Şimdi Ara

İ30 MODE OTOMATİK DİZEL (başlık değişti. aracımı aldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otomatik Dizel Hatcback kaliteli vites geçişleri iyi maksimum 35.000TL ye kadar bi araç bakıyorum. aklım da opel corsa ve hyundai i30 var. ekstra tavsiyeleri bekliyorum.
    2008/2009/2010/2011 model yılını aşmayan 100.000km altı otomatik dizel alacağım 2. el için de

Ek NOT: başlığı güncelledim. Hyundai İ30 Tam otomatik Dizel aracımı aldım. sorusu olanlara yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcuabi -- 20 Ağustos 2011; 0:04:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: forumcuabi

Otomatik Dizel Hatcback kaliteli vites geçişleri iyi maksimum 35.000TL ye kadar bi araç bakıyorum. aklım da opel corsa ve hyundai i30 var. ekstra tavsiyeleri bekliyorum.
    2008/2009/2010/2011 model yılını aşmayan 100.000km altı otomatik dizel alacağım 2. el için de

corsa tam otomatik değil diye biliyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Otomatik Dizel Hatcback kaliteli vites geçişleri iyi maksimum 35.000TL ye kadar bi araç bakıyorum. aklım da opel corsa ve hyundai i30 var. ekstra tavsiyeleri bekliyorum.

corsa tam otomatik değil diye biliyorum ama
    DSG+TDI kombinasyonu rahat ettirecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OceanMaster

DSG+TDI kombinasyonu rahat ettirecektir.

Alıntıları Göster
    o özellikler de tam otomatik marka model tavsiyelerinizi bekliyorum. i30 ve bu donanıma sahip araçların tavsiyesini yapabilecek olanların yorumlarını bekliyorum
  • quote:

o özellikler de tam otomatik marka model tavsiyelerinizi bekliyorum. i30 ve bu donanıma sahip araçların tavsiyesini yapabilecek olanların yorumlarını bekliyorum

Alıntıları Göster
    ceed.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

ceed.

Alıntıları Göster
    kia ceedleri inceliyorum. i30 kasasın da güzel bi araç. pegeoutta dizel otomatik araç tavsiyesi var mı acaba?
  • quote:

kia ceedleri inceliyorum. i30 kasasın da güzel bi araç. pegeoutta dizel otomatik araç tavsiyesi var mı acaba?

Alıntıları Göster
    Aurisi oneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAVCI

Aurisi oneririm

Alıntıları Göster
    ceed yada i30
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

ceed yada i30

Alıntıları Göster
    i30 bence istediğiniz kriterlerde bi araba.Mitsubishi colta bakar mısınız?Amt şanzımanı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptile06

i30 bence istediğiniz kriterlerde bi araba.Mitsubishi colta bakar mısınız?Amt şanzımanı var

Alıntıları Göster
    coltlara baktım. hoş görünüyorlar. ama tam otomatik mi bu modeli? tam otomatik modelinde dizel araç seçeneği var mı? fiyatı çok uygun full modeli 33 binlerde.
    i30 full paket 47.500. bu parayı vermeye değer mi sizce arkadaşlar. bu konu da ki görüşlerinizi merak ediyorum. özellikle i30 kullanıcıları?
    ceedle i30 un fiyatı aynı. hangisi tercih edilmeli daha performans ve az yakın tüketiyor. bu konu da bilgisi olan?

• quote:

coltlara baktım. hoş görünüyorlar. ama tam otomatik mi bu modeli? tam otomatik modelinde dizel araç seçeneği var mı? fiyatı çok uygun full modeli 33 binlerde.
    i30 full paket 47.500. bu parayı vermeye değer mi sizce arkadaşlar. bu konu da ki görüşlerinizi merak ediyorum. özellikle i30 kullanıcıları?
    ceedle i30 un fiyatı aynı. hangisi tercih edilmeli daha performans ve az yakın tüketiyor. bu konu da bilgisi olan?

Alıntıları Göster
    hyundai hiçbirşey almaya değmez bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Playboy22

hyundai hiçbirşey almaya değmez bence.

Alıntıları Göster
    KİA CEED
  • quote:

Orijinalden alıntı: power003

KİA CEED

Alıntıları Göster
    Dizel ve Tam otomatik arıyorsunuz sanırım. C-segmentinde İ30 ve Ceed dışında seçenek yok bildiğim kadarıyla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Dizel ve Tam otomatik arıyorsunuz sanırım. C-segmentinde İ30 ve Ceed dışında seçenek yok bildiğim kadarıyla...

Alıntıları Göster
    ve arabamı seçip aldım :) artık ben de bir İ30 mode sahibiyim. umarım memnun kalırım
  • quote:

ve arabamı seçip aldım :) artık ben de bir İ30 mode sahibiyim. umarım memnun kalırım

Alıntıları Göster
    güzel seçim hayırlı olsun
    kazasız belasız yolculuklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Alıntıları Göster
    opel astra 1.3 cdti easytronic
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

teşekkürler :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

teşekkürler :)

Alıntıları Göster
    hocam i30 u kaça aldın ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorduran

hocam i30 u kaça aldın ???

Alıntıları Göster
    İ30 mode paket; 45.500 TL anahtar teslim fiyatı. fakat ikigün sonra başka bi bayi 44.900 anahtar teslim fiyatı verdi. camalr filimli ve titanyum jantlar fiyata dahil. aracımı aldım 300 km sini yaptım 2 günde. gözlemlediğim kadarı ile herşey çok iyi. beklediğimden fazlasını verdi bana. düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. yakıt tüketim 100km de 7.5 (100-110 larda seyrediyorum. otomatik dizel)
  • quote:

İ30 mode paket; 45.500 TL anahtar teslim fiyatı. fakat ikigün sonra başka bi bayi 44.900 anahtar teslim fiyatı verdi. camalr filimli ve titanyum jantlar fiyata dahil. aracımı aldım 300 km sini yaptım 2 günde. gözlemlediğim kadarı ile herşey çok iyi. beklediğimden fazlasını verdi bana. düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. yakıt tüketim 100km de 7.5 (100-110 larda seyrediyorum. otomatik dizel)

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.