Şimdi Ara

i4 yere düştü telefon çekmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün telefonu yere düşürdüm 50 cm den falan
    telefon edgede şuan 3g geçmiyor arada telefon bağlantısı gidiyor servis yok yazıyor avea hattım sizce neden olabilir ?
    birde bazen uygulamalara girdiğimde kendiliğinden home tuşuna basılmış gibi çıkıyor ana menüye geliyor ne yapabilirim sizce ?
    servise götürmelimiyim götürürsem para alırlarmı ne demeliyim adamlara kaç gün sürer ?

cevap yazcak herkese minnettarım tşk.

• up up
  • konu günceldir
  • Darbe izi varmı cihazda. Eğer çok asiri darbe izi yoksa ver servise çekmiyor kardesim bu de yeter
  • Belki on kere elimden ve cebimden betona düşürdüm. (kılıf falan kullanmam. Hiç bir şey olmadı nasıl zarar gördü hemen seninkisi şaşırdım yani
  • arkadaşlar aveadan kaynaklıymış ama sorun yok ama bazen uygulama kullanırken sanki kendi kendine home tuşuna basıyomuş gibi oluyor neden dir sizce
  • Sonra bir de yesil cin geciyormu yanindan (; (; hocam abartma ya daha neler (: samsung mu bu (: (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de zaman zaman uygulamalarda home tuşuna basmış gibi menüye döner internete bağlanmaz çoğu yerde doğru düzgün çekmez hat yok der vs. vs. ancak uzun zamandır jb li kullandığım için sorunlarımın kaynağı bu olabilir. Sorun düşmeyse bende bi 20 30 defa en azından düşürmüşümdür çok hunharca kullandım her tarafı çizik doldu zaten. Ama yinede düşmeye bağlı olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meshood

Sonra bir de yesil cin geciyormu yanindan (; (; hocam abartma ya daha neler (: samsung mu bu (: (:

Epey komiksiniz okuyup okuyup gülüyorum.Yazmış olmak için yazmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meshood

Sonra bir de yesil cin geciyormu yanindan (; (; hocam abartma ya daha neler (: samsung mu bu (: (:

:)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.