ben iphone 6 s hala yedek tel olarak kullanıyorum en sevdiğim iphone telefondu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet nereden nereye.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.