Şimdi Ara

i20 vs clio yardım-öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi geceler üstadlar dizel kmsi düşük 2010-2014 model arası orta konforda bir araç arayışımız vardı. Bütçemiz 1.4 crdi (90hp) i20lere ve 1.5 dci (90 hp) cliolara denk geliyor yakıt tüketimi bakım maliyetleri ve konforu açısından hangisi sizce öne çıkıyor? Yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

• I20 yi clio ile kiyaslamam bile hem kalitesi hem surus dinamikleri hemde ic hacmiyle ezer gecer i20.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio tip olarak motor olarak yakıt olarak daha iyi. Clio i20den daha konforludur yalnız i20 de bir tık daha iyi yol tutar. Ben clio alırdım.
  • yakınlarınızda oto galeri sitesi otopazarı vb gibi yerler varsa gidin içine oturun iki aracında kararınızın i20 olacağına eminim ben iki aracıda şuan kullanıyorum biri şirket diğeri şahsi aracım.performans olarak i20 ezer yakıt tüketimi olarak i20 daha az yakıyor 6 ileri şanzumanında katkısı büyük. clio 4'ün tek üstün olduğu yönü süspansiyonları daha yumuşak oda bozuk yollarda olumlu katkı sağlar uzun yolda sert süspansiyonlu i20 daha iyi yol tutar.sadece jump paket almayın i20'yi biraz fazla boş son kasaları dolu da bi öncesi çok boş jump donanımın pm atarbilirsiniz aklınıza takılan bşy olursa
  • Ben i20 tercih ederdim. Ama i20 daha az yakıyo diyen ağır fanboydur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorla ilgili her türlü konuda Dci ezer geçer. Dizelde dünyanın en iyilerindendir.
    Clio da iç malzeme kalitesi biraz düşüktür i20ye göre. İkiside oldukça dolu araçlar. Zor bi tercih olacak sizinki.
  • Motor olarak Clio geri kalan herşey için i20

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de i20 alirdim kesinlikle...

• dolu model bir clio işini görür. ben kaza yaptığımda ikame araç olarak clio sw göndermişlerdi. türkiye şartlarında benzinli araç almayı doğru bulmuyorum. temiz bir clio bulursan al bence

• değerli yorumları için herkese çok teşekkür ederim aynı modellerde biraz daha motor gücünden feragat edip 1.3 cdti corsa ve 1.4-1.5 tdci fiestalarında olduğunu gördüm 2 araba arasında düşünürken iyice kafamı karıştırıp 4 araca çıktım büyük ihtimalle araç almaktan vazgeçip full akbil alacağım :D
  • Ben olsam i20 alırdım. bi kaza sonucu 10 gün kadar i20 kiraladım memnun kaldım. (Benzinliydi biraz fazla yakıyor.)
  • vahit_edis kullanıcısına yanıt
    Kıçı kırık fiestayı me yapacan az daha para biriktirde iyisinden al

• vahit_edis kullanıcısına yanıt
    Ford alınır. Temiz bir fiesta bulabilirseniz kaçırmayın. i20 de güzel.
  • Clio bencede

• Arkadaş 2010-2014 arası demiş.bu durumda i20 eski kasa oluyor kesinlikle..clioda 2012 de kasa değiştirdi yani clio 4.eğer eski kasa i20 ile clio 4 arasında kaldiysaniz kesinlikle clio..ama ikiside eski kasa ise fiyat,donanım,temizlik,düşük km aranır...ayrıca bir arkadaş i20 daha az tüketim demiş gerçekten komik olmuş

• eski kasa i20ler çok çirkin bence yeni kasalarda dizel var mı bilmiyorum. Yeni kasa i20 benzinliler de şehir içi 9 litre yakıyor insanın ocağını söndürür resmen. Ben olsam clio derim özellikle dizelleri hiçbişi yakmıyor.Clio4 ten bahsediyorsak çok tatlı özellikle kırmızısı.
  • tekrar değerli yorumları için herkese teşekkür ederim makyajlı eski kasa (2012-2014 arası) 1.4 crdi dizel bir i20 almaya karar verdim bir iki tanede kafama yatan araç var açıkcası bu kararımın temel nedeni ise bütçemin az olması sigortası satışı plakası falan derken 37binin üzerine pek çıkmak istemiyorum diğer baktığım modellerde arka cam bile manuel bu fiyatlarda bu yüzden i20 yi seçtim yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.