Şimdi Ara

i20 1.4 CRDİ Performans?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
11.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu başlıktaki aracı araştırıyorum biraz yorumlara bakayım dedim.Focus 3 Dizel ile içi ful yüklü i20'ye yetişemeyenler varHerkes övüyor uçuyor,kaçıyor ful dolu 5-6 kişi ile deli gibi devirlenerek yokuş çıkıyor vs diyorlar.Fabrika verilerine vs bakıyorum 13.0-13,5 Sn 0-100'ü mevcut.Videolara bakıyorum 210 Km/s yapanlar var.Veriler ve aracın reel'deki performansı çok tezat gözüküyor.

Ya kullananlar çok abartıyor.Yada hyundai aracın performansını vasat(Neden böyle birşey yapsınki..) gösteriyor.Sizin düşüncelerini merak ettim.

https://www.youtube.com/watch?v=6Lyj_NJfiEM

https://www.youtube.com/watch?v=amkLc3mh7Ok

• Videolardan biri yeni kasa diğeri eski kasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

Videolardan biri yeni kasa diğeri eski kasa

Farkındayım,aralarında performans farkı yok.Yeni kasa 20 nm fazla tork'a sahip ama 50 kg daha ağır.Yani benzerler
  • İşte bunlar hep torktan
    Turbo, haram beygir

• Biraz abartmayı seven bir milletiz normaldir.

• Gösterdigin ilk videodaki araba Chipli büyük ihtimal , 1.6 crdi ler o hızlara ulasamazken i20 nasıl ulabiliyor. Ayrıca normal bi i20 o hızlarda nasıl olur bilemem.

Millet malını övmeyi çok seviyor , bazıları ise organı gibi sevip övüyor.

Hyundai İ30 2014 1.6 Crdi 198 km/h 4.000dd 6. vites Top speed videoları.

https://www.youtube.com/watch?v=SVbzPDKp3CM

https://www.youtube.com/watch?v=mlKWB2wjMX4

Ford focus 2007 1.6 Tdci 208km/h 4.000 5.vites videosu ( kendi aracım )

https://www.youtube.com/watch?v=TFT6QmNjwyk&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyuce35 -- 11 Nisan 2016; 21:05:14 >

• Yeni i20'lerin 0-100 verisi 12,1 sn , max hızı 175.Eski kasadan farklı volan vs durumu performansta etki yapmış.Uçup kaçmaz ama utandırmaz.Standart 90 Hp dizel B sınıfı gibi gider.Daha sessiz,daha benzinli karaktere yakın bir dizel motordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkantasdemir -- 11 Nisan 2016; 20:05:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CLİO 4 1.2 TURBO EDC LPG
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyuce35

Gösterdigin ilk videodaki araba Chipli büyük ihtimal , 1.6 crdi ler o hızlara ulasamazken i20 nasıl ulabiliyor. Ayrıca normal bi i20 o hızlarda nasıl olur bilemem.

Millet malını övmeyi çok seviyor , bazıları ise organı gibi sevip övüyor.

Videoda muhakkak bir bit yeniği var. Ayrıca lastik basınç arıza ışığıda yanıyor.

• Otoparkın testi vardı 240 nm torku olmasına rağmen ağırlıktan dolayı performans kötü demişlerdi.

Ha bu arada bu test en az 6-7 ay önceydi. Şu anda test yapsalar hyundai onlara araç verdiği için performansı öve öve bitiremezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white without pressure -- 11 Nisan 2016; 20:47:27 >
  • İ20 75lik ilk çıkan 1270 kg kullanıcı olarak araç 4 kişi bagaj dolu Elmadağ rampayı 110 la çıkıyor mazotunda etkisi var rampada bayıldığını bilmem

Son hız geçenlerde 185 i gördüm 90 lıklar daha iyi gidecek tabi 0.100 denemedim gecen corolla ile kapıştık gelmedi peşime 😀

Rampada samsun çıkışı çoruma giderken c max ile kapıştık o da gelmedi

• 1.4 crdiyi bilmemde 1.5 110 luk getz veya era koltuğa yapıştırır

• Respectformuslims kullanıcısına yanıt
    https://m.youtube.com/watch?v=jrxWSOsRvX4

Teldeyim de fordçuya sol şeridin fatihini gösteriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

İ20 75lik ilk çıkan 1270 kg kullanıcı olarak araç 4 kişi bagaj dolu Elmadağ rampayı 110 la çıkıyor mazotunda etkisi var rampada bayıldığını bilmem

Son hız geçenlerde 185 i gördüm 90 lıklar daha iyi gidecek tabi 0.100 denemedim gecen corolla ile kapıştık gelmedi peşime 😀

Rampada samsun çıkışı çoruma giderken c max ile kapıştık o da gelmedi

Hocam kusura bakmayın ama diğer araçların kapıştığınızdan haberi varmıydı??

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Yalnış anlamayında hocam Focus videoda kendi halinde orta şeritten gidiyor adam yanından geçiyor sadece . İsterse focus plakasını bile okutmaz eraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Propertij2931 -- 11 Nisan 2016; 21:11:21 >
  • ozbayram kullanıcısına yanıt
    Işıklarda kafa kafaya bi araba neden kalkar
    Yada rampa yukarı 140 160 ile yardırarak neden bi araba yandaki ile beraber çıkar sence

• Propertij2931 P kullanıcısına yanıt
    Arabayı ben kullanmadım focusda kullanmadım bi bilgim video denk geldi yulardakileri izlerken ben sadece 210 a örnek için ekledim

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Işıklarda kafa kafaya bi araba neden kalkar
    Yada rampa yukarı 140 160 ile yardırarak neden bi araba yandaki ile beraber çıkar sence

Cevabı kendiniz verdiniz. Muhtemelen haberleri yok. Her sert kalkış yapan limitlerinde kullanacak diye birşey yok. Arabanız 75 lik 1300 kiloya yakınmış, bahsettiğiniz araçlar size geçilmez, hele hele arkanızdan gelememe gibi bir durum hiç olmaz.

• ozbayram kullanıcısına yanıt
    Ya ben anlatamıyorum yada siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşın demek istedigi her sizle birlikte kalkan yokuşlarda 140-160 ile cıkan arac sizle yarısmak için degil normal bir sekılde gitmek için gitmiş olabilir diyor.

Zaten dediginiz araçlar gerçekten bassa yada sizinle kapısmak istese ilk kalkışda dahi uzar gider.
  • ya bırakın şu tenekeleri üç kuruşluk dizellerimi tartışıyosunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.