Şimdi Ara

i30 1.6 CRDi VGT [115 PS] SELECT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizce bu araç sıkı pazarlıkla istanbulda nekadara alınabilir.

aracın liste fiyatı:38.000 YTL
    para nakit olacak

fiyat alan veya aracı satın alan arkadaşlar kaça aldılar acaba??
    Bayi ismide verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksijens -- 24 Şubat 2008; 23:19:43 >

• Aracımı pazarlıkla 15 Aralık 2007 'de 35.000 YTL 'ye Uçar'dan aldım.
  • @volkan67
    35.000'e gercekten iyi almışsınız...benim de şuan aracım benzinli fakat artık özellikle İstanbul'da benzinli araba kullanmak akıl karı etmiyor gibi geliyor ve şuan ki aracımı satarsam bende dizele geçmek istiyorum...araştırdığım dizellerden biri de sizin kullandığınız i30...kafamdaki diğer dizeller de focus-toyota ve bütçeyi zorlarsam ilerde volvo s40...fakat i30 donanımına göre fena gözükmüyor...dizel olarak düşünülmezi gereken bir model bence...
  • Bence İ30 iyi bir seçim olur. Bende Focus düşünüyordum ama fiyatı bütçemi zorlayınca İ30 aldım, iyikide almışım. 115 PS motor 255Nm torku 1900-2750 d/d arasında üretiyor ve performansı çok iyi. Yakıt durumuda olduka ekonomik. Yaklaşık 60 lt eurodizel ile 1150km yol yapabiliyorum. İ30'u tavsie ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: mckoy

@volkan67
    35.000'e gercekten iyi almışsınız...benim de şuan aracım benzinli fakat artık özellikle İstanbul'da benzinli araba kullanmak akıl karı etmiyor gibi geliyor ve şuan ki aracımı satarsam bende dizele geçmek istiyorum...araştırdığım dizellerden biri de sizin kullandığınız i30...kafamdaki diğer dizeller de focus-toyota ve bütçeyi zorlarsam ilerde volvo s40...fakat i30 donanımına göre fena gözükmüyor...dizel olarak düşünülmezi gereken bir model bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 25 Şubat 2008; 1:30:55 >

• arkadaşım volvo ford opel ww passat golf vs vs ve toyotanın çok eskilerden beri bi kalitesi ve sağlamlığı ile oluşmuş bir prestiji var hyundai gibi markaya (kore) 38 000ytl vermede önce sen bayaaa bi düşün bence.......... o paraya konforlu ve tasarruflu dizeller bulabilirsin en basiti sıfır hyundai alacağına 2.el volvo al kıyaslanamaz bile bu araçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa-80 -- 25 Şubat 2008; 1:46:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: isa-80

arkadaşım volvo ford opel ww passat golf vs vs ve toyotanın çok eskilerden beri bi kalitesi ve sağlamlığı ile oluşmuş bir prestiji var hyundai gibi markaya (kore) 38 000ytl vermede önce sen bayaaa bi düşün bence.......... o paraya konforlu ve tasarruflu dizeller bulabilirsin en basiti sıfır hyundai alacağına 2.el volvo al kıyaslanamaz bile bu araçlar

Hyundai o söylediğiniz çizgiyi geçti artık. İçini-dışını beğendikten sonra şahsen Hyundai'ye de bir Ford veya Opel gibi içim rahat biner giderim artık. i30 motoru güçlü ve ekonomik (ki buna zaten kimsenin itirazı yok), donanımı zengin ve fiyatı uygun, NCAP'de 5 yıldızı kılpayı kaçırmış olsa da başarılı, kaporta-mekanik sağlamlık olarak da iyi (firma da buna güvenerek çoğu prestijli firmanın veremediği 5 yıl garantiyi veriyor) bir araç. Geriye bir tek en çok eleştiri konusu olan iç mekan kalitesi ve konfor kalıyor ki i30 ile Hyundai'nin kendini aştığını deneyen, kullanan, inceleyen herkes söylüyor.

Ne kaldı? Eğer sorun isminin Hyundai olması ise bu da alacak adamın bileceği iş ama bence isme değil cisme para vermek lazım. Millet i30'u segment referansı Golf'le kıyaslıyor. Ben i30'un Golf'ten daha kaliteli olduğunu iddia edemem (öyle olduğunu düşünmüyorum) ama Midline dizel Golf 45.000 YTL iken, Select donanımlı dizel i30 35.000 YTL ise; i30 da gayet alınası bir araç demektir. VW isminin benim cüzdanımdaki değerli fazladan 10.000 YTL etmiyor çünkü. Prestij meselesine gelince BMW falan olsa tamam da Ford'un, Toyota'nın falan öyle aman aman bir prestiji de yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: oflazca

quote:

arkadaşım volvo ford opel ww passat golf vs vs ve toyotanın çok eskilerden beri bi kalitesi ve sağlamlığı ile oluşmuş bir prestiji var hyundai gibi markaya (kore) 38 000ytl vermede önce sen bayaaa bi düşün bence.......... o paraya konforlu ve tasarruflu dizeller bulabilirsin en basiti sıfır hyundai alacağına 2.el volvo al kıyaslanamaz bile bu araçlar

