Şimdi Ara

i560 route66 sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar i560 aldım route66 navigasyon yazılımını yükledim telefonda açtığımda programı pozisyon ayarla... diyor ekranda ama bi türlü bulunduğum yeri bulamıyor bu sorunu nasıl halledebilirm

• uzun süre(bazen 30 dk kadar) beklemeniz gerekiyor...bu telefondan değil yazılımdan kaynaklanan bir durum..tabii bu arada gprs sürekli açık..ayrıca yazlımı bir türlü aktive edememiştim...ne yazık ki i550 ve i560 ta route yazılımında bu tip bir problem mevcut..bende i560 kullanırken bu problemi çözememiştim..işin enteresan tarafı route u her açtığınızda tekrar konum belirlemek gerekiyor..başka bir navigasyon programı denemenizi öneririm...
  • peki başka navigasyon yazılımını nerden bulabilirim. sonuçta bu route66 yı alırken ücretsiz verdiler. en iyisi hangisidir ve nereden bulabilirm
  • aşağıdaki linkte birkaç tane navigasyon programı var..hepsini denemediğim için en iyisi hangisi bilemeyeceğim...

http://forum.donanimhaber.com/m_15957305/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

uzun süre(bazen 30 dk kadar) beklemeniz gerekiyor...bu telefondan değil yazılımdan kaynaklanan bir durum..tabii bu arada gprs sürekli açık..ayrıca yazlımı bir türlü aktive edememiştim...ne yazık ki i550 ve i560 ta route yazılımında bu tip bir problem mevcut..bende i560 kullanırken bu problemi çözememiştim..işin enteresan tarafı route u her açtığınızda tekrar konum belirlemek gerekiyor..başka bir navigasyon programı denemenizi öneririm...

Dostum aynı programı aynı telefonla bende kullanıyorum program çok güzel arkadaşın dediği gibi bu problem program dan deil telefonun kendisinden kaynaklanıyor aynı programı nokia n82 telefonuma yüklediğimde bağlanması 2 saniye sürüyor route 66 programı şu anda igo dan daha çok ili kapsama alanına almıştır program çok güzel fakat samsung i560 telefonun gps anteni tahminimce çok düşük bir anten olduğu için uzun süre bağlanmıyor tomtom yükledim yine aynı problemle karşılaştım garmin yükledim aynı problem oldu nokia telefonda bu problem ler olmuyor 2 saniyede bağlanıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahinat -- 16 Ağustos 2008; 4:43:48 >

• quote:

uzun süre(bazen 30 dk kadar) beklemeniz gerekiyor...bu telefondan değil yazılımdan kaynaklanan bir durum..tabii bu arada gprs sürekli açık..ayrıca yazlımı bir türlü aktive edememiştim...ne yazık ki i550 ve i560 ta route yazılımında bu tip bir problem mevcut..bende i560 kullanırken bu problemi çözememiştim..işin enteresan tarafı route u her açtığınızda tekrar konum belirlemek gerekiyor..başka bir navigasyon programı denemenizi öneririm...

cıhazın navıgasyon sırasında gprsle alakası yok yanı gprs acık olmuyor gps uzerınden baglanıyor yanı uydulardan bazen 3 bazen 4 uydu tarafından baglanıyor bende de ılk acılısta bı kac gun kullanmıyayım 15-20 dakkayı buluyo ama bazende acıldıgında dırek baglanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kahinat

quote:

Dostum aynı programı aynı telefonla bende kullanıyorum program çok güzel arkadaşın dediği gibi bu problem program dan deil telefonun kendisinden kaynaklanıyor aynı programı nokia n82 telefonuma yüklediğimde bağlanması 2 saniye sürüyor route 66 programı şu anda igo dan daha çok ili kapsama alanına almıştır program çok güzel fakat samsung i560 telefonun gps anteni tahminimce çok düşük bir anten olduğu için uzun süre bağlanmıyor tomtom yükledim yine aynı problemle karşılaştım garmin yükledim aynı problem oldu nokia telefonda bu problem ler olmuyor 2 saniyede bağlanıyor..

bıldıgım kadarıyla nokialarda agps var oda uydu yoluyla degıl gsm sebekelerı uzerınden baglanıyor dıye bılıyorum yanlıs bılıyorsam duzeltın o yuzden cabuk baglanılıyor sanırım i550 de uyduya baglandıgı ıcın gec oluyor havanın kapalı bulutlu olması bıle gec baglanmaya sebep oluyor

• Selamlar.

Bende de aynı sorun mevcut; Samsung G810 aldım ve Route 66 Mobile 8 yüklü geldi ancak programı çalıştırdığımda "pozisyon belirle" diye 5-6 dk beklememe rağmen değişen olmuyor,işin garibi programın yüklü olduğu kartı telefona ilk taktığımda ativasyonda istememişti?

