Şimdi Ara

IBM R40e açılışta şifre çıkıyor nasıl hallederim acil yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MÜHENDİSTEN IBM R40E LAPTOP ALDIM FAKAT AÇILIŞTA ŞİFRE SORUYOR , BU ŞİFREYİ NASIL ÇÖZEBİLİRİM VEYA RESETLEYEBİLİRİM, BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI?
    LAPTOP ORJİNAL XP HOME LİSANSLIDIR,

YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM?

NOT: EĞER BİLEN OLURSA 30 YTL İLE ÖDÜLLENDİRİLECEKTİR,

• Bence aldığın mühendise sor o nasıl kullanıyormuş ki?
  • dostum xp şifresi mi...
    yoksa .....ne?bios mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarin

Bence aldığın mühendise sor o nasıl kullanıyormuş ki?

Parasını verip aldığın malın şifresini de vermeleri gerekir herhalde
  • eğer bios şifresi ise hiç şansın yok servisine gitmen gerekiyor yok cracker yok killbios yok bilmem ne ile yapamasın program ilede olmuyor pilini zaten sökemezsin söksende direk anakarttan lehimlerini sökmen gerekiyor :) şayet xp açılış şifresi ise bas formatı

ama ne enterasandır ki aldığın yer neden şifresini vermedi sana ? yoksa yoldamı buLdun

hem 30 ytl ile kurtulamazsın format atılacak ise getir bana 30 ytl ye yaparım bende driverleride var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURNAM -- 20 Eylül 2005, 15:57:38 >

• oncelıkle aldıgın muhendıse sormalısın bence?
    acılısta derken bıos tamı sıfre yoksa xp login ekranındamı ?
  • 30 lira mı sen onu çözdürde ondan sonra gör..... onun şifresi atmel bir çip üzerinde kayıtlı ve uluslararası piyasalarda 85 ila 140 dolar arasında satılıyor ve öyle cmos reset gibi basit çözümlerle hiç uğraşma onu çözme imkanın yok gibi birşey benim işim bu tarz işler ve gelmesin diye dua ediyorum.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer xp ise dostum f8 e bas güvenli kipte aç..sonra yeni bi kullanıcı oluştur.tam yetkili...filan falan...

ama bios sa tek yapıcağın..peritus bilgisayar..hasanpaşa kadıköyde..
  • ve büyük bir ihtimalle çalıntı veya elkoyma tarzı birşeydir...kusura bakma ama bu böyle o açılış şifresini arkadaştan alman veya bilmiyorsa onu sorgulaman lazım hoş bir laf olmasada bunu söylemek zorundayım bunun dışında istisna olarak işletim sistemi sistemi kurma esnasında gerçekleşiyor
    ibm hata kodu 0188 crc error.....tamiri:anakart değişimi.....araştırabilirsin....bunun dışında hardware crack yöntemleriyle tamir mümkün ama elit tamirci ister birde para ama 30 lira değil
  • harddiskini değiştirmen gerekecek...o şifre hdd ye atılmış bir şifre boşuna kafanı yorma zaman kaybetme, gidip yenii hdd al, benim de elime o şekilde en az 3-4 laptop geçti hepsinin disklerini değiştik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkom

ve büyük bir ihtimalle çalıntı veya elkoyma tarzı birşeydir...kusura bakma ama bu böyle o açılış şifresini arkadaştan alman veya bilmiyorsa onu sorgulaman lazım hoş bir laf olmasada bunu söylemek zorundayım bunun dışında istisna olarak işletim sistemi sistemi kurma esnasında gerçekleşiyor
    ibm hata kodu 0188 crc error.....tamiri:anakart değişimi.....araştırabilirsin....bunun dışında hardware crack yöntemleriyle tamir mümkün ama elit tamirci ister birde para ama 30 lira değil

ibm r40e bendede vardı ama hardware crack yöntemi ile mümkün değil olmaz. anca anakart değişecek yada servisine gidecek başka yolu yok. yani sonuçta servisine gidecek bu alet onu söyleyim.
    şu anda ibm r40 serisi laptopların garantiside mayısta bitti garanti kapsamı dışında yaparlar oda tanıdığın var ise yada laptop yasal ise

• ÖNCELİKLE LAPTOP LİSANSLI ÇALINTI DEĞİL , MÜHENDİSİN OĞLU BİLGİSAYARI KURCALARKEN ŞİFREYLE OYNAMIŞ VE BİLGİSAYAR AÇILINCA DİREKT ŞİFRE İSTİYOR YANİ WİNDOVS VEYA BİOS ŞİFRESİ DEĞİL,

HERKESE TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM , İNŞAALLAH BİLEN BİRİ ÇIKAR AMA HERHALDE İÇİNDE GÜVENLİK ÇİPİ VAR VE ARKADAŞLARINDA DEDİĞİ GİBİ ONU DEĞİŞTİRMEK LAZIM GİBİ
  • dostum bir dos prog vardı dos da veya win ortamında çalıştırıınca biosu sıfırlıyordu işine yarar ise pm at

bu iş basit iş parasızda olur kekletme kendini
  • BU ŞİFRE BIOS SIFIRLAMAYLA GEÇMEYEN BİR ŞİFREYMİŞ ZATEN DOS ORTAMINA GİDEMİYONKİ? AYRICA FLOPY YERİ DE YOK MAKİNEDE ŞAŞTIM KALDIM?

HERİFLER YAPMIŞLAR GELDE ÇILDIRMA AMA TÜRKLER HERZAMAN DAHA AKILLIDIR BENCE BİR YOLU OLMALI,
  • HDD İNE İŞMEİŞ BİR ŞİFRE O. HDD İN İÇİNDE ÖZEL EPRAMA YAZIYOR O YUZDEN ANCAK SERVİSİNE 100LERCE DOLAR VEREREK TEMİZLERSİN O İŞİ
  • gökay kardeş o zaman bende hdd yi çıkarırım düzelmez mi yine?
  • YA KARDEŞİM FORUMUN ÇİVİSİ ÇIKTI İYİCE YAA
    NE BU YAA BUNUN YERİMİ BURASI SAÇMALAMAYINN ARTIK YUH BEE
  • bios şifresi ise laptopu açacan boardun üstünde jumperlar var cok ufak yazılarla da yazıyor cmos reset yapabilirsin,ben acer laptop da yaptım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.