Hyundai o söylediğiniz çizgiyi geçti artık. İçini-dışını beğendikten sonra şahsen Hyundai'ye de bir Ford veya Opel gibi içim rahat biner giderim artık. i30 motoru güçlü ve ekonomik (ki buna zaten kimsenin itirazı yok), donanımı zengin ve fiyatı uygun, NCAP'de 5 yıldızı kılpayı kaçırmış olsa da başarılı, kaporta-mekanik sağlamlık olarak da iyi (firma da buna güvenerek çoğu prestijli firmanın veremediği 5 yıl garantiyi veriyor) bir araç. Geriye bir tek en çok eleştiri konusu olan iç mekan kalitesi ve konfor kalıyor ki i30 ile Hyundai'nin kendini aştığını deneyen, kullanan, inceleyen herkes söylüyor.

Ne kaldı? Eğer sorun isminin Hyundai olması ise bu da alacak adamın bileceği iş ama bence isme değil cisme para vermek lazım. Millet i30'u segment referansı Golf'le kıyaslıyor. Ben i30'un Golf'ten daha kaliteli olduğunu iddia edemem (öyle olduğunu düşünmüyorum) ama Midline dizel Golf 45.000 YTL iken, Select donanımlı dizel i30 35.000 YTL ise; i30 da gayet alınası bir araç demektir. VW isminin benim cüzdanımdaki değerli fazladan 10.000 YTL etmiyor çünkü. Prestij meselesine gelince BMW falan olsa tamam da Ford'un, Toyota'nın falan öyle aman aman bir prestiji de yok.

Siyahlaştırdığın yer benim her zaman söylediğim bir şey.
    Ben asla bir ambleme fazladan 10 milyar vermem!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ford toyota volvo opel ww vs vs sağlamlık açısından hyundai ile kıyaslanamaz söylediğiniz golf lerde 10 000ytl fazla vermeye gerek yok 2.el düşük km de alır aynı fiyata çıkarırsınız hyundai dandik bi araç demedim sadece hb bi araç ve hyundai nin malzeme kalitesi ve parça ömrü açısından dier araçlarla kıyaslanamaz diyorum en basiti dayımda 2003 corolla var şuan 440 000km de araç....hyundai nin 5 yıl garanti vermesi satış stratejisi i30 lar fazla satmadığı için fiyatları 2 seneye kalmaz 2.elde çooook değer kaybedicek bunlarda gerçekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa-80 -- 25 Şubat 2008; 15:10:38 >
  • Oksijens,

35 civarına alabilirsiniz diye düşünüyorum zaten Volkan arkadaşımız da yazmış.

Daha i30 alıp pişman olan hiçbir kullanıcı yok. Sizin de pişman olacağınızı zannetmiyorum. Önemli olan fiyatına göre sunduğu donanım ve kalitedir bir aracın. Marka fanatiklerine pek takılmayın derim. Aynı donanım, aynı araç adı VW olsaydı 5bin YTL fazla verip almak isteyen tonla insan olacaktı.

Kaliteyi test sürüşü yapın görün derim. Şahsen ben Astra almaya karar vermişken tesadüfen Tucson'lara bakmak için girdiğim Hyundai bayisinde gördüğüm i30'u kullandım ve anında almaya karar verdim. Önceki araçlarım da BMW ve Audi'ydi. Yani markaya da bindik kaliteyi de biliyoruz. i30 bu fiyata en iyi kaliteyi alabileceğiniz araçların başında geliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: oksijens

arkadaşlar sizce bu araç sıkı pazarlıkla istanbulda nekadara alınabilir.

aracın liste fiyatı:38.000 YTL
    para nakit olacak

fiyat alan veya aracı satın alan arkadaşlar kaça aldılar acaba??
    Bayi ismide verirseniz sevinirim.

• arkadaşlar bu dizelcilerin coguda lpg dio niye yok motor hassas devirli gidemem 3000 deviri gecemem yok pompa yok bakım fiyatı yok cart yok curt artık dizelcilerde bidaha alırsam daha büyük lpg li alırım dio
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan67

Aracımı pazarlıkla 15 Aralık 2007 'de 35.000 YTL 'ye Uçar'dan aldım.

cidden çok iyi fiyata almışsın

senden iyi pazarlamacı olur
  • daha önceleri corsa veya focus 2.el düşünüyordum
    aslında i30 benim aklımda hiç yoktu hyundai ismine olan önyargıdan sanırım daha sonra aracın donanım özelliklerini , yapılan testleri ve değerli arkadaşlarımızın görüşleri sonucunda i30 en mantıklı seçim olduğuna karar verdim.

