Şimdi Ara

i20 style panaromik mi yoksa elite mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Önümüzdeki hafta kullanmış olduğum aracı takasa vermek sureti ile 55000 civarına SIFIR bir araç almak istiyorum. Aracı genelde tek kişi nadiren de 3 kişi olarak kullanuyorum. İç mekan sessizliği konfor olarak sanırım i20 başarılı bir araç. 1.2 Benzinli olarak alacağım. Çünkü yılda maksimum yaptığım 10 bin km civarı. Fakat ikilemde kaldım. Style ve panaromik tavanlı mı almalıyım yoksa panaromik tavansız elite mi. Bir de bu fiyat bandında SIFIR olarak konforlu yalıtımı iyi olan başka bir alternatif var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Not:Ikinci elinden dolayı attrage düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihesenturk -- 30 Nisan 2017; 22:13:15 >

• Kesinlikle elite alınmalı, bu devirde 2 hava yastıklı arabaya para vermeyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Kesinlikle elite alınmalı, bu devirde 2 hava yastıklı arabaya para vermeyin derim.

2 hava yastık mı off o çok kötüymüş ya bak bu ayrıntı benim gözümden kaçtı. Peki bu paralara B sınıfı aradığım kriterlere uyan daha dolu diğer alternatifler ne olabilir hocam? SIFIR olmak koşulu ile.
  • Kia rio concept donanım olabilir, bayilerin elinde hala 2016 model varsa güzel bir fiyata alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Kia rio concept donanım olabilir, bayilerin elinde hala 2016 model varsa güzel bir fiyata alınabilir.

kia ya hep bir ön yargılı oldum halbuki belkide gereksiz bir ön yargı ama. dediğim özelliklerde sessizlik konfor yol tutuş olarak nasıldır peki ?
  • Hiç kullanmadım fakat i20 den pek de aşağıda olacağını sanmam, forumda rio kullanan değerli bir üyemiz var haberdar edelim.
  • semihesenturk S kullanıcısına yanıt
    i20 düşünen biri rio ya önyargı ile yaklaşmamali bence. 2016 model sıfır km rio 1.25 concept. https://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=395258866&type=fav&rnd=6060

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ20 mi yoksa Aveo mu?
    12 yıl önce açıldı
    SIFIR i20 mi yoksa clio mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    aslında haklısın hocam sonuçta hyundai kia kardeşler. aslında benim yargım bahsettiğim beklentilerim konusunda. Tabi ki yüksek hızlarda b sınıfından yalıtım çok beklememek gerek ama özellikle 100 km a kadar kabin sessizliği süspansiyon konforu ve yol tutuş biraz arıyor insan.
  • Ben de bu durumda kaldım ve elite tercih ettim. Koyu renkte araç ise csm tavan olmasa da olur ama beyaz da lazım oluyor çok fark ediyor. Ama görünüş önemli değil dersen tabiki elite. Sıcak memlekette csm tavan sıkıntı bence çok sıcakta açılmaz içeriye sıcak alır.. Ayrıca da araba 100 Kilo daha ağır oluyor ve performans kaybı oluyor. Yakıt da aynı şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevozgur kullanıcısına yanıt
    genel olarak araçtan memnun musun peki hocam? iç mekan sessizliği konforu yalıtımı nasıl ?
  • Aracım Cam tavanlı elite.

1.bozuk yollarda az da olsa tıkırtı yapıyor.

2.Gündüz vakti açamıyorsunuz.anca ya sabah erken saatlerde yada akşam üstü güneş batmaya yakın onun haricinde açtığınız zaman güneş beyninizin içine işliyor resmen.

3.uzun yolda da açamıyorsunuz.

4.tavanı alçaltıyor.

Ama akşamları güzel oluyor içeri ferah oluyor çünkü.

Bence elite alın geçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Aracım Cam tavanlı elite.

2.Gündüz vakti açamıyorsunuz.anca ya sabah erken saatlerde yada akşam üstü güneş batmaya yakın onun haricinde açtığınız zaman güneş beyninizin içine işliyor resmen.

4.tavanı alçaltıyor.

Bence elite alın geçin.

sanırım cam tavansız elite almak en mantıklısı. Peki yukarıdaki arkadaşa da sorduğum gibi genel olarak iç mekan sessizliği ve konfordan memnun musunuz ?
  • Cam tavanı açamıyorsun sunroof u açarsın

Cam sonuçta kasılıyor çıt çıt sesi gelecek

Pazarlıkla cam tavanı beleşe getirin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: semihesenturk

quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Aracım Cam tavanlı elite.

4.tavanı alçaltıyor.

Bence elite alın geçin.

sanırım cam tavansız elite almak en mantıklısı. Peki yukarıdaki arkadaşa da sorduğum gibi genel olarak iç mekan sessizliği ve konfordan memnun musunuz ?

İç mekân sessizliği şu şekilde.

Süspansiyonları sert ve bu trim sesine sebep oluyor bozuk yollarda ama virajlara da çok iyi girdiğini belirtmek isterim.

Rüzgâr sesi almıyor sınıf standartlarında ama lastik sesi biraz geliyor.

Motor sesi hiç rahatsız etmiyor.

Müzik sistemi gayet tatmin edici.benim beğenimi kazandı iyi ses veriyor.

• bir de şu an 2016 liste fiyatı 56.800. Ne kadar pazarlık yapmak gerek ne kadar inerler acaba. 55 ve biraz daha aşağısı için diretmek fayda eder mi acaba
  • quote:

bir de şu an 2016 liste fiyatı 56.800. Ne kadar pazarlık yapmak gerek ne kadar inerler acaba. 55 ve biraz daha aşağısı için diretmek fayda eder mi acaba

bence pazarlıktan önce opsiyonsuz 2016 elite var mi diye bir sorun. Varsa kaçırmayın.

• quote:

bir de şu an 2016 liste fiyatı 56.800. Ne kadar pazarlık yapmak gerek ne kadar inerler acaba. 55 ve biraz daha aşağısı için diretmek fayda eder mi acaba

2016 elite bulabilmek çok zor ama yine de bir soruşturun.

• Trim ses yönünden i20 iyi değil.

C segment astra sedan sıfır şuan 63-64 arası

• quote:

Coktan bitmistir o arkadasim, bu zamana hyundai gini markada 2016 kalir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Trim ses yönünden i20 iyi değil.

C segment astra sedan sıfır şuan 63-64 arası

yok hocam astra ya tövbeliyim altın tepside verseler üzerine para verseler hayatta almam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.