Ben uzun zamandan beri çektiğim bir sorun var... Bilgisayarı yenileyeli yaklaşık 1,5 sene oldu... Ve şöyle bir sorunla karşılaştım... Bilgisayarda herhangi birşey yaparken oyun olsun, internet dolaşırken olsun... Monitör birden kararıyor ama kasa hala çalışmaya devam ediyor... Bilgisayarı aşağıdaki düğmeden kapatıp biraz sonra yeniden açtığımda, windows'un yerinde yeller esiyor windows açılamıyor ve system32/config uyarısı veriyor ve format atıp yeniden yüklemek zorunda kalıyorum... Bunu ayda bir de yapabiliyor ya da gün içinde iki defa... Ne yapacağımı şaşırdım... Sistemim amd 2500+ işlemci, MSI KTAV4, FX 5200 ekran kartı. 512 V data ram, Samsung 75 gb hard disk... Lütfen yardım edin... Bilgisayarı rahatça kullanamıyorum...
işlemci ısınında problem olabilir yada guc kaynagın yetersiz olabilir aynı problem benim basıma celeron 1.4 ile gelmisti psu degisince duzeldi
Ekran kartında veya işlemcinde aşırı ısınma olabilir veya arkadaşın dediği gibi bu parçalar yeterli beslenemiyordur.. Önce parçaların sıcaklıklarına bak, aşırı ısınma varsa soğutuc çözümler bulman gerekir.. Eğer sorun bu değilse farklı bir güç kaynağı kullanarak sistemini dene...