Şimdi Ara

İ20 otomatik katlanır ayna çalışmamaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, düne kadar bir sorun yoktu bu sabah kilidi açtığımda katlanır aynaların açılmadığını farkettim neyse elimle açıp arabayı tekrar kitledikten sonra da kapanmadı geri. Sebebi ne olabilir sizce? Bir tanesi bozulsa motoru vs bozulmuş diyeceğimde ikiside aynanda bozulunca aklıma birşey gelmedi. Güçsüz aküden olabilir mi?

İ20 2021 elite

• benim de aklıma akü geldi ama bilemiyorum bir bakarsın akü sapasağlam da olabilir , gece vakti sen yokken sokaktaki cocuklar aynaları mı bozdu acaba o da bi ihtimal

birde sigorta kutusunu kontrol et sigortası da atmış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 8 Eylül 2024; 19:3:46 >
  • TheJudgé kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum hocam otoparkta duruyordu ikisini de bozdularsa helal olsun :) bir otoelektrikçiye gitmek şart ozaman başka fikri olan yoksa
  • Aynalariniz duruyo mu acaba. Yani birisi standart ayna takip, otomatik aynalari çalmiş olabilir
  • Cam açıp kapama düğmelerinin orda katlanır ayna kilit düğmesi var onu kapatmış olmayasın yanlışlıkla
  • MalıArapFaiktenAlıyoduk kullanıcısına yanıt
    Evet o düğmeye basınca düzeldi varlığından bile haberdar değildim düğmenin :) teşekkürler
  • fbirfn kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam kazasız belasız sürüşler dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.