@volkan67 arkadaşımız aralık ayında 35.000 e almış volkan arkadaşıma sormak istiyorum siz alırkende nakit alımda 2 300 indirim varmıydı ?

benim biraz eksiğim var nisan ayını beklersem maddi olarak daha rahatlıcam
    sizce pazarlığa mart ayındamı oturmak daha avantajlı olur yoksa nisan ayındamı ?

Teşekkürler
  • Sayın Oksijens, belki bayi ile görüşürseniz farksız vadeleme imkanları olabilir. Şu anda indirim olduğu ve ne kadar devam edeceği bilinmediği için tedbirli olmakta fayda var. Bence elinizdeki nakit parayla oturun, çok sağlam pazarlık yapın. Artık elinde nakit parayla gelen alıcı çok az.
  • oksijens ben aracımı Aralık 2007'de alırken 1.500 YTL lik bir indirim vardı. Aracın liste fiyatı ise o zaman 37.900 YTL idi. Fakat bayi pazarlık sonucu kendi karından da fedakarlık edince en son 35.000 YTL'ye aldım. Fakat şuan liste fiyatı 38.000 ancak 2.300 YTL de indirim var. Bence bayilerle sıkı pazarlıklar yapın, indirim yapacaklardır
    quote:

Orjinalden alıntı: oksijens

daha önceleri corsa veya focus 2.el düşünüyordum
    aslında i30 benim aklımda hiç yoktu hyundai ismine olan önyargıdan sanırım daha sonra aracın donanım özelliklerini , yapılan testleri ve değerli arkadaşlarımızın görüşleri sonucunda i30 en mantıklı seçim olduğuna karar verdim.

@volkan67 arkadaşımız aralık ayında 35.000 e almış volkan arkadaşıma sormak istiyorum siz alırkende nakit alımda 2 300 indirim varmıydı ?

benim biraz eksiğim var nisan ayını beklersem maddi olarak daha rahatlıcam
    sizce pazarlığa mart ayındamı oturmak daha avantajlı olur yoksa nisan ayındamı ?

Teşekkürler

• i30 un kalitesi sınıfındaki araçların hepsinden daha iyi (golf hariç) yapılan testler kanıtlandı
    quote:

ford toyota volvo opel ww vs vs sağlamlık açısından hyundai ile kıyaslanamaz söylediğiniz golf lerde 10 000ytl fazla vermeye gerek yok 2.el düşük km de alır aynı fiyata çıkarırsınız hyundai dandik bi araç demedim sadece hb bi araç ve hyundai nin malzeme kalitesi ve parça ömrü açısından dier araçlarla kıyaslanamaz diyorum en basiti dayımda 2003 corolla var şuan 440 000km de araç....hyundai nin 5 yıl garanti vermesi satış stratejisi i30 lar fazla satmadığı için fiyatları 2 seneye kalmaz 2.elde çooook değer kaybedicek bunlarda gerçekler
  • i30 u kesinlikle taysiye ederim,
    7000km deyim bendeki 90hp lik versiyonu 34civarına almıştım 4-5ay önce.
    indirim filan yokken.
  • bence i30 her yönden iyidir.fakat yukarda arkadaş dizel volvo ikinci el al demiş.peki o arkaadaşa bir soru 2.el ve dizel bir volvonun en fak bir sorun çıkarışı ve diğer bakım maliyetlerinin fiyatlarından haberi varmı acaba?

hem sıfır hem konforlu 5 yıl garantili performans ekonomi bir arada bence i30 al.fiyatıda araca göre fazla sayılmaz.
  • araç alırken dikkat edilecek hususların başında aracın ne amaçla alındığı,kullanılım yeri önem arz ettiğinden, i30 incelediğimde işçilik biraz vasat birde bagajı çok nüfuslu ailelere hitap etmiyor küçük kalıyor.motor performansı güzel atak bir arab dediğim gibi kalabalık bir aile değilseniz veya spor kullanım dersen motor ve değişik bir tasarım çizim için evet derim ama normal bir aile için astra sedan dizeli 37000 ytlya almak daha mantıklı en azından 2 eli daha kuvvetli olur ve her kesime hitap eder ayrıca iç donanım daha kaliteli.
    hyundai plazada i30 un içindeyken direkleri biraz şöyle sıktırdım direk kaplamaları esniyo şaşırdım görevlide arabanın yanındaydı oda gördü ve şaşırdı dediki bu araç teşhir aracı olduğu için içine çok inilip binilme olduğu için devamlı buralar ellendiği için gevşemiştir dedi bende bir şey demedim konuyu uzatmadan doğrudur dedim ve diğer plastik aksamını incelediğimde biraz hoşuma gitmedi basit yapılmış havası var.
    diğer i30 öyle olacak anlamına gelmez tabiki belki fabrika özürü olabilir diye değerlendirdim zamanla daha sonra km yapmış i30 inceleyip o zaman bakmak lazım aracın durumuna

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.