Eğer 20-30 dk beklemek gerekiyorsa şu an deneyeceğim,umarım herhangi nedenden fatura kabarmıyordur bu tür teknolojiler üzerinde bilgim yok..
  • i550 aldım bir süre önce,şehir dışında bağlanıyor ancak binanın fazla olduğu yerlerde ne mümkün.
    Samsungla yazıştım çözüm bulamadım.Sonunda iade ettim.Şimdi nokia kullanıyorum ve bağlanamama sorunum yok.Samsung i550,i560 anten yönünden çok zayıf.
  • nokia ıcın aynı zamanda şebekeden de baglanıyor denılmıs bunun ıcın extra ucret odenıyormu sebeke uzerınden ?
  • herhangıbır bılgısı olan warmı her baglantı ıcın extra ucret odenıyormu gps kullanırken
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengo25

herhangıbır bılgısı olan warmı her baglantı ıcın extra ucret odenıyormu gps kullanırken

evet ödeniyor.. ama istersen iptal edebiliyorsun .. yoksa ilk baglantıda 1 2 kontur gidiyor .. ama cok hızlı baglanıyor o zaman 5 -10 saniyede .. .. ban acele bir durum oldugunda bunu acıyorum .. normalde sebeke destegini inaktif yapıyorum .. evet baglanması biraz uzun sürüyor ama kontur gitmiyor.. normal sartlarda( kapalı olmayan mekan ve cok kapalı olmayan hava ) yinede hiçbir zaman baglanmam 15 20 dk bulmuyor ... en fazla 5 dk içinde baglanıyor uyduya...
  • cevabın ıcın tesekkurler.... bırde pil durumu nasıl ... samsunglarda cok cabuk bıtıyor dıger telefonlarda da aynı sorun warmı?
  • uyduyu gorcek şekilde açık havadamısn
  • Merhaba ben bu telefonu navigasyon özelliğinden dolayı aldım ve navigasyonla ilgili sorunların hemen hemen hepsini çözdüm.

1- Route66 dışında GPS programı tavsiye etmiyorum. En son Garmin Mobile XT kurdum ama İşaretçisi ekranın ortasına odaklı olmadığından harita üzerinde gezinmek çok zor. Route66 trackball denilen kaydırma tuşuna tam uyum sağlıyor.Tabi bununla beraber Garmin çok ayrıntılı ve kapsamlı bir harita veriyor. artı olarak bunu da değerlendirmek lazım.
    2- i550 için gerekli her türlü yönerge bu telefonda da uygulanabiliyor. Ben gps sorunlarını i550 forumunun 8-9-ve 10uncu sayfalarını okuyarak hallettim. tavsiye ederim. Route66 haritasının biraz daha geliştirlmesi lazım. Tek sorunum var. Garmin haritasını Route66 programında kullanmak istiyorum. çözümü var mı aceba?
  • Samsung cihazlarda genelde önemli batarya problemi yok arkadaşlar oldukça iyi batarya ömrüne sahipler, cihazı birkaç ay kullanın o zaman daha iyi performans alırsınız, 8-10 tam şarjdan sonra tam kapasiteyle çalışmaya başlar.
    GPS donanımlarının kötü olduğunu da sanmıyorum, tamamen bulunduğunuz ortama bağlıdır ve yazılıma göre değişir, ayarlar var çok sayıda , onları da mutlaka inceleyin, Samsung cihazların GPS kalitesi genelde iyidir.Düzgün ayarlar ve müsait ortamda sorun çıkmaması lazım.
  • ilk başta aynı durumla bende karşılaştım hatta telefonu iade etmeyi bile düşündüm ancak garmin ve tomtom ile böyle bir bağlantı sorunu yaşamadım en fazla 8-10 dak içinde sorunsuz bağlanıyor elbette cep telefonlarından navigasyon cihazı veya pda performansı beklememek lazım istisnalar hariç tabi !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 10 Aralık 2008; 10:55:44 >
  • arkadaslar elinde route66 yazılımı olan atabilirmi hafıza kartım bozuldu yedeklememiştim acamıyorum

msn:kaan_kurna_z@hotmail.com
  • arkadaşlar i560 da navigasyon da çok sıkıntı var gibi
    bi kaç sorum olcak lütfen yardım
    1-telefon uyduya hemen bağlanabiliyor mu ?
    2-garmin gibi bi program yüklenebiliyor mu ?
    3- gps için gprs e mi bağlanıyor ?
    4-şu anda darty de 400 ytl ye satılıyor,almamı önerir misniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gencayyy

arkadaşlar i560 da navigasyon da çok sıkıntı var gibi
    bi kaç sorum olcak lütfen yardım
    1-telefon uyduya hemen bağlanabiliyor mu ?
    2-garmin gibi bi program yüklenebiliyor mu ?
    3- gps için gprs e mi bağlanıyor ?
    4-şu anda darty de 400 ytl ye satılıyor,almamı önerir misniz ?

1- Hayır bağlanmıyor. Bazen deneme için arabanın ön camına yakın bi yere koyuyorum. evim çekmece işim kabataş. o arada yoldagps e bağlanayım diye. eve geliyorum ama o hala bağlanmıyor. (30dk-45dk)(Hakkını yemeyeyim bir seferinde açtım bağlanmadı o sıra bi telefon geldi konuştum, baktım bağlanmış.)

2-Ewet diğer gps programları yüklenebilir.

3- Gps için gprs e bağlanmıyor. Yetki verirsen bağzı veriler indirmek için bağlanır. yol, trafik,trafik kameraları, hava durumu gibi.

4- gps için alıyorsan alma, ama telefon olarak bence çok güzel. symbian işletim sistemiyle onlarca oyun program vs yükleniyor. ben memnunum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.